Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Cik ilgi sēdēs Barkovskis?

Cik ilgi sēdēs Barkovskis?
Sergejs Barkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Trīs nedēļas pagājušas kopš futbola kluba "Ventspils" ģenerāldirektora Sergeja Barkovska apcietināšanas, taču joprojām nav skaidrs, cik ilgi un par ko viņam vajadzētu "sēdēt".

Šoks. Tāds vārds dominēja gan "Ventspils" pārstāvju, gan Latvijas Futbola federācijas amatvīru izteikumos pēc ventspilnieku amatvīra pēkšņās aizturēšanas. Izskatās, ka šoks ir patiešām pamatīgs, jo trīs nedēļu laikā ne "Ventspils", ne LFF nav spējuši izskaidrot Barkovska apcietināšanas iemeslus un ieskicēt šīs lietas turpmāko risinājumu.

"Ventspils" šajā laikā izplatīja tikai vienu preses relīzi ar novēlotu atklāsmi par totalizatoru sērgu savā komandā un ar dīvainu atsauci uz UEFA vēstuli. Ventspilnieku mīņāšanos varētu izskaidrot ar to, ka Barkovskis bija (ir) ietekmīga figūra šajā klubā un bez viņa palikušie darbinieki apjukumā nezināja, kā rīkoties ārkārtas gadījumā. Piedevām, kā par nelaimi, uz medībām Āfrikas džungļos bija aizbraucis "Ventspils" prezidents Jurijs Bespalovs, kurš tikai nesen atgriezās Latvijā un sāka iepazīties ar situāciju.

Arī federācijas vadība atsakās no komentāriem, kamēr netiks saņemts policijas ziņojums. Savukārt policija turpina klusēt, jo... turpinās izmeklēšana. Jocīgi gan, - jau trīs nedēļas aiz restēm sēž viens no vadoša kluba vadošiem darbiniekiem, taču nav neviena, kas publikai paskaidrotu notiekošo. Vai patiešām visiem ir tik vienaldzīgs viena futbola darbinieka (laba darbinieka!) skarbais liktenis?

Tagad atliek vienīgi baroties no baumām, kas klīst futbola sabiedrībā: par "Ventspils" futbolistu aizrautīgo piepelnīšanos totalizatoros, par spēlētāju fizisko un morālo iespaidošanu, par čečenu ietekmi uz "Ventspils" komandu... Pie izmeklētājiem tiekot saukti "Ventspils" futbolisti, Denisam Kačanovam un Vitam Rimkum esot nodrošināta personīgā apsardze. Var nojaust, ka izmeklēšana turpinās. Un izskatās, ka lieta ir ļoti nopietna. Tiesā par drošības līdzekļa piemērošanu tika nolemts, ka Barkovskim un viņa kompanjonam (atcerēsmies, ka tika aizturētas divas personas) vēl divus mēnešus jāuzturas apcietinājumā. Kopš šīs tiesas pagājis pusmēnesis, un tātad iznāk, ka tuvākā pusotra mēneša laikā kļūs zināms, vai Barkovskis tiks uz brīvām kājām. Viņa pienākumus sācis pildīt Dmitrijs Hohlovs, taču "Ventspils" tic Barkovska atbrīvošanai, un viņš kā kluba direktors tika ierakstīts ventspilnieku vakar iesniegtajā pieteikumā Latvijas futbola čempionātam.

     [+] [-]

, 2010-04-08 18:26, pirms 14 gadiem
nu 2 meneshus kopsh apcietinajuma piemeroshanas, tad notiks turpmaka apcietinajuma izverteshana, ja atstas, tad 6 meneshi, ta laikam pec KPL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-08 18:42, pirms 14 gadiem
Askold nesmīdini cilvēkus - "tipa" neviens nezin, ka NRA un tās palīgavīzes sponsorē Ventspils grupējumi(s), Hūte utt.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-08 19:45, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Sviests. Izmest šos bandītiskos krievus ārā, lai Krievija pati tiek galā ar saviem tautiešiem. Lai tak viņš sēž Krievijas cietumos, priekš kam mūsu maizīti ēd?
Cerams, ka pēc izmeklēšanas beigām viņu pasūtīs nafig no Latvijas.
Kaa tu domaa, ja klubs piedereetu godiigiem cilveekiem, uznjeemeejiem, vai liidz taadai situaacijai buutu nonaacis? Fiziska ietekmeeshana, auto dedzinaashana, utt....Skaidrs, ka iipashnieki taadi pashi vien ir

  +1 [+] [-]

, 2010-04-08 19:51, pirms 14 gadiem
"Vai patiešām visiem ir tik vienaldzīgs viena futbola darbinieka (laba darbinieka!) skarbais liktenis?"

Pēc Uldriķa kunga loģikas, cietumos sēž tikai navainīgi un labi cilvēki. Un kā par nelaimi labajam Barkovskim sagadījies tāds skarbs liktenis.

     [+] [-]

, 2010-04-08 22:54, pirms 14 gadiem
hehe rakstīja: "Vai patiešām visiem ir tik vienaldzīgs viena futbola darbinieka (laba darbinieka!) skarbais liktenis?"

Pēc Uldriķa kunga loģikas, cietumos sēž tikai navainīgi un labi cilvēki. Un kā par nelaimi labajam Barkovskim sagadījies tāds skarbs liktenis.
A Tu kostu rokā, kas Tev pasniedz dienišķo maizīti?

  +2 [+] [-]

, 2010-04-08 23:59, pirms 14 gadiem
kāds man var pateikt kādā veidā tur ir iesaistīti čečeni ??