Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Maltas futbolisti cer uz neizšķirtu

Maltas futbolisti cer uz neizšķirtu
Maikls Mifsuds. Foto: Professional Sport/Scanpix

“Maltā neviens nešaubās, ka Latvijas futbola valstsvienība ir daudz spēcīgāka par mūsējo. Ja izdotos nospēlēt neizšķirti, tas būtu ļoti pozitīvs rezultāts,” atzina Maltas futbola apskatnieks Antuāns Busutils. Viņš nepiekrita viedoklim, ka Maltas futbolisti par spīti zaudējumam 1:3 Izraēlā kvalifikāciju sākuši ar visai kvalitatīvu izpildījumu. Kāpēc? Par to turpinājumā.

SA+ turpina saziņu ar ārzemju kolēģiem, lai uzzinātu vairāk par noskaņojumu pretinieku nometnē. Busutils bija visai kritisks par cikla sākumu: “Nospēlējam ļoti slikti. Pieļāvām pārāk daudz kļūdu. Vismaz divus no trim vārtu zaudējumiem visai viegli varējām novērst. Vienīgais pozitīvais aspekts ir tas, ka iesitām vārtus, izmantojot jau savu pirmo reālo vārtu gūšanas momentu. Pirmajā spēle uz neko daudz mēs necerējām. Mūsu treneris jau teica, ka būs grūta spēle, taču pēc tā, cik slikti mēs nospēlējām, noskaņojums kļuva vēl drūmāks.”

Taču Maltas futbolisti cer, ka otrdien izdosies gūt pirmo punktu šajā "Euro 2012" ciklā. “Visās mājas spēlēs komanda centīsies saviem pretiniekiem sagādāt galvassāpes. Viesiem nebūs viegli. Ja izdotos nospēlēt neizšķirti pret Latviju, tas būtu ļoti pozitīvs rezultāts,” sprieda Maltas žurnālists Antuāns Busutils. “Nospēlējām ļoti labi pēdējā pārbaudes spēlē savā laukumā pret Maķedoniju. Tāpēc arī līdzjutēji cer, ka līdzīgu kvalitāti izdoties parādīt arī pret Latviju. Maltas treneris pirms šās spēles gan akcentēja, ka Latvijas valstsvienība ļoti labi aizvadījusi iepriekšējo Pasaules kausa izcīņas ciklu.”

Aicinot nosaukt Maltas komandas stiprās un vājās puses, Busutils sacīja: “Lielas problēmas mums sagādā fakts, ka nemākam koncentrēties visai spēlei. Īpaši tas redzams puslaiku beigās. Mūsu trumpis ir Maikla Mifsuda prasmes uzbrukumā.” Viņš joprojām tiek uzskatīts par labāko Maltas futbolistu, lai gan jau teju gadu ir bez kluba un regulāras spēļu prakses.

Busutila prognoze par to, kāda izskatīsies F grupas tabula pēc 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra beigām, ir sekojoša: 1. Horvātija, 2. Grieķija, 3. Izraēla, 4. Latvija, 5. Gruzija, 6. Malta.

Kā, tavuprāt, beigsies Maltas un Latvijas spēle?

  • 42

  • 4

  • 9


  +2 [+] [-]

, 2010-09-07 18:19, pirms 14 gadiem
Starkova vienīgā sastāva dilemma esot, ko likt uzbrukumā blakus Mārim Verpakovskim – ierasto pārinieku Ģirtu Karlsonu vai strauji progresējušo Artjomu Rudņevu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-09-07 20:01, pirms 14 gadiem
Godigi sakot gribetos, lai LV pakaas visas speles, jo man nepatik ka Starkovs paslaik strada, un domaju, ka LV izlase butu pelnijusi jaunu treneri! Lai gan jaatzist, ka atlases ciklu uz Pasaules Kausu izlase aizvadija tiesam labi! Varbut tomer vajadzetu mazu revoluciju????