Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Pēc zoles nāk krišana

Pēc zoles nāk krišana
Foto: vefriga.com

Kas nezina, kas ir zole, tad to varētu nosaukt par Žalgiri. Pēc šīs uzvaras es jau brīdināju, ka spēle ar Gorkiju (tā krievu laikos sauca Ņižnijnovgorodu) parādīs, kas VEF īsti ir par komandu.

Ņižnijnovgorodas komanda Krievijas līgā skaitās viens no pastarīšiem, tad rodās jautājums - kur ir mūsu vieta VTB līgā? Ja runājam par spēli, tad pretinieku komanda pirmajā puslaikā parādīja tādu uzbrukuma basketbolu, kādu VEF spēlēja PSRS čempionātā. Tā bija ļoti rezultatīva spēle, ar tik ātru bumbas pārvietošanu, ka mūsu spēlētāji vienkārši nebija gatavi. Mūsu centra spēlētāji vienkārši izskatījās lēni, pilnīgi bezpalīdzīgi. Pat tāds spēlētājs kā Neļjubovs darīja ko gribēja zem mūsu groziem. Bet galvenā problēma bija tā, ka komanda bija pilnīgi negatava prteinieku uzbrukumam - viņu pick&roll strādāja kā pulkstenis. Te nu varēja redzēt kā darbojās mūsu komanda. Zaudēt 69 punktus puslaikā - tas nav vāji, tas ir ļoti bezatbildīgi. Brīnījos, ka treneri neko pat nemēģināja mainīt cilvēks-cilvēku aizsardzībā, dažreiz uzliekot zonu, bet arī tas nebija nopietni. Iemestie ļoti daudzie 3-punktnieki bija pilnīgi no brīvām pozicijām un, te komandas štābam būtu ļoti jāpastrādā. Tiesa, kā tu vari progresēt, ja komanda neskatās video pēc zaudētām spēlem, jo redz - tas var ietekmēt psiholoģiski. Man tas nav saprotams - tas ir amatieru līmenis! Otrajā puslaikā komanda aizsardzībā pārgāja uz maiņām lielais=mazais un tas - nostrādāja. Jautājums, kapēc nevarēja šādi aizsardzību mainīt pirmajā puslaikā? Nebijām gatavi vai mazā zvaigžņu slimība, uzvarot Žalgiri, bija savu padarījusi? Katrā gadījumā komandai ar šādiem saspēles vadītājiem un bez kārtīga SF nav ko cerēt uz lieliem panākumiem. Mēs ļoti ceram uz izmaiņām, jo tādi zaudējumi pazemo un es ceru, ka Butauts to saprot, un - rīkosies.

Kas bija galvenais zaudējuma iemesls?

  • 21

  • 85

  • 23

  • 25


  +3 [+] [-]

, 2011-11-12 19:32, pirms 13 gadiem
ātri secinājumi.
Slēpts komentārs: aleksandro

  +2 [+] [-]

, 2011-11-12 19:33, pirms 13 gadiem
Valdi, uz kādām pārmaiņām tu ceri? Es personīgi domāju, ka melnās kases turētājs varētu kādu no štatu cukura plantācijām paņemt, šie taču šobrīd ir gatavi bezmaz vai par sviestmaizi spēlēt. Cik saprotu, tad vajadzīgs SF? Jeb visu piecinieku uzreiz nomainīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-12 19:36, pirms 13 gadiem
aleksandro rakstīja: paldies valdi par rakstu, tikai mums kaut kā neiet uzbrukums izbraukumā.
Ne jau uzbrukums neiet, bet aizsardzība ir nekāda. Ja izbraukumā vari iemest 80 un vairāk punktus, tad to nevar nosaukt par sliktu. Piekrītu Valdim - zvaigžņu slimība un viss!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-12 19:37, pirms 13 gadiem
Un šī bija komanda kas spēlē FIBA izaicinājuma kausā, vēl pie tam arī tieši BK Ventspils grupā, UN VĒL pie tam pirmajā mačā Nižnjijnovgoroda izbraukumā Ungārijā pret vietējo Atomerōmu zaudēja ar 11 punktiem!!
Tik tiešām Jaunupa kungs Vefiņš ir gatavs spēlēt Eirolīgā .

  +4 [+] [-]

, 2011-11-12 19:42, pirms 13 gadiem
aleksandro rakstīja: paldies valdi par rakstu, tikai mums kaut kā neiet uzbrukums izbraukumā.
Kāds sakars te ir uzbrukumam??? Spēli vispār redzēji? P.S. Neatceros,kad būtu redzējis tik daudz ielaistus punktus pirmajā puslaikā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-12 19:51, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Nonāci pie secinājuma, ka BKV arī būs jāspēlē izbraukumā pret viņiem? Katrā ziņā, novēlu visu to labāko, jo veiksme būs vajadzīga.
Nu veiksmes pamatā ir darbs un meistarība, tad jau redzēs ka Ventspilniekiem ies pret šo komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Calvin
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-13 11:20, pirms 13 gadiem
Atliek vien piekrist Valdim.

     [+] [-]

, 2011-11-13 12:40, pirms 13 gadiem
Njaa... Jau mineji, ka redzesim kads isteniba ir VEFs pec Zalgir uzvaras... tagad redzam. Gaidam otrdienu, tad redzesim vai Ramuns bus izdarijis secinajumus... saubos.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-13 13:39, pirms 13 gadiem
Manurpat, 3 pozicija vajadzetu E.Kalvi. Ko jus sakat par sadu risinajumu ?

     [+] [-]

, 2011-11-13 23:29, pirms 13 gadiem
Calvin rakstīja: Valter, kamēr tu biji treneris, Vefam zaudējumu vispār bija vairāk par uzvarām, spēle-nekāda, spēlētāji atteicās spēlēt Vefā utt. Nevajadzēja labāk šo tēmu uzsākt. Spēle bija laba, ko darīsi, ja pretiniekam no 13 pirmajiem trijniekiem 10 ir mērķī.... tur pat Barcelona zaudētu.
Zirgam pat jasmejas

     [+] [-]

, 2011-11-13 23:30, pirms 13 gadiem
Pascual Raul Velasco rakstīja: Te arī ir atšķirība, starp Ramūnu un Rimasu.
Kāpēc Rimasam ir ULEB Kauss un kāpēc Ramūnam nav nekā.

Jo Kurtinaitis tiešām VEFam lika rukāt defā.
pag, gadījumā Butautam nav olimpiskā bronza Pekinā?

     [+] [-]

, 2011-11-13 23:32, pirms 13 gadiem
electric rakstīja: Manurpat, 3 pozicija vajadzetu E.Kalvi. Ko jus sakat par sadu risinajumu ?
Nevajag tagad vēl tik ātri steigties. Jāpagaida mazliet, kas darīsies NBA.