Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Ingmārs Jurisons atbild uz "SA+" lasītāju jautājumiem

Atbildes uz jautājumiem, kas bija sakrājušies pirmās nedēļas laikā.

Atis Sēklinieks2, 2009-12-02 01:19
Vai uzskati, ka Anete varētu atgriezties uz nākamo EČ?

Uz nākamo EČ vēl jātiek. Domāju, Anetes lēmums jebkurā būs būs atkarīgs no daudziem faktoriem - no tā, kāda būs viņas pašas iepriekšējā sezona, veselība un pašsajūta, kas būs izlases treneris, kāda gaisotne ap komandu utt. Anete izlases labā ir izdarījusi nenormāli daudz, sasniegusi ļoti augstu līmeni, un viņas tiesības izvirzīt un jebkurā brīdī pārskatīt savas prioritātes nebūtu apšaubāmas ne ar kādiem argumentiem.

Vilmārs Krauklis, 2009-12-02 12:19
Kāpēc jau kādu pusgadsimtu Sparta avīzē nav bijusi intervija ar Kasparu Kambalu? Un vai vispār vēl kādreiz būs

Kaspars daudzu gadu garumā sastrādājis daudz ne tik cienījamu lietu, par kurām "Sporta Avīze" arī atļāvusies uzrakstīt, un viņa reakcija uz to - izvēle nerunāt ar "SA". Cienu viņa izvēli, tāpēc kādu laiku neesmu viņu traucējis un nav tādu plānu arī tuvākajā nākotnē.

tigersnevuds, 2009-12-02 14:02
1) Vai nav plānots atjaunot Sporta Avīzē rubriku: KAS NOTIEK BASKETBOLĀ jeb kā nu viņu tur sauca. Agrāk bija nedēļas spēlētājs, īsumā par mūsu bāleliņiem ārzemēs, LBL, BBL turnīra tabulas, utt.?
2) Vai nav iespējams atjaunot basketbola video TOP 9, ņemot vērā, ka gandrīz katras spēles video ir ievietots sportacentrs.com?
3) Vai nav iespējams kādā no televīzijām (gan jau ka LTV7) atjaunot raidījumu : TOP BASKETBOLS.

1. To tur sauca "Nedēļa basketbolā" un savulaik tā tika radīta tādēļ, ka basketbolā bija ļoti daudz dažādu aktivitāšu, ks citādi palika vispār "ārpus kadra". Šosezon basketbola ikdiena, diemžēl, kļuvusi ievērojami šķidrāka, līdz ar to atsevišķas īsziņu rubrikas jēga ir pazudusi. Nav un domāju, ka tik drīz nebūs.
2. Iespējams, ka jau tuvākajā laikā būs. Ieraksti patiešām ir pieejami, cits jautājums - cik vērā ņemamu epizožu ir basketbolā, kāds šobrīd tiek spēlēts Latvijā? Negribas taisīt topu tikai taisīšanas pēc. Bet, kā jau teicu - roka tiek turēta uz pulsa, un kaut kādā formā tops būs.
3. "Top basketbols", cik zinu, ir radioraidījums. Ja runa ir par basketbola apskatu - ir cilvēki, kas gatavi to darīt, bet nav cilvēki, kas gatavi to apmaksāt. Un izmaksas nav tik mazas, lai kaut kā izknapinātos ar to, ko var atrast.

kaspirs, 2009-12-03 10:31
Ja pieņemam, ka Kobe aizvada pāris spēles Eirolīgā, cik ilgam laikam būtu jāpaiet, lai viņš, spēlējot savā manierē, norautos no Eiropas večiem?

Kobe un Eirolīga, protams, pati par sevi ir tēma no zinātniskās fantastikas. Ja tomēr vajag atbildi tās ietvaros - domāju, ka Eiropā viņš būtu blāvāks. Te ir pavisam cita basketbola spēles filosofija un principi - taktisks un disciplinēts komandas basketbols, nevis viens pret vienu spēle. Domāju, gudrākie treneri, kam pieejami arī apņēmīgi izpildītāji, piemeklētu shēmas, lai efektīvāk ierobežotu (izslēgt vispār tādu individuālo talantu nav iespējams). Šeit nebūtu tik izteiktas līgas (tiesnešu) filosofijas sargāt zvaigzni, kāda tā ir NBA - biežāk dabūtu nostaigātus, nesagaidītu pusizdomātās piezīmes, uzvilktos. Talants ir talants, to neatņemt, bet Eiropa liktu izvēlēties - pašā saknē mainīt spēles stilu, vai arī samierināties ar regulāru vilšanos un sarūgtinājumiem. Ar labākajiem Eiropas džekiem (kaut vai tie paši leiši Jasikēvičs un Macijausks) tas nereti notiek, aizbraucot uz NBA - tā vienkārši nav viņu teritorija. Aizbrauc ar apziņu, ka esi zvaigzne, bet izrādās, ka jāspēlē pavisam cita sporta spēle. Pretējā virzienā tā ir tā pati iela. Bet, nu - zinātniskā fantastika.

LAUVA, 2009-12-03 16:39
vai Vefs spes iegut popularitati fanu vidu ? un vai uz viņu naks cilveki ? kaut 2000-3000

Neredzu iemeslus, kāpēc lai tas nenotiktu. Kad pārstās rauties uz visiem turnīriem, kuros iespējams pieteikties, sāks komplektēt sastāvu pēc līdzjutējiem saprotamiem principiem (vai godīgi, bet acīmredzamas fleitēšanas, izskaidros un pamatos jau esošos) un paņems normālu mārketinga cilvēku, kas kaut ko saprot no basketbola auditorijas - kaut vai rīt. Šobrīd basketbolā ir bēgums, bet simpātiska komanda, kas spēj arī uzvarēt, Rīgai atkal agru vai vēlu būs vajadzīga.

Dynamic, 2009-12-03 16:46
Kā tu vērtē Baronu uz VEF un BKV fona? Vai Barons izmanto visu savu potenciālu? Tomēr ļoti pieredzējis sastāvs novākts..

Ir doma uz nākamo "SA" numuru mazliet papētīt jauno "Baronu" tuvāk, pagaidām esmu redzējis un interesējies ne tik daudz. Jebkurā gadījumā - komanda tikai veidojas un gan jau tādā garā turpinās līdz februārim, tā ka šobrīd vērtējums ir diezgan nosacīts. Ja tīri teorijas un intuīcijas līmenī, pieļauju, ka "Barons" šogad ir līdzīgās pozīcijās, kā pērn bija "Ventspils" - melnais zirdziņš divu nosacītu favorītu aizvējā, ar ko zemapziņā tā nopietni nerēķinās, kaut gan objektīva iemesla tam patiesībā nav. Ar ko šāda situācija beidzās pagājušosezon, laikam nav jāatgādina.

Cietsmaidis, 2009-12-03 19:07
Kurš ir vairāk tendenciozs, cienījamais basketa profesors bimbambols vai Jurisons ar saviem dzeltenajiem kontaktiem ar Džesiku?

Kontaktu ar Džesiku man nekad nav bijis - ne dzeltenu, ne kādā citā krāsā. Liekot roku uz sirds - nekad mūžā neesmu ar šo dāmu runājis, un, ja godīgi, nevaru atcerēties, kad būtu viņu kaut kādā nopietnā kontekstā vai kā argumentu pieminējis kādā rakstā. Ja kļūdos, palabo.

Vilmārs Krauklis, 2009-12-03 20:05
Kā Jūs pamanāties uzzināt datus par latviešu basketbolistu algām? Vai jūs variet kaut vai aptuveni pastāstīt, kas ir tie anonīmie avoti, kas jums ziņo pr šīm lietām?

Avoti jeb kontakti veidojas ilgākā laika posmā un balstās uz savstarpēju uzticēšanos, kas cita starpā nozīmē dotā vārda turēšanu jebkādos apstākļos. Tāpēc, protams, uzvārdus nesaukšu un mājienus nedošu. Vienīgais, ko varu pateikt - Latvija ir maza valsts, un tās basketbola sabiedrība - vēl mazāka. Daudzi zina daudz par daudziem.

Merters, 2009-12-03 21:22
Ingmār, kā Tev šķiet- vai Rīgas klubi beidzot spēs apvienoties vienā superklubā, vai par to viņi vispar ir runājuši savā starpā?

Runājuši ir, bet tas nav reāli - dzīvotspējīga organizācija tur tāpat nesanāktu. Viens otru apēdīs no iekšpuses. Domāju, ka ar latviešu mentalitāti un pseidoambīcijām vienīgais variants - viens klubs pats ar darbiem pierāda, kas tas ir labākais, dominējošais, spējīgs konsolidēt sponsorus un fanus. Tā, lai oponenti saprot, ka tā niša jau ir aizņemta un mēģinājums izgrūstīt no vietas būtu tikai laika un resursu tērēšana.

Merters, 2009-12-03 22:00
Ko Tu domā par Valteru (visu 3) lomu Latvijas basketbolā? (V.V panākumus PSRS laika neskaitam). Vai viss, kas ap (ar) viņiem notiek, vairāk nav kaitējis, kā devis kādu labumu?
P.S. kādā statusā patreiz ir Sandis, vai nav morāli salūzis dēļ tām neskaitāmajām traumām un rakstiem par sevi dažādās dzeltenās lapelēs?

Nedalu dinastijās vai klanos. Katru cilvēku vērtēju individuāli: pēc personiskās pieredzes un informācijas par viņa darbiem. Domāju, ka tā ir ar jebkuru no mums - dzīves pieredze uzliek savu zīmogu attiecībās un attieksmē. Ja runājam par Valdi - ilgus gadus viņš sevi apliecina kā harizmātisks "huligāns" savās darbībās un izteicienos, kas neapšaubāmi var šķist simpātiski. Tajā pašā laikā nemitīgās pretrunas starp vārdiem un darbiem, un pat vārdiem un vārdiem (kas parasti pieskaņojas populārākajam viedoklim), traucē uztvert šo personību nopietni - tāpat kā desmitiem paša piedzīvotu situāciju un stāstu, kas par Valdi ir katram (nu, labi, 95%) Latvijas basketbola sabiedrībā ilgāk pabijušu ļaužu. Deviņdesmitajos Valdis ar zināmām metodēm bija nodrošinājies, lai viņa grēciņus nepopularizētu vai vismaz pagrieztu tos sabiedrībai pieņemamā rakursā. Varbūt nav pieradis, ka norāda uz pretrunām un kļūdām - skaidrs, ka tas var kaitināt.

Kaitējis, vai devis labumu? Gan to, gan to. Ir konkrēti sponsori, kas Valda darbību un intrigu dēļ ilgus gadus vairījās no basketbola kā no spitālīgo sporta veida. Ir spēlētāji, kuru karjeras ir mēģināts (gan "veiksmīgi", gan neveiksmīgi) piebremzēt pašlabuma vārdā. Ir neskaitāmi projekti, kas uzsākti, bet vienmēr pamesti pusratā brīdī, kad trūkumu kļūst vairāk, nekā jau piesauktā pašlabuma, kā rezultātā haosa basketbolā noteikti nav palicis mazāk. Kā daudzus gadus atpakaļ pasmaidīja treneris Krauliņš - Valdis brīžiem it kā džeks, kurš skrien pie meitenes, bet jau pusceļā... Gadās. Pozitīvais? Laba vai slikta, taču viņa izpausmes ir basketbola reklāma sabiedrībā. Vienaldzīgo ir maz, un tas varbūt ir svarīgākais. Noteikti gan jau devis kaut ko vērtīgu saviem audzēkņiem kā treneris. Motivējis savus oponentus basketbola sabiedrībā rosīties aktīvāk un provocējis intrigu ap savu personību.

Par Kristapu - tas pats, ko jau rakstīju sākumā. Spēlētājs ar neapšaubāmi milzīgu talantu, ko nekad neesmu kavējies atzīmēt - gan liekot augstāko atzīmi pēc viena (laikam vienīgā) laba turnīra izlases rindās, vai pērn atzīmējot "SA" kā sezonas labāko mūsu leģionāru. Taču vairākas Kristapa cilvēciskās īpašības, dažas no kurām publisku skanējumu ieguva šogad pēc Eiropas čempionāta (bet tas nenozīmē, ka nebija aktuālas agrāk), savukārt man nav īsti tuvas. Jau no tīņa gadiem - sporta skolas, "bročiem" - Kristaps pieradis izturēties kā mazais princis, attiecīgi uztvert pārējos un visas durvis vērt ar kāju. Lai viņam veicas klubu karjerā, bet izlasē tāda pieeja, manuprāt, nav

Par Sandi atbildēt nevaru, nav man kontaktu ar viņu un līdz ar to arī drošas informācijas. Šo jautājumu drīzāk Valdim vajag uzdot. Dzeltenā prese ir dzeltenā prese - tā dara savu darbu tā, lai cilvēkiem būtu, ko pašausmināties.

Vilmārs Krauklis, 2009-12-04 00:28
Kāpēc mūsu basketbolisti jau vairākus gadus jau nav spēlējuši eirolīgā?

Kad tāda iespēja (meistarība) bija, izvēlējās lielāku naudu vai komfortablāku sadzīvi kaut kur citur. Rezultātā vairs nav ne tās meistarības, ne iespējas. Kaut gan neuzskatu, ka ir milzīga atšķirība - Eirolīgas vai, teiksim, labs Eirokausa klubs. Nacionālo čempionātu tabulas to apliecina.

polārlācēns, 2009-12-04 18:30
Ka verte Latvijas sporta dzivi pedejo 10 gau laika. Kas ir izmainijies? Kas uz labo, kas uz slikto pusi? Ko varbut veletos savadak?

Trakoti plašs jautājums, par kuru būtu ilgāk jāpasēž, jāpadomā un droši vien jāraksta gari un plaši, kas nav šo jautājumu/atbilžu formāts. Pirmās lietas, kas nāk prātā - nenormāli ir mainījusies vērtību sistēma, kāpēc cilvēki profesionāli sporto. Paaudze, kas sportoja tāpēc, ka tāda bija viņu būtība, raksturs un dzīves piepildījums, ir gandrīz nomainījusies. Tagad sports ir kļuvis par instrumentu, kā nopelnīt un dzīvot komfortabli, un attiecīgi tiek pakārtots pārējais. Tas nav pārmetums, tā ir dzīves realitāte. Citādāk - jau pirms desmit gadiem hokeju Latvijā vadīja Lipmans, basketbolu - Kehris, bet futbolu - Indriksons. Tas nozīmē, ka mūsu lielo sporta spēļu trio pārvaldē principi nav mainījušies. Uzcelta "Arēna Rīga" - nopietna pārmaiņa, taču futbolistuiem un vieglatlētiem no tā labāk nekļūst.

Tie tādi atsevišķi "šāvieni". Atvainojos, ka varbūt nespēju atbildēt tik izvērsti, kā nāktos, bet, kā jau teicu - tas būtu viens pamatīgs pārdomu laiks un gabals.

jurchiks1995, 2009-12-04 19:00
Vai pats spēlē basketbolu ,jo lai komentetu un izanalizetu speles vajag to saprast un but pieredzitei mazinjai ?

Pēdējos pāris gadus vairs tikai "brīvdienu režīmā" - katru sestdienu ar draugiem no skolas (tostarp vidusskolas izlases) saspēlējam mūsu vecajā zālē. Nu jau gandrīz 15 gadu tā ir kā tradīcija, ko sev par nelaimi nespēj mainīt ne sievas, ne bērni.. Turnīros vairs nespēlējam, bet agrāk gan regulāri - nu jau nelaiķa Dzintara Cveigeļa organizētajos turnīros, Mediju līgā, kādus pjedestālus strītbolos pa laikam paņēmām. Ja runa par basketbola pamatiem - te milzīgs paldies treneriem Aigaram un Aivaram Brigmaņiem, pie kuriem deviņus gadus notrenējos 2. BJSS un "Rīdzenē", attiecīgi spēlējot Jaunatnes līgā. Sporta skolu gan nepabeidzu, pusgadu pirms tam nācās beigt muguras traumas dēļ.

Atis Sēklinieks, 2009-12-07
Ingmar,par ko tika nobanots S.Effenbergs?

Nebiju tuvumā, kad šī drāma notika - tad man vispirms jāpajautā cilvēkam, kurš to izdarīja. Šobrīd varu tikai pieļaut, ka viņam bija pamatots iemesls. Bet principā - cilvēks, kurš anonīmai daiļradei izmanto svešas, pazīstamas personas vārdu un attēlu, būtu jāatvieno no skābekļa jau brīdī, kad parādās pie apvāršņa, jo tas ir ļoti nekorekti.

gulivers, 12:13
vai sporta avīze ir zin kurā no komandu sporta veidiem latvijas čempionātā par zeltu cīnās vismaz 4 komandas un nākamās 6-7 var uzvarēt jebkuru no pirmā 4nieka???
pateikšu priekšā - FLORBOLS
kāpēc tiek ignorēti notikumi tādā sporta veidā kā florbols?

Vispār šis drīzāk ir jautājums "SA" galvenajam redaktoram, bet domāju - netiek ignorēts, bet saņem tieši tik lielu uzmanību, cik jebkurš cits amatieru sports, ko pasaulē daudzmaz nopietnā līmenī spēlē tik, cik spēlē. Nekā personīga. Atšķirībā no interneta, drukāto presi ierobežo apjoms.

Willy, 15:04
labdien! pavisam godigi - cik basketbolisti un ar to saistiti cilveki ir uz tevi apvainojušies un nevēlas sniegt intervijas?

Valdis, Kristaps un Sandis Valteri, Kaspars Kambala, Armands Krauliņš, domājams, arī Edgars Buļs varētu tagad būt.. Joprojām neesmu drošs par Igoru Miglinieku, ar kuru pavasarī sanāca garāk aprunāties neoficiāli, un Raimondu Miglinieku (brāļa dēļ). Vairāk tā uz sitienu nevaru iedomāties. Tā pa īstam žēl tikai par Raimondu, kuru vienmēr esmu uzskatījis par izcilu saspēles vadītāju.

basiiiccc, 15:26, pirms 2 stundām, citēt
Kādi pirmie iespaidi šajā sezonā par Valmieras komandu ar jauno (arī vecuma ziņā) treneri G. Melderi? Uz kā pamata Valmiera tik labi spēlē, uz džeku meistarības rēķina vai patiešām G. Melderis ir lielisks, jauns talantīgs treneris? Varbūt tēvs palīdz trenēt, ļoti labs jaunatnes basketbola treneris...lūdzu Jūsu skatījumu!
Paldies!

Esmu redzējis tikai fragmentāri un video tiešraidēs, nevis klātienē, kas būtu vajadzīgs, lai varētu spriest pilnvērtīgi. Taču iespaids par komandu ir pozitīvs. Varbūt nepiekritīšu, ka "tik labi spēlē" - spēlē līmenī, kādā ar šādu sastāvu apmēram jāspēlē, un virs svītras nosacīti uzleca tikai ar uzvaru pret "Baronu" (varbūt arī pret Tartu). Valmierai vienmēr kaut kā izdevies trāpīt ar sev piemērotiem leģionāriem, arī Andžijevskis, Amoliņš un Kaufmanis nav džeki, kas būtu speciāli jāmotivē pārstāvēt šo pilsētu. Par Gati Melderi sākumā šaubījos, bet izskatās, ka viss izdodas - un tiešām prieks, ka tā! Un gan jau, ka tēva padoms (katram galvenajam taču ir asistenti vai konsultanti) noder. Vienīgais, kas satrauc par Valmieras klubu - aizkulisēs mēļo, ka ar finansēm ir tik švaki, lai jau kļūtu bīstami. Cerams, tikai nelabvēļu runas.

 +15 [+] [-]

, 2009-12-09 14:19, pirms 15 gadiem
Atis Sēklinieks, 2009-12-07
Ingmar,par ko tika nobanots S.Effenbergs?

Nebiju tuvumā, kad šī drāma notika - tad man vispirms jāpajautā cilvēkam, kurš to izdarīja. Šobrīd varu tikai pieļaut, ka viņam bija pamatots iemesls. Bet principā - cilvēks, kurš anonīmai daiļradei izmanto svešas, pazīstamas personas vārdu un attēlu, būtu jāatvieno no skābekļa jau brīdī, kad parādās pie apvāršņa, jo tas ir ļoti nekorekti.

Tieši sejā!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-12-09 14:48, pirms 15 gadiem
kādā sakarā Jurisons un Džesika?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-09 14:56, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Vai man kāds no sporta centra beidzot paskaidros, par kādiem nopelniem man piešķirta tā izsaukuma zīmīte pie nika?
Tā ir datorkļūme, vai kas?
Jo lamājies neesmu, brīdināts arī neesmu.

Būtībā man jau vienalga, tikai apnicis jau atbildēt visiem un skaidrot, ka tā ir Kļūda, tad moš vieglāk ir noņemt nost?
uzbraucot uz izsaukuma zīmes parādās - lietotājs ir brīdināts par savu uzvedību

     [+] [-]

, 2009-12-09 14:56, pirms 15 gadiem
F*** you all rakstīja: par to skandalu kad bija runa par kadu izlases dzeku ciemos pie KK amerika kuri ir snaukushi tjip! un tjip dzesika visus nodeva cauri jurisonam!
Interesanti, varbūt kāds zin ko vairāk? Katram tač ir tiesības uz vārda brīvību
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-09 14:57, pirms 15 gadiem
F*** you all rakstīja: par to skandalu kad bija runa par kadu izlases dzeku ciemos pie KK amerika kuri ir snaukushi tjip! un tjip dzesika visus nodeva cauri jurisonam!
vai tad toreiz Pārumam ar Džesiku nebija lielāks kontakts? bet tas tikai tik cik es zinu un atceros..
Slēpts komentārs: Olivers Latvietis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-12-09 15:10, pirms 15 gadiem
Kas Valdim notiek pusceļā ejot pie meitenes?
Slēpts komentārs: Chikotilo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-09 15:40, pirms 15 gadiem
Olivers Latvietis rakstīja: Esiet sveicināti basketbola draugi!
Patīkami lasīt, profesionāla žurnālista atbildes uz profesionāliem jautajumiem. Novēlu autoram arī turpmāk stāvēt basketbola ''tikumības'' sardzē un neļaut apšaubāmām personībām gandēt pozitīvo noskaņu, kas valda ap groza bumbu. Mūsu mazajā sabiedrībā nav vietas gaisa jaucējiem, kas lielas ar ordeņiem no PSRS laikiem. Mums ir jātiek vaļā no sēnalām un ceru, ka kopā to spēsim! Jautājums, kas mani uztrauz- kā par izlases treneri var aicināt nodevēju, ja mums uz vietas ir tādi speciālisti kā Zībarts, Višņēvics, Vāvere, Misus un daudzi citi kompetenti vīri. Ceru, ka basketbola ''tikumības policija'' būs modra un augoni izgriezīs jau iedīglī, piesaistot arī speciālistus no Padomju Jaunatnes, kas pirmos griezienus jau ir veikuši. Lai jums veicas arī turpmāk!

Jūsu Olivers.
Dziivo Savu dziivi un citaas nelien! Nodeveejs - tas bij sen un .....
Laiks Piedot!!! Mums vajag labaako treneri- nevis taadu kuram tiirs CV!
Slēpts komentārs: Olivers Latvietis

  +5 [+] [-]

, 2009-12-09 15:51, pirms 15 gadiem
Kā daudzus gadus atpakaļ pasmaidīja treneris Krauliņš - Valdis brīžiem it kā džeks, kurš skrien pie meitenes, bet jau pusceļā... Gadās

Ak vecais Krauliņš Humora izjūta nenovērtējama

     [+] [-]

, 2009-12-09 15:58, pirms 15 gadiem
"Labākais pēc definīcijas nevar būt netīrs. Un otrādi - netīrs nevar būt labākais"

Kāds šim murgojumam sakars ar sievietēm un kopošanos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-09 16:52, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Vai man kāds no sporta centra beidzot paskaidros, par kādiem nopelniem man piešķirta tā izsaukuma zīmīte pie nika?
Tā ir datorkļūme, vai kas?
Jo lamājies neesmu, brīdināts arī neesmu.

Būtībā man jau vienalga, tikai apnicis jau atbildēt visiem un skaidrot, ka tā ir Kļūda, tad moš vieglāk ir noņemt nost?
Iespējams lielāka iespēja saņemt atbildi ir jautājot nevis zem raksta bet sadaļā kur uzdod jautājumus....Esi meiģinājis?
Bet tā izsaukuma zīme labi izskatās unTevi izceļ, gandrīz gribas nolamāties lai ar pie tādas tiktu

     [+] [-]

, 2009-12-09 22:53, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Iespējams lielāka iespēja saņemt atbildi ir jautājot nevis zem raksta bet sadaļā kur uzdod jautājumus....Esi meiģinājis?
Bet tā izsaukuma zīme labi izskatās unTevi izceļ, gandrīz gribas nolamāties lai ar pie tādas tiktu
jā jā es ar to pašu padomāju

     [+] [-]

, 2009-12-09 23:36, pirms 15 gadiem
Vienīgais, kas satrauc par Valmieras klubu - aizkulisēs mēļo, ka ar finansēm ir tik švaki, lai jau kļūtu bīstami.
----------
par to jau runā vairāki cilvēki .....
---------------------------------------------------
Varbūt tēvs palīdz trenēt, ļoti labs jaunatnes basketbola treneris...lūdzu Jūsu skatījumu!
------------------------------------------------
šis teikums mani drusku sasmīdināja....par to ļoti labo jaunatnes treneri ...vai tik tu nevauc ar v.krūmiņu ?

     [+] [-]

, 2009-12-18 17:19, pirms 15 gadiem
Ingmār vai esi redzējis to bildi ko K.Valters ielicis savā albuma draugiem.lv?? Man sķiet ka Valteram ir kādi 7 gadi, ja spēj nodi*st tevi shaadaa veidaa!