Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Nauda neinteresē. Bet samaksājiet...

Gribējās cerēt, ka pie gana plaši iztirzātās BAA Rīga tēmas vairs nebūs jāatgriežas. Kas gribēja, tie palika, kas negribēja - tiem aģentūras solītā brīvlaišana, un miers mājās. Nekā nebija. "Diemžēl, mums nekas nav beidzies," telefona klausules otrā galā šodien nopūšas Jānis Strēlnieks, kad jautāts par šīs situācijas atrisinājumu.

"Ja kāds domā, ka runa ir par naudu, var paskatīties kaut vai manā ienākumu deklarācijā - nu, nevajag man tos viņu 500 tūkstošus, bagātāks no tiem nekļūšu," komentējot nodomus, kas bijuši aģentūras darbības pamatā, pirms pāris nedēļām atzina Mārtiņš Lauva, atkārtoti uzsverot - saistības ar BAA nav cietums, un Bertāns un Strēlnieks var nesatraukties - aiz kakla viņus ciet neviens neturēs.

Tomēr šobrīd izskatās, ka nevajag nemaz 500 tūkstošus - pietiek ar ciparu, kas rakstāms ar divām un pat trim nullēm mazāk, lai BAA nesteigtos pildīt vadītāja doto vārdu. Lai gan par divu konkrēto spēlētāju vēlmi izmantot piedāvājumu lauzt līgumattiecības aģentūra bija informēta jau 13. martā (starp citu, tikai dažas dienas pēc kārtējā maksājuma izdarīšanas, norēķinoties par februāra "pakalpojumiem"), BAA nesteidzas apturēt skaitītāju. "Diemžēl, nekas vēl nav beidzies. Nepieciešamos parakstus no savas puses aģentūra sola tikai tad, ja katrs nomaksāsim savus desmit procentus vēl par diviem mēnešiem. Ja ne - līgumā esot kaut kāds punkts..." Jāņa Strēlnieka balsī saklausāmas bažas.

Viņš piebilst - nav jau tā, ka abi ar Dairi kaut ko nebūtu izdarījuši vai vilkuši garumā. Ko gan īsti nevarot teikt par BAA aktivitātēm. "Iesniegumus par līgumu laušanu aģentūrai uzrakstījām jau 16. martā. Tad BAA mūs palūdza tos pārrakstīt, nomainot it kā tehnisku niansi - adresātu. Kad beidzot visi dokumenti bija parakstīti un nosūtīti ierakstītā vēstulē, acīmredzot, neviens tai nebija aizgājis pakaļ. Tā tas laiks pagājis. Tagad mums prasa par šo laiku samaksāt, citādi nekas nenotiks," sākumā pausto apņēmību un labo gribu, šķiet, grūti saskatīt jaunajam spēlētājam.

"Godīgi saku - neesmu interesējies, kas tur notiek, un man nav ne jausmas, par ko ir runa. Basketbols mani šobrīd interesē vismazāk," šovakar sazvanīts, neslēpa Mārtiņš Lauva (Lūk, cik strauji var mainīties situācija, kur nu vēl 15 gadu laikā! Viela pārdomām par paļaušanos uz "gimeniskām attiecībām".), drošāk iesakot painteresēties pie BAA Valdes priekšsēdētāja Valda Muižnieka. Te savukārt mēģinājumi sazvanīt palika bez rezultātiem. Cerams, ka tas tikai pagaidām, un jau rīt izdosies papildināt publikāciju ar aģentūras apsvērumiem. Tāpēc šobrīd - jau atkal daudzpunkts...

14.03.2010

Šodien saņēmu vēstuli no Valda Muižnieka, kurā paskaidrota BAA nostāja. Lūk, pilns tās teksts:

Jau esam vairākkārt apliecinājuši, ka parakstīsim vienošanos par līguma izbeigšanu starp BAA Rīga un abiem sportistiem Dairi Bertānu un Jāni Strēlnieku bez jebkādu finansiālu pretenziju izvirzīšanas. Taču līgumsaistības līdz iesnieguma saņemšanai š. g. 29.martā (pasta zīmogs) abiem sportistiem ir jāpilda. Vienošanās tiks parakstīta nekavējoties, kolīdz Jānis Strēlnieks būs samaksājis maksājumus par saņemtajiem pakalpojumiem gan februārī, gan martā, savukārt Dairis Bertāns par marta mēnesi. Abi sportisti ir par situāciju informēti. Mūsu visu interesēs ir, lai šo situāciju pēc iespējas ātrāk atrisinātu.

Kā jau šodienas pēcpusdienā SA+ atzina Strēlnieks un Bertāns - lai beidzot pieliktu šai lietai punktu, abi pieņēmuši lēmumu pārskaitīt BAA visu prasīto summu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-04-13 20:38, pirms 14 gadiem
Kapec nelietiigs? Vinjus piespieda parakstiit liigumus? Vinjos ieguldiija naudu un vinjus biidiija komandaas, tagad negrib dod atpakalj ieguldiito, es Lauvas vietaa jaatu tos abus peec pilnas programas, taa ka vinjiem paliktu tikai krekls muguraa, kaada jeega tad no liigumiem ?

  +4 [+] [-]

, 2010-04-13 20:46, pirms 14 gadiem
Pareizi BAA dara. Ja jau puikini juutas tik lieli, tad lai arii izdara visu juridiski pareizi. Shiem atlaizh 500 000, buutu paldies teikushi. Likums arii knauzeriem ir likums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-04-13 22:57, pirms 14 gadiem
nu johaidī: "aizsūtījām, palūdza nomainīt kaut kādas nianses, tad neņēma vēstuli!" silts ieteikums abiem spēlētājiem - nolīgstiet juristu, citādi šitā jūs var vazāt aiz deguna ilgi.

     [+] [-]

, 2010-04-13 23:38, pirms 14 gadiem
bishop rakstīja: nu johaidī: "aizsūtījām, palūdza nomainīt kaut kādas nianses, tad neņēma vēstuli!" silts ieteikums abiem spēlētājiem - nolīgstiet juristu, citādi šitā jūs var vazāt aiz deguna ilgi.
Kāds jurists? Tie puikiņi sajutuši kāposta smaku nav gatavi šķirties no tā. Lētāk tak ir piezvanīt Ingmāram un pasūdzēties. Būtu normāli čaļi samaksātu tos 2 mēnešu % un balle beigta.

  -2 [+] [-]

, 2010-04-13 23:53, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Tu laikam naivs esi. "Viņos ieguldīja naudu" Kā tad ieguldīja?
sportaavize.lv: BAA lieta: Bertāns un Strēlnieks brīvi. Pārējie...

Izlasi šito rakstu vēlreiz un padomā, tas ir daudz vai maz, kas ir darīts? Nekad un neviens neuzzinās ar kādu līgumu un par kādām summām Bertāns spēlētu. Skopums parasti pazudina cilvēkus un agri vai vēlu šie jaunie cilvēki kaut kur ''sadegs'' ar to. Tādi, kas nav gatavi šīs blakus lietas uzticēt profesionāļiem neko nesasniegs, jo viņu galvas ir nevis basketbola laukumā, bet bankas seifā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-14 11:34, pirms 14 gadiem
Lauvas kungam prioritātes mainījušās? Viss ir bijis un būs tikai ap naudu...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-14 12:05, pirms 14 gadiem
Veikli vīriņi uztaisija savu ''gešeft'' un tagad jaunatne varēs pamocīties. Jādomā pirms parakstīt šādus nenormālus līgumus.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 13:10, pirms 14 gadiem
Buffalo rakstīja: Mārtiņš Lauva liekulis.
Izlasītu interviju ar viņu SA Tu tā nerunātu. Es ticu Mārtiņa Lauvas nevainīgumam šajā situācijā, bet nedrīkst aizmirst, ka BAA nesastāv tikai no Mārtiņa Lauvas.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-14 13:29, pirms 14 gadiem
Kaads vainiigums vai nevainiigums, tas ir taapat kaa uudzeeties par bankas procentiem, krediitam kuru tu esi pats panjemis un izteereejis un tagad negribas atdot. Logjiski, ka shiem abiem bija izdeviigi sleegt liigumus ar agentuuru, tagad kad naaks lielie liigumi ar klubiem, naudinjas kljuust zheel..

     [+] [-]

, 2010-04-14 18:29, pirms 14 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Izlasītu interviju ar viņu SA Tu tā nerunātu. Es ticu Mārtiņa Lauvas nevainīgumam šajā situācijā, bet nedrīkst aizmirst, ka BAA nesastāv tikai no Mārtiņa Lauvas.
tici viņa "nevainīgumam"?