Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Starp miljoniem un tirgus bābām...

Starp miljoniem un tirgus bābām...
Komanda, ko akcionāri gatavi arī pārdot...

Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Ja par Rīgas Dinamo neko neraksta, tas gan nenozīmē, ka klubā darbs nenotiek. Sarunas ar spēlētājiem par jaunajiem līgumiem ir dienas kārtības punkts nr.1 un tāds tas paliks līdz pat sezonas sākumam.

Tāpat kā divas iepriekšējās vasaras, Dinamo menedžments sastāvu veido nevis no māliem, kurus var paņemt vai nopirkt tirgū, bet – gan no tās masas, ka paliek pāri, vai citiem netīšam pakritusi zem galda drupaču veidā. Tas nav nekas nosodāms, jo maza budžeta komandai, par kādu, protams, jāuzskata arī Rīgas klubs, citādi nemaz nevar būt. Mēs stāvam rindā... Komandas vadība šajās dienās sarunas ar spēlētājiem daudz nekomentē, jo tās nav vieglas. Lai gan – kāpēc vajadzētu sev iestāstīt, ka algota darba izvēle un attiecīgi salīgtais finansiālais gandarījums, tāda bērnu spēlīte vien ir? Ņem no kuras puses gribi – no komandas vai spēlētāja – abi cīnās. Darba devējs vienmēr vēlas par maksimāli zemākām izmaksām sasniegt maksimāli augstus rezultātus. Iespējams, tāpēc viens no Dinamo akcionāriem šajās dienās publiski stāsta Latvijas sabiedrībai, ka algas šajā hokeja klubā ir ļoti labas un zemākā esot bijusi ap 6000 eiro mēnesī... Tur gan kungs melo, jo Dinamo maksāja arī mazāk, taču publisko attiecību klasikā pastāv kūts noteikumi – kas pirmais sāk maut, to arī padzirdina...

Skatoties Rīgas virzienā, paturēsim prātā, kādas vibrācijas šajās dienās nāk no Minskas puses. Tur esot sākušās nesaskaņas starp hokeja kluba jaunās sezonas iecerēm un realitāti. Situācija apmēram tāda: lai tirgū aizrunātu hokejistus, minskieši ir skraidījuši pa pasauli ar svarīgu seju un izspiedušos kabatu. Tam pēdējam vajadzēja simbolizēt naudas svaru. Bet naudu ir viegli apsolīt, grūtāk – to iedot. Laikam tieši šajā brīdī, kad no solījumiem bija laiks pāriet pie darbiem – proti, sākt slēgt līgumus – kluba vadība pakasīja aiz auss un nolēma mainīt spēles noteikumus. Tieši tāpēc vairāku spēlētāju aģents vai interešu pārstāvis nolēma mežmalā sākt saukt pēc palīdzības – sak, apzog! Zagt jau pa lielam vēl nav ko, jo nekas nav iedots. Taču arī solījumu laušana ir noteiktās aprindās uzskatāma par negodīgu rīcību. Kas iekodis Minskas varenajiem? Visticamāk, komandas vadības pārlieku lielā aizraušanās ar leģionāru grupām, aptecināja dūšu baltkrievu hokeja godam, prātam un sirdsapziņai - prezidentam Lukašenko. Tā ir viņa nauda, kas tiek tērēta šai komandai un viņš grib saprast – kur tā paliek? Cik lietderīgi un prasmīgi notiek sastāva komplektācija? Tā kā bijušās padomijas telpā hokeja komandās pārsvarā visu nosaka viens cilvēks un tas noteikti nav kluba menedžeris, var tagad sākt tulkot tās skaņas, kas nāk no Baltkrievijas puses. Beigu galā, baltkrieviem hokejs ir nacionālā sporta godā – tam pakārtota valsts atbalsta politika sportam kopumā. Droši vien Lukašenko pavaicāja, vai tiešām neviens baltkrievs par sakarīgu cenu nevar konkurēt ar izvēlētajiem ārzemniekiem un nesaņēmis skaidru atbildi – uzlicis pagaidu veto uz Minskas Dinamo darbojošos personu nodomiem. Tad nu tirgū stress iet vaļā ne pa jokam.

Vai Rīgā ir savādāk? Jā, te vismaz ar naudu nemētājas, jo tās nav daudz. Vismaz kluba pamatdoma ir tērēt spēlētāju tirgū simboliski jeb tik, lai varētu savākt vismaz trīs pieklājīgas maiņas. Taču, ja jums saka, ka Dinamo nākamgad spēlēs Ozoliņš, Dārziņš vai Ņiživijs, tad formāli to varam pieņemt zināšanai, taču juridiski tam nav nekāda pamata. Līgumus ar minētajiem hokejistiem klubs vēl nav noslēdzis. Vienošanās ir, bet līgumu nav. Tiesa, nav vēl dzirdēts, ka solīto komanda neizpilda, taču šīs rindas netiek rakstītas tāpēc, lai kaut ko apšaubītu. Vienkārši – konstatējam faktu. Līgumu vēl nav. Redz, Minskā jau arī pirms divām nedēļām skaitīja, kas viņu krāsās tīsies jaunajā sezonā, taču tagad tiek mesti kūleņi uz citām pusēm un ej nu sazin’, kur pēc tādiem kumēdiņiem tie dibeni vēl piezemēsies. Mūsu Dinamo šajā ziņā ir civilizētāks, taču nacionālās īpatnības arī te netrūkst. Katrā ziņā – kamēr hokejisti neizies laukumā KHL jaunās sezonas pirmajā spēlē, droši nevaram būt par neko.

Tagad pa baumām, kas apkārt... Lai gan ziņa no Dinamo puses par Miķeļa Rēdliha iespējamo spēlēšanu komandā ir palaista kā neoficiāla pīle, pagaidām spārni šim putnam nav. Abas puses esot ļoti tuvu kompromisam, taču brāļa Jēkaba kāzās Miķelis vēl nevarēja teikt, ka viņi abi spēlēs vienā komandā. Savukārt, rokasspiediens Herbertam Vasiļjevam esot sagatavots – kā jau agrāk teicis menedžeris Normunds Sējējs, tad Latvijas izlases kapteiņa klātbūtni Rīgas Dinamo var nodrošināt tikai akcionāru papildus dāsnums. Tas nu esot laikam apzināts ar plusa zīmi. Nekādi neizdodas komandai nolikt uz galda vismaz nosacīti konkurētspējīgu līguma projektu vārtsargam Edgaram Masaļskim, lai gan menedžments turpina dzīvot ar pārliecību, ka esošais piedāvājums tomēr spēs ieinteresēt pagājušās sezonas varoni. Iespējams, ka šādai pārliecībai pamats meklējams Masaļska ģimenē, kas gaida pieaugumu un, kā saka latvieši – ko tu, Edža, dauzīsies pa Krieviju ar zīdaini uz rokas... Cik var nojaust, tieši šajās dienās Masaļska ģimenes padome liks uz svariem visus piedāvājumus. Ja viņš būtu vecpuisis, tad šo rindu autors ar diezgan lielu pārliecību varētu pasvītrot nākamos vārdus šajā teikumā – Edgars jaunajā sezonā Rīgā nespēlēs. Taču pagaidām to teikt nevar. Masaļskim ir vairāki labi piedāvājumi, kur neviens no tiem nav saistīts ar agrāk pieminēto Minskas Dinamo interesi.

Ja komandā būs Vasiļjevs, tad neticu, ka Dinamo iedos prasīto naudu Mārtiņam Karsumam. Tas būtu tas pats, ja Sīkstulis mums zināmajā pasakā, iznestu no virtuves naktsmāju meklētajam Sprīdītim ne tikai treknu karbonādi ar piedevām, bet arī gultas veļu... Ar diviem hokejistiem Dinamo vēlas slēgt tā sauktos try out līgumus. Runa ir par pagaidu iespēju došanu bez garantijām. Ja jaunā Aināra Podziņa gadījumā tam pat varētu atrast izskaidrojumu un pamatojumu, Jura Štāla piemērā tas gan ir mazliet divdomīgi. Nu, protams, ja trenerim Šupleram nav pārliecības, kā Štāls izskatīsies viņa sastāvā, tad var likt Jurim sevi apliecināt arī tādā statusā. Taču, jāatceras, ka viņš bija viens no redzamākajiem uzbrucējiem Latvijas izlasē pasaules čempionātā Vācijā. Te drīzāk vajadzēja runāt par iespēju noslēgt līgumu ar garantijām, jo kā ceturtās maiņas dzinējs Štāls būtu vienkārši lielisks. Cita lieta, ka trenerim un menedžeriem ir sajūta, ka viens turnīrs nav salīdzināms ar garu sezonu. Varbūt profesionālā intuīcija saka šiem priekšā – ņem, bet apdrošini... Ziņa, ka no nesenā KHL draftā izvēlētā somu centra uzbrucēja Niklasa Luceniusa tiesībām ir atteikusies Atlantas Thrashers, kas līdz šim viņu formāli piesaistīja NHL tirgum, apliecina un skaidro mūsu komandas iniciatīvas šajā sakarā. Vai nu Sējējs jau ir ar šo hokejistu vienojies, vai viņa rīcībā ir droša informācija, ka kāds cits KHL klubs vēlas šo spēlētāju dabūt pie sevis. Tā kā KHL robežās tiesības uz šo censoni pieder Rīgai, tas mums ir labs aktīvs, lai tirgotos vai, otrā versijā – iespēlētu viņu Dinamo kreklā.

Visbeidzot, vēlreiz par Dinamo akckionāru vaidiem. Jau kuro reizi varam izlasīt kādas atbildīgas personas izteikumus par šī hokeja kluba iespējamo nākotni. Daļturis Juris Savickis citēts žurnālā Sestdiena: „Ja Itera zaudēs interesi, visticamāk, beigsies arī Dinamo”. Ik gadus šī Krievija gāzes kompānija, kam, starp citu, Latvijā pieder monopola tiesības uz publiskā pakalpojuma nodrošināšanu iedzīvotājiem, Dinamo projektam atmet 10 miljonus dolāru. Interesanti, ka Savickis nosauc cenu, par kādu pats šobrīd būtu gatavs pārdot hokeja kluba projektu. Viņa aprēķini apstājas pie cipara 25 miljoni... Vai tas ir mājiens, ka Itera patiešām varētu balstīt Dinamo vēl vienu gadu, vai kārtējais neveiklais, mēģinājums uzrunāt Latvijas valsts uzņēmumus? Katrā ziņā, šoreiz Savickim tas izdevies gaumīgāk, nekā pirms gada ar to pašu stabuli izpūta Ulmanis. Amizanti, ka tajā pašā rakstā viens no kluba lielākajiem akcionāriem atkal aktualizē jautājumu par jaunas halles celtniecību, kas laikam ir cits mājiens – šoreiz Arēnas Rīga virzienā. It kā jau viss loģiski, ka savs jumts ļautu komandai mazliet mērķtiecīgāk organizēt saimniecisko un sporta darbību, tajā pašā laikā realitāte saka priekšā kaut ko citu – vismaz divus vai trīs nākamos gadus būs vien jāspēlē hokejs pēc Rietumu bankas noteikumiem. Līdzīgi kā gadījumā ar gāzes patēriņu, kur nav iespēja izvēlēties konkurentus, Savickim pašam ticis pa kājām cits monopoluzņēmums, kas darbojas pēc tiem pašiem Iteras principiem – proti, kur tu liksies, ja nav citu iespēju? Ja Dinamo akcionāri nebūtu kā tirgus bābas, kas klaigā par katru balodi, kas tirgū pie gaļas paviljona knābā maizes drupačas, tad viņi rīkotos gudrāk. Piemēram, aicinātu Arēnu Rīgu kļūt par kluba akcionāriem vai – piedāvātu pārdod arēnu. Starp citu, tās neoficiālā tirgus cena ir ap tiem pašiem 25 miljoniem (eiro). Taču tas būtu no šiem cilvēkiem par daudz prasīts – pārāk lielas galvas... Tā vietā viņi piedāvā klubu par divdesmit pieciem miljoniem, kam ikgadējais zāģis ir desmit miljoni... Ja esam objektīvi, tad Iteras 10 miljonus nu nekādi nevaram pieskaitīt pie Dinamo saimnieciskās peļņas. Tā drīzāk ir korporatīvā kārtā sarunāta dotācija. Ja Savickis pārdod Dinamo ar Itera garantijām, ka nākamos desmit gadus šāds sponsorējuma apjoms saglabājas, tad būtu savādāk. Bet – tā jau nav! Tā vietā komandas pārstāvji biznesa izdevumos stāsta par Rīgas Dinamo peļņu, kas izraisa neviltotu interesi galvenajā finanšu cauruma lāpītājā – proti, ja reiz jums ir peļņa, priekš kam vajag naudu ņemt no Krievijas? Bet citādi – lietas notiek...

1 2 37 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2010-06-10 09:36, pirms 14 gadiem
Ja ri izvēle starp Karsumu un Vasiļjevu, kāpēc vēl Vasiļjeva jautājums ir aktuāls?
Slēpts komentārs: Imigrants

 +12 [+] [-]

, 2010-06-10 09:41, pirms 14 gadiem
Beidzot kkas par vasildzefu, bet tad labak karsumu neka vasiljevu.

  -1 [+] [-]

, 2010-06-10 09:44, pirms 14 gadiem
Tieši tā - lietas notiek...

  +9 [+] [-]

, 2010-06-10 09:46, pirms 14 gadiem
Pēdējā rindkopa diezgan šaubīga. Vai tiešām Puce ir spējīgs dot savus padomus kluba akcionāriem ? Vai tiešām viņš uzskata, ka Savickis & Co nav aizdomājušies par Arena Riga iegādi vai kluba akciju daļas piedāvāšanu RB? Vai varbūt šie kungi nemaz negrib tādu akcionāru kā RB ? Vai šoreiz tas nav Pučes pūtiens RB stabulē ? Jo skaidrs, ka ja nebūs RD, vai komanda nespēlēs Arena Riga, tad Arēnai 100 % gaidāms bankrots ! Jo citi pasākumi jau ir diezgan reti kļuvuši, bet viena hokeja spēle ienes apmēram 50 tk eiras + ienākumus no tirdzniecības arēnā.

     [+] [-]

, 2010-06-10 09:59, pirms 14 gadiem
sanak ka mes esam galiigi atkariigi no ta krievu magnata??!

  +2 [+] [-]

, 2010-06-10 10:09, pirms 14 gadiem
valdamors1 rakstīja: sanak ka mes esam galiigi atkariigi no ta krievu magnata??!
Bet ,protams.. Ko tad tu domaaji,ka Savickis un Co sponsoree visu Dinamo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-06-10 10:20, pirms 14 gadiem
Te var fanot kā grib un izpirkt arēnu kaut piecās minūtēs - fakts, ka šis Dinamo ir mākslīgs veidojums uz Itera bāzes paliek fakts. Negribēs Itera dot naudu, nebūs tāds Dinamo. Jāizbauda, kamēr ir! Ilgu nākotni šim projektam neredzu

  +1 [+] [-]

, 2010-06-10 10:24, pirms 14 gadiem
beiziiters rakstīja: Pēdējā rindkopa diezgan šaubīga. Vai tiešām Puce ir spējīgs dot savus padomus kluba akcionāriem ? Vai tiešām viņš uzskata, ka Savickis & Co nav aizdomājušies par Arena Riga iegādi vai kluba akciju daļas piedāvāšanu RB? Vai varbūt šie kungi nemaz negrib tādu akcionāru kā RB ? Vai šoreiz tas nav Pučes pūtiens RB stabulē ? Jo skaidrs, ka ja nebūs RD, vai komanda nespēlēs Arena Riga, tad Arēnai 100 % gaidāms bankrots ! Jo citi pasākumi jau ir diezgan reti kļuvuši, bet viena hokeja spēle ienes apmēram 50 tk eiras + ienākumus no tirdzniecības arēnā.
muļķibas, ka Arenai būs bankrots bez RD spēlēm. Paskaiti, cik pasākumi tur notiek gada laikā! RD spēles ir tikai ~1/4 daļa. Otrkārt, pārējiem pasākumiem nevajag ledu... (neskaitot izlases spēles un ledus baletu)

  +4 [+] [-]

, 2010-06-10 10:38, pirms 14 gadiem
Viss ko tas Savickis tur saka, cik viņš ir ieguldījis naudu ir pilnīgākās muļķības, viņš kā bijušais "kā gā bešņix" neizdos nevienu santīmu šitam te projektam. Krievi viņam dod gāzi ar norunu, ka 10 ļimaki ir jāiegulda hokejā, tā kā no savas kabatas viņš tur ne pliku grasi nav ieguldījis. No otras puses mēs varam pelt un zākāt viņu, bet ja nebūtu tāds Savickis tad nebūtu arī Dinamo.

  +6 [+] [-]

, 2010-06-10 10:41, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: muļķibas, ka Arenai būs bankrots bez RD spēlēm. Paskaiti, cik pasākumi tur notiek gada laikā! RD spēles ir tikai ~1/4 daļa. Otrkārt, pārējiem pasākumiem nevajag ledu... (neskaitot izlases spēles un ledus baletu)
Uz ko tā arēna dzīvotu? Uz krievu estrādes siržu lauzējiem, kas uz foņiem mauc? Uz nožēlojamo un zemas kvalitātes VEF basketbola spēli ar 150 cilvēkiem tribīnē VTB līgā?

  +3 [+] [-]

, 2010-06-10 10:43, pirms 14 gadiem
Imigrants rakstīja: Nu spriežot pēc šīs aizvadītās sezonas, Vasiļevs būtu lietderīgāks.
Un sniegums Pč laikā bija tam apstiprinājums!

  +1 [+] [-]

, 2010-06-10 10:43, pirms 14 gadiem
jbk rakstīja: Te var fanot kā grib un izpirkt arēnu kaut piecās minūtēs - fakts, ka šis Dinamo ir mākslīgs veidojums uz Itera bāzes paliek fakts. Negribēs Itera dot naudu, nebūs tāds Dinamo. Jāizbauda, kamēr ir! Ilgu nākotni šim projektam neredzu
Nu veel pastaav iespeeja ,ka kaads Dinamo projektu veeleesies nopirkt.IIsteniibaa man vienalga ,vai ir Savickis pie stuures ,vai kaads cits. Galvenais ,lai tur spelee letinji ,kaa arii komandas galvas speej savaakt kokureetspeejiigu komandu.
Slēpts komentārs: Hellrevenger

  +2 [+] [-]

, 2010-06-10 10:47, pirms 14 gadiem
belluschi rakstīja: Uz ko tā arēna dzīvotu? Uz krievu estrādes siržu lauzējiem, kas uz foņiem mauc? Uz nožēlojamo un zemas kvalitātes VEF basketbola spēli ar 150 cilvēkiem tribīnē VTB līgā?
apskaties pasākumu kalendāru, kas notiek Arena Riga sezonas laikā. Otrkārt, Arena Rīga no tāda "krievu estrādes siržu lauzēja" pārsvarā ieņem vairāk nekā no vienas RD spēles.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-10 10:48, pirms 14 gadiem
valdamors1 rakstīja: sanak ka mes esam galiigi atkariigi no ta krievu magnata??!
labrīt

  +5 [+] [-]

, 2010-06-10 10:49, pirms 14 gadiem
belluschi rakstīja: Viss ko tas Savickis tur saka, cik viņš ir ieguldījis naudu ir pilnīgākās muļķības, viņš kā bijušais "kā gā bešņix" neizdos nevienu santīmu šitam te projektam. Krievi viņam dod gāzi ar norunu, ka 10 ļimaki ir jāiegulda hokejā, tā kā no savas kabatas viņš tur ne pliku grasi nav ieguldījis. No otras puses mēs varam pelt un zākāt viņu, bet ja nebūtu tāds Savickis tad nebūtu arī Dinamo.
KGBešņiki nemēdz būt bijušie!

  +7 [+] [-]

, 2010-06-10 10:56, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: apskaties pasākumu kalendāru, kas notiek Arena Riga sezonas laikā. Otrkārt, Arena Rīga no tāda "krievu estrādes siržu lauzēja" pārsvarā ieņem vairāk nekā no vienas RD spēles.
Es apskatījos. arenariga.com: Pasākumi - (Arēna Rīga) Un kas tad tur tāds ūber super notiek? Iskatās, ka līdz gada beigām, no pašreiz ieplānotajiem,kādi 3-4 pasākumi, kas varētu būt izpārdoti. Vai Tu domā, ka viņi baigo piķi pelna arī ar skrituļošanas pasākumu vai Siksnas koncertu?

  -2 [+] [-]

, 2010-06-10 11:00, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Es apskatījos. arenariga.com: Pasākumi - (Arēna Rīga) Un kas tad tur tāds ūber super notiek? Iskatās, ka līdz gada beigām, no pašreiz ieplānotajiem,kādi 3-4 pasākumi, kas varētu būt izpārdoti. Vai Tu domā, ka viņi baigo piķi pelna arī ar skrituļošanas pasākumu vai Siksnas koncertu?
nuu - paskaties tos pasākumus, kas notika pa sezonu; neskaties tos, kas vēl būs, jo vismaz 80% no tiem vēl nav sezonas kalendārā: galu galā ir vēl tikai jūnija sākums!

  +1 [+] [-]

, 2010-06-10 11:26, pirms 14 gadiem
Neviens man neiestāstīs to, ka no kaut kādas pumpainas, degradētas Allas Borisovnas koncerta Arēna ieņem vairāk kā no Dinamo spēles? Runājot par ledus uzturēšanu, brīvajās dienās Arēna ledu izīrē amatieru komandām un gribētāju tur spēlēt un trenēties stāv rindā, tā kā tas arī breds par to, ka ledu uzturēt ir dārgi!

  +5 [+] [-]

, 2010-06-10 11:27, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: nuu - paskaties tos pasākumus, kas notika pa sezonu; neskaties tos, kas vēl būs, jo vismaz 80% no tiem vēl nav sezonas kalendārā: galu galā ir vēl tikai jūnija sākums!
Tie kas notika pērn - tā jau ir vēsture, tagad skatamies uz priekšu. Droši jau, ka tur vēl visādus štruntus sabāzīs, taču nevienu liela mēroga pasākumu jau arī neplāno mēnesi uz priekšu. Nav jau nemaz tik rožaina tā situācija. Pieminēji krievu ''zvaigznes'', bet viņiem arī resurss tur nemaz nav tik bagāts. Aiziet vienreiz uz Kirkorovu vai Alsu, bet vai ies atkal pēc gada- šaubos. Cilvēki ''atēdās'' un spilgts piemērs tam bija Metallica aprīlī- pirms pāris gadiem biļetes uz Tallinas lielo estrādi dabūt nevarēja, bet tagad bija jāpārceļ 1 no 2 ieplānotajiem koncertiem. Hokejs tādā ziņā ir stabila vērtība un ar 30-35 vakariem var rēķināties.
Man liekas, ka sarunās starp RD un RB notiek pamatīga blefošana no abām pusēm un iespējams, ka pat Armands, te rakstot, neapzinās cik atsevišķi kadri ir slīpēti un skoloti šādās lietās, kas saistītas ar pārliecināšanu, pierunāšanu, vervēšanu vai piespiešanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-06-10 11:38, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Tie kas notika pērn - tā jau ir vēsture, tagad skatamies uz priekšu. Droši jau, ka tur vēl visādus štruntus sabāzīs, taču nevienu liela mēroga pasākumu jau arī neplāno mēnesi uz priekšu. Nav jau nemaz tik rožaina tā situācija. Pieminēji krievu ''zvaigznes'', bet viņiem arī resurss tur nemaz nav tik bagāts. Aiziet vienreiz uz Kirkorovu vai Alsu, bet vai ies atkal pēc gada- šaubos. Cilvēki ''atēdās'' un spilgts piemērs tam bija Metallica aprīlī- pirms pāris gadiem biļetes uz Tallinas lielo estrādi dabūt nevarēja, bet tagad bija jāpārceļ 1 no 2 ieplānotajiem koncertiem. Hokejs tādā ziņā ir stabila vērtība un ar 30-35 vakariem var rēķināties.
Man liekas, ka sarunās starp RD un RB notiek pamatīga blefošana no abām pusēm un iespējams, ka pat Armands, te rakstot, neapzinās cik atsevišķi kadri ir slīpēti un skoloti šādās lietās, kas saistītas ar pārliecināšanu, pierunāšanu, vervēšanu vai piespiešanu.
Visi juus gudriishi ,tad pasakiet man kaada maarutka peec Rietumu banka plaano celt veelvienu arenu netaalu no arenas Rigas? Ja tas viss ir tik nenormaali atkariigs no DR , tad shis gaajiens ir galaam.. Tad peec visa sanaak ,ka vinji ir pilniig auni ,jo redz, sportacentrs. com daudzi lietotaaji ir lieliski informeeti par Arena Riga apgroziijmu un vinji visu zin labaak , ko vinjiem vajag un ko ne..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-06-10 12:27, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: muļķibas, ka Arenai būs bankrots bez RD spēlēm. Paskaiti, cik pasākumi tur notiek gada laikā! RD spēles ir tikai ~1/4 daļa. Otrkārt, pārējiem pasākumiem nevajag ledu... (neskaitot izlases spēles un ledus baletu)
Bet tās fantāzijas par pašiem savas ledus halles celšanu, manuprāt, gan ir pilnīgs bleķis. Ar vienām Dinamo sistēmas komandām vien to neaizpildīt, bet Rīga nav ne Maskava, ne Losandželosa, lai varētu pavilkt divas halles. Es neko nezinu par ledus īres izmaksām, bet ir grūti noticēt, ka tās ir tik lielas, lai uz to rēķina varētu atpelnīt halles celtniecību pāris sezonu laikā. Tāpēc es domāju, ka šādas runas par hallēm ir tikai, lai iestāstītu, ka Dinamo ir stabils klubs, kurš pastāvēs vēl ilgi.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-10 13:20, pirms 14 gadiem
Nav ko grūst SVF naudu pārēdušajās bankās, bet labāk nelielu daļu iedot hokejam pārējo ielikt tautsaimniecībā.

     [+] [-]

, 2010-06-10 13:42, pirms 14 gadiem
tak uztaisiet publisko akciju sabiedrību un kotējiet biržā! Tā, šķiet, darīja Toronto Maple Leafs un vēl dažas komandas gan hokejā, gan futbolā! Akcija pa 100Ls un uz priekšu! Domāju, ka Latvijā atrastos vismaz 100 000 cilvēku, kas nopirktu pa akcijai, bet pārējās nopirktu savicki, kalvīši utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-06-10 13:49, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: un ko tad? Vienai sezonai nauda pietiks. Un tad no katra vajag katru gadu 100Ls
kādi 100 Ls? ja paņem nost Iteru - tad tie ir 10 mlj.$ katru sezonu... reālāk jau izklausītos 50.000 Ls no katra par katru sezonu... (ja vien spētu atrast Latvijā 100 tādus mecenātus...)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-06-10 14:22, pirms 14 gadiem
belluschi rakstīja: Neviens man neiestāstīs to, ka no kaut kādas pumpainas, degradētas Allas Borisovnas koncerta Arēna ieņem vairāk kā no Dinamo spēles?
Ja abi pasākumi ir izpārdoti, tad viennozīmīgi vairāk ieņem no koncerta. Kaut vai tāpēc, ka uz koncertiem maksimālais vietu skaits ir lielāks nekā uz hokeju (14000 pret 11000). Bez tam, uz šādiem "Allas Borisovnas" tipa koncertiem nāk maksātspējīgāka publika nekā uz hokeju (kur nozīmīgu publikas daļu sastāda studenti, skolnieki, utt.)

  +3 [+] [-]

, 2010-06-10 15:40, pirms 14 gadiem
Imigrants rakstīja: Nu spriežot pēc šīs aizvadītās sezonas, Vasiļevs būtu lietderīgāks.
Ja Jūlis iebāzīs Vasili tāpat kā izlasē pa centru, tad, domāju, visa Vasiļjeva lietderība ātri izbeigsies.... Vasiļjevs Krēfeldē spēlēja pa malu.... katrā ziņā es tik kategorisks nebūtu, ka izvēloties Karsums vai Vasiljevs, jāņem tieši būt pēdējais.... Karsums uz sezonas beigām tīri labi nokapāja un viņš maiņā ar Spruku gan RD, gan arī PČ bija viens no labākajiem mūsu špīleriem un nešaubos, ka nākamsezon Karsums atkal pieliks pie spēles un būs pavisam cits Karsums .... katrā ziņā interesants ir fakts, ka faktiski ar Karsuma atnākšanu uz RD komandā faktiski sākās augšupejas posms, kas beidzās ar tikšanu PO un konferences līdera- SKA izsišanu no PO, kur tieši Karsuma- Sprukta maiņai bija ļoti liels nopelns....

     [+] [-]

, 2010-06-10 15:42, pirms 14 gadiem
starp citu, ziņa Masaļska sakarā: sport.tut.by: SPORT.TUT.BY | СПОРТ ТУТ | Минское... .

     [+] [-]

, 2010-06-10 16:25, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: starp citu, ziņa Masaļska sakarā: sport.tut.by: SPORT.TUT.BY | СПОРТ ТУТ | Минское... .
Lai vien iet Edža uz Minsku, ja šie labi maksā! Nav tālu no Latvijas un izskatās, ka tur viņš visrīzākais ta varēs būt Nr. 1 ar labu spēļu praksi, bet ta RD būs tāds labums, ka mūsu RD džeki zinās, kur Edžam ir vājās vietas un kur viņam vajag mest, lai iemestu....
1 2 37 komentāri