Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Sibir". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Sibir". Ko viņi izdarīja?
Miķelim Rēdliham bija vairākas labas iespējas gūt vārtus. Šoreiz neizdevās.
Foto: Astanas ''Barys''

Rīgas „Dinamo” turpinot pirmo izbraukumu ļoti līdzīgā cīņā piekās Novosibirskas „Sibir” komandai un piedzīvoja pirmo zaudējumu jaunajā Kontinentālās hokeja līgas sezonā.

Kriss Holts
Metieni: 26/23
Soda minūtes: 2
„Sibir” ļoti aktīvi uzsāka spēli un lielā mērā pateicoties Holta meistarībai rīdziniekiem izdevās pirmajā periodā noturēt vārtus neskartus. 2.periodā nopelnīja noraidījumu, kuru „Sibir” četru sekunžu laikā pārvērta vārtu guvumā.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 14:54
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kopā ar Reķi aizvadīja pārliecinošu spēli. Vienīgi, šķiet tieši Kristapam nevainīgā situācijā neizdevās vidus zonā nokontrolēt ripu, kas beigās noveda pie pirmo vārtu zaudēšanas

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 23:00
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pārliecinošākais sniegums līdzšinējās aizvadītajās spēlēs Rīgas „Dinamo” sastāvā. Pārī ar Sotnieku kontrolēja notikumus savā laukuma pusē.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 24:09
Metieni: 2
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 4
Arī šajā spēlē uz Ozoliņa pleciem tika uzlikts daudz. Veiksmīgi nospēlēja skaitliskajā vairākumā, palīdzot Surovijam gūt abus vārtus. Tomēr, trešā perioda ievadā sekoja neizskaidrojama kļūdu sērija: sākumā Sandis gandrīz ieraidīja ripu savos vārtus, tad gandrīz to zaudēja pretiniekam un beigās glābjot situāciju nopelnīja noraidījumu par spēles laika vilcināšanu. Šis noraidījums beigās izrādījās izšķirošs, jo pretinieks uzvaras vārtus guva pabeidzot iesākto kombināciju drīz pēc Ozoliņa atgriešanās laukumā.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 23:51
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nu jau kārtējā ļoti pārliecinošā Oskara spēle. Spēlē droši ne tikai savā laukuma pusē, bet nekautrējās arī uzņemties iniciatīvu un slidot pat aiz pretinieka vārtiem, ja nepieciešams. Vienā no tādām epizodēm izdarīja ļoti labu piespēli Miķelim Rēdliham, diemžēl Miķelim šodien ripa vārtos negāja.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 17:58
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Guntim šī spēle neizdevās. Jau no spēles pirmajām minūtēm pretiniekam tieši pret aizsargu pāri Galviņš–J.Rēdlihs regulāri izdevās izveidot vārtu gūšanas iespējas. Un arī spēles turpinājumā neklājās vieglāk. Bieži kļūdījās pozicionāli, kā rezultātā, lai apturētu pretinieku, bija jāpārkāpj noteikumi. Reāls kandidāts iesaistīties aizsargu rotācijā.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 13:34
Metieni: 0
Punkti: 0
Soda minūtes: 0
Kā jau minēts, tad kopā ar pārinieku, neaizvadīja to pārliecinošāko spēli. Tieši J.Rēdlihu viens pret vienu apspēlēja Enlunds, gūstot pirmos vārtus.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 17:53
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ne tikai Karsumam, visam Sprukta trijniekam šī bija diezgan neizteiksmīga spēle. Centību nevienam nevar pārmest, bet pietrūka precizitātes gan piespēlēs, gan metienos.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 18:26
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Iepriekšējās spēlēs Jānis bija pieradinājis, ka ir viena no galvenajām personām laukumā, bet šoreiz ar savu aktivitāti par sevi atgādināja vien trešajā periodā, kad bija jāglābj situācija. Šajā spēlē, neraksturīgi Jānim, arī bija lielas grūtības ar iemetieniem (9/24). Iespējams to ietekmē iepriekšējā spēlē saņemtais sāpīgais spēka paņēmiens. Arī otro zaudēto vārtu gadījumā Jānis tīri zaudēja iemetienu un Belovs netraucēti varēja izkārtot sev ērtu metienu.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 16:13
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Līdzīgi kā visa maiņa aizvadīja neizteiksmīgu spēli. Tieši Ankipāns, pēc Ozoliņa soda laika beigām, nepamanīja, ka Petrovs iznirst viņam no aizmugures un nespēja viņam traucēt gūt izšķirošos vārtus.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 15:51
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Veiksmīgi nospēlēja skaitliskajā vairākumā. Bija centīgs, bet vienādos sastāvos pietrūka precizitātes saspēlē, jo līdz izdevīgām metiena pozīcijām netika ne pats, ne komandas biedri

Marks Hartigans
Spēles laiks: 14:41
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Hartigans noteikti spēj un no viņa gaida vairāk par vienu metienu vārtu četrstūrī. Neizteiksmīga spēle.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 16:44
Metieni: 4
Punkti: 2+0
Soda minūtes: 0
Guva divus ļoti līdzīgus vārtus pēc skaitliskā vairākuma izspēlēm no tā saucamā Hosas punkta. Arī vienādos sastāvos spēlēja ar lielu pašatdevi un centīgi abās laukuma pusēs.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 15:10
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Lauris Dārziņš un viss viņa uzbrucēju trijnieks aizvadīja labu spēli. Izskatās, ka gan Lauris sāk atgūties no traumas, gan arī Troters sāk uzņemt formu. Spēles pirmajā daļā bija praktiski vienīgā maiņa, kas spēja veidot regulārus un mērķtiecīgus uzbrukumus.

Broks Troters
Spēles laiks: 15:47
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Izpildījis tikai vienu metienu, bet vairāk kārt abi ar Lauri izdevīgās situācijās izvirzīja Miķeli Rēdlihu, diemžēl Miķelim šodien nespēja šīs ļoti labās piespēles pārvērst vārtu guvumos.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 16:28
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Noteikti varēja kļūt par šīs spēles varoni, diemžēl nesekmējās ar noslēdzošajiem metieniem. Tieši Miķelim, neskaitot vairākuma izspēles, bija visizdevīgākās iespējas gūt vārtus. Ļoti centās, bet beigās pārcentās, praktiski laupot cerības spēlēs izskaņā izraut kādu punktu.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 7:32
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Spēlēja tādā pašā garā kā iepriekšējās spēlēs: centīgi, aktīvi, maksimāli uzspiežot pretiniekam spēka divcīņas un atvirzot spēli no savas zonas. Nespēja pārorientēties un palīdzēt J.Rēdliham pēc Sotnieka kļūdas, kad tika zaudēti pirmie vārti.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 7:06
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ar savu vienīgo metienu, varēja arī gūt vārtus. Veiksmīgi darīja darbu, kas jādara 4.maiņai, bet arī nespēja palīdzēt aizsargiem, kad tika zaudēti pirmie vārti.

Gints Meija
Spēles laiks: 7:17
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Līdzīgi kā iepriekšējās spēlēs, arī šajā Meija aktīvi un bezbailīgi cīnījās gar bortiem. Vienīgi šajā spēlē pretinieks bija gana uzmanīgs, lai neļautu Meijam no šīm pozīcijām radīt bīstamību vārtiem.

Ainars Podziņš
Spēles laiks: 1:32
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

  +8 [+] [-]

, 2010-09-13 19:24, pirms 14 gadiem
Gribētos, lai šai tā jau tik īsajai analīzei tiktu pievienots vismaz lietderības koeficients. Tas ir tik sarežģīti?

  +1 [+] [-]

, 2010-09-13 19:46, pirms 14 gadiem
enkurs3 rakstīja: Gribētos, lai šai tā jau tik īsajai analīzei tiktu pievienots vismaz lietderības koeficients. Tas ir tik sarežģīti?
pilnībā piekrītu.

  -3 [+] [-]

, 2010-09-13 20:38, pirms 14 gadiem
Ozoliņaš iesāk kombinācijas,ko pabeidz pretinieki..