Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

„Dinamo” trīs septembra mirkļi

„Dinamo” trīs septembra mirkļi
27.septembrī ciemos pie Edgara Masaļska. Kāda būs uzņemšana?
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros septembrī Rīgas „Dinamo” kopā ir jāaizvada desmit spēles. Katra no tām ir svarīga, bet trīs ir ar īpašu zemtekstu un tās noteikti nedrīkst palaist garām.

2010.gada 9.septembris. Izbraukuma spēle pret Sanktpēterburgas „SKA”

Sanktpēterburgas „SKA” ir starp sezonā padarbojušies un izkārtojuši, ka sezonas atklāšanas spēlē, savā laukumā, savu līdzjutēju priekšā viņu pretinieks būs galvenais pārdarītājs iepriekšējās sezonas izslēgšanas spēles – Rīgas „Dinamo”. Prātā tikai viena domā - atriebība un sezonas uzsākšana uz labām emocijām ar pārliecību, ka līdzīgi starpgadījumi šogad nebūs iespējami. Lai nodrošinātos pret nejaušībām, komanda ir pamatīgi iepirkusies. Sastāvs papildināts ar Krievijas izlases vārtsargu un ilggadēju NHL regulārās sezonas spīdekli Jevgēņiju Nabokovu, ar vienu no krievu raķetēm Maksimu Afinogenovu, drošs paliek nedrošs komandā vieta atradusies arī vienam no lielākajiem rīdzinieku pārdarītājiem Matiasam Veinhandlam un nekur no komandas nav aizgājuši arī Jašins, Čajaneks un Sušinskis. Uzvārdi ļoti iespaidīgi, tomēr starp sezonā spēle nav bijusi tik pārliecinoša, bet tāpēc jau tas ir sagatavošanās posms. Ir skaidrs, ka „SKA” nebūs nepieciešama papildus motivācija, lai noskaņotos cīņai pret Rīgas „Dinamo”.

Rīgas „Dinamo” apzinās, kas viņus sagaida sezonas atklāšanā un noteikti būs maksimāli mobilizējušies spēlei. Spēle ir izbraukumā, kas palīdzēs saglabāt vēsu prātu un droši nospēlēt no otrā numura pozīcijām. Ja salīdzina iepriekšējās sezonas, tad pirmajā gadā, kad sezona tika uzsākta izbraukumā, tika izcīnīta uzvara, kamēr pagājušajā gadā sezona mājās tika uzsākta ar zaudējumu sēriju. Normunds Sējējs intervijā „Sporta Avīzei” jokojot situāciju raksturoja vienkārši: „Sarausim gabalos jūsu zvaigznes un arī Nabokovu.” Kā zināms, katrā jokā ir arī daļa joka. Tas ir jāredz!

2010.gada 19.septembris. Mājas spēle pret Kazaņas „AK Bars”

Uz Rīgu brauc divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji, tam vien būtu jābūt pietiekamam iemeslam, lai Arēna „Rīga” būtu pārpildīta, tomēr Rīgas sakarā šai spēlei ir pavisam cits zemteksts. Tieši uz Kazaņas komandu ir pārgājis rīdzinieku abu sezonu pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs - Marsels Hosa un šī būs viņa pirmā atgriešanās Rīgā.

„AK Bars” uz to laiku jau būs aizvadījuši četras spēles un nav nemaz tik neiespējami, ka Marselam šajā posmā nebūs izdevies tikt pie vārtu guvumiem (ko noteikti nenovēlam). Ir droši, ka neskatoties uz to, cik veiksmīgi vai neveiksmīgi sezonu būs iesācis Hosa, viņš būš ļoti motivēts un vēlēsies Rīgas publikai atgādināt par sevi ar vārtu guvumu. Savukārt, rīdzinieki pavisam noteikti vēlēsies parādīt, ka Kazaņā Hosam nav tāds pārējās komandas atbalsts kāds bija Rīgā un, ka bez šāda atbalsta, viņš ir viegli neitralizējams. Atkalredzēšanās solās būt intriģējoša!

2010.gada 27.septembris. Izbraukuma spēle pret Hantimansijskas „Jugra”

Rīgas „Dinamo” viesojas pie līgas jaunpienācējiem. Jauna arēna, jauna komanda, jaunas ambīcijas, jauni iespaidi, bet pats galvenais, pretinieku vārtos Latvijas izlases un bijušais Rīgas „Dinamo” vārtsargs – Edgars Masaļskis. Ņemot vērā šis starpsezonas peripetijas, tikšanās būs īpaša un ļoti gribētos ticēt, ka Edgars būs izcīnījis trenera uzticību un būs pie labas veselības, lai šajā spēlē izietu laukuma un censtos sagādāt rīdziniekiem neatrisināmus rēbusus. Edgars noteikti ar savu sniegumu centīsies parādīt, ka Rīgas „Dinamo” menedžments ir pārāk zemu viņu novērtējis. Un Edgaram vajadzēs pasvīst, jo katrs rīdzinieks īpaši vēlēsies pārspēt tieši viņu.

No turnīra viedokļa šī spēle būs laba iespēja „Jugra” komandai un liels pārbaudījums rīdziniekiem, jo Rīgas „Dinamo” uz Hantimansijsku dosies trīs spēļu izbraukuma ietvaros un tā būs otrā spēle pēc gara pārbrauciena, kā arī piektā spēle pēc kārtas, kas spēlēta ik pēc dienas, kamēr „Jugra” tajā pašā laikā būs piecas dienas atpūtušies un speciāli gatavojušies šai spēlei. Labs pārbaudījums, kas noteikti jāredz!

Vai Hosa gūs vārtus 19.septembra spēlē pret Rīgas "Dinamo"?

  • 5

  • 37

  • 129


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-09-08 09:54, pirms 14 gadiem
Vispār biki nepatīk man autora, taka paustā pārliecība, vai teksta pasniegšanas/uzspiešanas veids. Nu kautvai "Prātā tikai viena domā - atriebība un sezonas uzsākšana uz labām emocijām ar pārliecību, ka līdzīgi starpgadījumi šogad nebūs iespējami" Nu kā autors to zina, ka tā ir vienīgā un trieši TĀ DOMA? Viņam SKA treneri teica?
Bet vispār ir OK... Cerams, ka pie stila pieradīšu

Par Hosu, iemetīs, turklāt no sava punktiņa

     [+] [-]

, 2010-09-08 10:42, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Vispār biki nepatīk man autora, taka paustā pārliecība, vai teksta pasniegšanas/uzspiešanas veids. Nu kautvai "Prātā tikai viena domā - atriebība un sezonas uzsākšana uz labām emocijām ar pārliecību, ka līdzīgi starpgadījumi šogad nebūs iespējami" Nu kā autors to zina, ka tā ir vienīgā un trieši TĀ DOMA? Viņam SKA treneri teica?
Bet vispār ir OK... Cerams, ka pie stila pieradīšu

Par Hosu, iemetīs, turklāt no sava punktiņa
Ja esi palaidis garaam, tad SKA prezidents pats intervijaa teica ka vinji alkst revanshu pret Dinamo un shai speelei gatavojas iipashi!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-08 10:46, pirms 14 gadiem
Pagaidām neizskatās, ka Masaļskis spēlēs pret Dinamo.
Pārbaudes spēļu dēļ.

     [+] [-]

, 2010-09-08 11:25, pirms 14 gadiem
Prestons rakstīja: Ja esi palaidis garaam, tad SKA prezidents pats intervijaa teica ka vinji alkst revanshu pret Dinamo un shai speelei gatavojas iipashi!
Tur jau tā lieta, ka ES ESMU to palaidis garām, bet autors to raksta ne uz ko neatsaucoties. Tā kā es neesmu informēts par SKA prezidenta izteikumiem, es pieņemu, ka autors to ir izdomājis. Protams es varu tikai iedomāties, ka cilvēks ir profesionāis un ka noteikti tam apakšā ir kādi pamatoti izteikumi un blā blā blā...
P.S.
Humoram, bet tā sanāk.... kolēģiem darbā būs jāsaka, ka Intras tā teica, ka SKA baigi gatavojas spēlei ar mums, nevis Medvedevs to teicis.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-08 12:23, pirms 14 gadiem
Fudger rakstīja: Pagaidām neizskatās, ka Masaļskis spēlēs pret Dinamo.
Pārbaudes spēļu dēļ.
Nu tās pārbaudes spēles arī bija tādas.. itkā labi nosargāja bet uzbrucēji nefiga nesameta :/