Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Vai basketbola sabiedrība ir pelēkā masa?

Vai basketbola sabiedrība ir pelēkā masa?
LBS prezidentam Valdim Voinam vajadzētu beidzot iziet no pelēko darboņu ēnas...

Foto: Ēriks Biters

2011. gads Latvijas basketbolā bija bagāts ar notikumiem. Citās civilizētās valstīs tiek noteikti labākie spēlētāji, treneri, izteiktas pateicības treneriem, sponsoriem. Pie mums – klusums.

Vai tiešām, dalot tos slavenos 900 tūkstošus latu ar astīti, nevarēja paredzēt, ka gadu mijā vajadzēs iztērēt dažus tūkstošus, lai sarīkotu Latvijas basketbola svinīgu vakaru? Laikam abiem superklubiem grūti, jo jāuztur leģionāru armādas. Kurš vada Latvijas basketbola savienību? Vai bijusī valdības koalīcija, vai – jaunais savienības prezidents? Kāpēc LBS ģenerālsekretārs vienkārši mīļā miera labad neko tādu neuzdrošinās ieteikt saviem priekšstāvjiem? Kaut vai idejas vārdā. Vai partijas Vienotība kasieris Jaunups, kurš reizē ir arī LBS valdes loceklis, nav pārāk tuvredzīgi uzspiedis basketbola sabiedrībai savu kardināla politiku? Kādam vajadzētu nodemonstrēt vismaz pazīmes no mugurkaula, turklāt tas būs noteikti jādara, jo jaunais par sportu atbildīgais ministrs, turpmāk sola jaunu valsts naudas sadales kārtību. Atceros, savulaik bēdīgs izskatījās iepriekšējais LBS ģenerālsekretārs Grigaļavičs – cilvēks bez savas iniciatīvas un idejām, kas tikai skatījās mutē Ojāram Kehrim. Bet – pat tādā salikumā viņi abi piekrita ieviest labāko basketbolistu noteikšanu un sveikšanu. Jaunais ģenerālsekretārs Šneps laikam vairāk dzīvoja ar domām par krīzi un naudu, lai šādu projektu turpinātu. Tā kā vecais Maiju kalendārs beidzās 2012. gada 21. decembrī un astrologi pasaules galu neparedz, ieteiktu tomēr līdz šim datumam LBS savākties un noteikt savus labākos. Tas varētu būt interneta balsojums, tā varētu būt speciālistu grupa, ne vairāk kā 50 cilvēku, kas nosaka labākos vairākās kategorijās – variantu ir daudz. Basketbola sabiedrība būs pateicīga. Citādi vadošais sporta veids šajā valstī atgādina pelēku masu...

Kurš īstenībā vada LBS?

  • 14

  • 48

  • 6


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-09 10:37, pirms 12 gadiem
Tad saimnieks ir šim sporta veidam vai nav, vai arī priekšnieki ir visi un neviens neparko neatbild ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-01-09 11:39, pirms 12 gadiem
Rakstot savus tekstus reizēm gadās palaist garām, ko jau uzrakstījuši citi, tāpēc atgādinām novembra beigu ziņu: Valdis Voins: 10.februārī būs gan LBS biedru... Bet par idejām, vērtējumiem, ieteikumiem, protams, prieks

  -2 [+] [-]

, 2012-01-09 12:18, pirms 12 gadiem
Visu zinošais VV šoreiz laikam palaidis garām ka 10. februārī tas viss notiks, takā labāk aiz kauna šo rakstu vajadzētu dzest āŗā.

     [+] [-]

, 2012-01-09 12:21, pirms 12 gadiem
Basketbols Latvijā beidzās 90.-ajos, tagad ir platbikšaino reperu bimbambols ar visām no tā izrietošajām sekām. Savilkuši bimbja darboņi te "negatīvus", kas lēkā kā tupi mērkaķi bezjēgā. Tādi arī mums jaunie aug- divpirkstu pieres pļūtenēs.

  -3 [+] [-]

, 2012-01-09 12:34, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Visu zinošais VV šoreiz laikam palaidis garām ka 10. februārī tas viss notiks, takā labāk aiz kauna šo rakstu vajadzētu dzest āŗā.
Varēja vel 30 jūnijā uztaisīt. tas 10. februāris vienkārši parādijās, kad deguma smaku sajuta.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-09 13:54, pirms 12 gadiem
basket.lv rakstīja: Rakstot savus tekstus reizēm gadās palaist garām, ko jau uzrakstījuši citi, tāpēc atgādinām novembra beigu ziņu: Valdis Voins: 10.februārī būs gan LBS biedru... Bet par idejām, vērtējumiem, ieteikumiem, protams, prieks
tā nav ziņa, bet intervija un ja kāds nelasīja to intervija, tad kā var zināt par tādas ballītes esamību! Atradušies gudrinieki!
Ja reiz kas tāds notiks, tad varbūt vajadzēja paziņot atsevišķi? Vai Jums tas nešķiet sabiedrības uzmanības vērts pasākums? Tas tomēr ir liels pasākums!

     [+] [-]

, 2012-01-09 14:24, pirms 12 gadiem
Juri$$$ rakstīja: tā nav ziņa, bet intervija un ja kāds nelasīja to intervija, tad kā var zināt par tādas ballītes esamību! Atradušies gudrinieki!
Ja reiz kas tāds notiks, tad varbūt vajadzēja paziņot atsevišķi? Vai Jums tas nešķiet sabiedrības uzmanības vērts pasākums? Tas tomēr ir liels pasākums!
Runa nav par to vai ir ziņa, vai intervija, bet par to, ka cilvēks raksta, būdams pilnīgi pārliecināts, neizpētījis visu informāciju.

Tuvojoties pasākumam, būs arī atsevišķa ziņa.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-09 15:56, pirms 12 gadiem
Jau kuru reizi uzķeros uz SA+ virsrakstu un noziedoju viņiem latu – bet pretī vārdu birums bez jēgas...

  +2 [+] [-]

, 2012-01-09 16:44, pirms 12 gadiem
basket.lv rakstīja: Runa nav par to vai ir ziņa, vai intervija, bet par to, ka cilvēks raksta, būdams pilnīgi pārliecināts, neizpētījis visu informāciju.

Tuvojoties pasākumam, būs arī atsevišķa ziņa.
ziņa ne ziņa, bet tas, ka Jums tur nav nekādas kārtības, secības, loģikas, amatu sadalījumu, amatu aprakstu - tā ir patiesība! Vai JEBKURŠ no basketbola saimes (līdzjutēji, veterāni, atbalstītāji) varētu nosaukt kaut vai 3 LBS amatpersonas? Domāju, ka puse nezina pat prezidenta vārdu. Jūs paši zināt, cik Jums ir darbinieku, piemēram?

     [+] [-]

, 2012-01-09 21:48, pirms 12 gadiem
Diezgan īsi tie "raksti" W...

     [+] [-]

, 2012-01-10 13:10, pirms 12 gadiem
bēdīgi kā daži labi ved šo sporta veidu uz grunti...
vienīgais attaisnojums viņiem ir, pie mums trenējas visvairāk bērnu, bet te ir atbilde viņiem pašiem, kapēc pie mums trenējoties visvairāk bērnu, nav ne rezultātu pieaugušo basketbiolā, ne masa kārtīga kā leišiem, ne sabiedriskās attiecības, nekā...ir tikai VEF un Ventspils, pārējie ir miroņi un visi turpina strādāt uz to...