Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Kas dārzā, kas dārzā... Dārziņš?

Kas dārzā, kas dārzā... Dārziņš?
Lauris Dārziņš ir saņēmis ļoti labu piedāvājumu, kas faktiski novērtē viņa meistarību.

Foto: Romāns Kokšarovs, F64, SA+

Pārdodot Lauri Dārziņu, komanda iegūst naudu, bet spēlētājs tiek pie iespējas, par ko sapņo ļoti daudzi šīs līgas hokejisti. Abi gadījumi ir apsveicami, lai gan kluba sakarā runa būs par prasmi iegūto piķi lietderīgi izmantot – proti, sameklēt savam labākajam uzbrucējam pieklājīgu aizstājēju.

Pats Lauris šajās dienās vairāk smaida un vien daudznozīmīgi nosaka – viss ir pa vecam, viss ir kārtībā. Ko citu viņam teikt? Pirmkārt, tāpēc, ka formāli viņš joprojām ir Dinamo īpašums un tāds būtu vēl vismaz vienu gadu. Otrkārt, tas saistīts ar KHL reglamentu, kas ierobežo noteiktā laika posmā hokejistu kustību starp komandām. Tieši tāpēc dīvaini bija dzirdēt kluba galvenā akcionāra mutes nesaturēšanu, jo tas šobrīd neietilpst abu pušu sarunu gaitā. Bet sarunas visticamāk jau ir sekmīgi noslēgušās un katrs saņems, ko pelnījis. Rīgai būs iespēja tikt pie salīdzinoši lielas kompensācijas, jo tā ir pārdevusi savas tiesības uz spēlētāju, savukārt, Dārziņš ar savu parakstu jau uz jauno attiecību līguma, kļūs par šobrīd vislabāk apmaksāto Latvijas hokejistu. Vēl gan nav kļuvis, bet uz to pusi velk... Kam tas ir izdevīgi?

Runas, ka janvārī viens no KHL grandiem ir uzrunājis Rīgas Dinamo ar domu, iegūt savā paspārnē Lauri Dārziņu, nebija tikai baumas. Toreiz AK Bars patiešām diezgan konkrēti pavaicāja – klau, vai nevēlaties pirms lielo maiņu datuma, mums atdot savu labāko uzbrucēju? Sagaidīt, ka Rīgas puse tajā brīdī ar neviltotu entuziasmu metīsies šī priekšlikuma apskāvienos, bija naivums – tik pārgalvīgi menedžments nerīkots ar saviem vērtīgajiem aktīviem pirms play off spēlēm. Turklāt, brīdī, kad šīs sarunas notika, Dinamo vēl tikai cīnījās par iespēju tikt izslēgšanas spēlēs. Tomēr vēstījums tika sagremots un atkritumu urnā netika izmests. Runa bija par naudu, ko Kazaņa bija gatava Rīgai iedot un tas šim priekšlikumam piešķīla jau pavisam citu asumu. Līdz šim tikai par pāris Dinamo hokejistiem citi bija izrādījuši tādu gatavību – pirms gada Ozoliņu tādā veidā gribēja nomedīt CSKA, un ap to pašu laiku par Hosu lūdzās jau minētais AK Bars. Dārziņa gadījums bija citāds, jo pircējs bija ļoti uzstājīgs, nauda tika solīta liela, turklāt – hokejistam ar komandu bija līgums uz vēl vienu gadu, kas atļāva Rīgas pusei būt šī darījuma galvenajam māksliniekam. Kad sezona beidzās, izrādījās, ka interese par Dārziņu nav mazinājusies un runa nav tikai par minēto pretendentu. Dinamo acīmredzot, nolēma šo iespēju izmantot. Raugoties no kluba materiālajām interesēm – viss loģiski. Hokejs ir bizness un, ja tu šajā tirgū vari būt kādam interesants, tad - proties. Var nojaust, ka nauda, ko tā otra komanda maksā par Dārziņu, nav maza – jo pretējā gadījumā Rīgai šis simboliskais akts neraisītu apetīti. Vismazāk viņi tajā brīdī domāja par spēlētāja sajūtām. Jo situācija bija gaužām skaidra – Dinamo apmierināja sadarbība ar Dārziņu, kas bija spēkā vēl uz vienu sezonu. Varēja paskatīties vienu pavasari uz priekšu un padomāt, ka nākamās sarunas ar Lauri par citu līgumu būtu sarežģītas – skaidrs, ka hokejists prasītu lielāku līgumu - taču neesmu pārliecināts, ka komanda vadījās no šādas notikumu stratēģiskās attīstības. Dārziņš bija karsts tagad, par viņu maksāja un – par viņu paprasīja... Summas, kas šobrīd ir šī darījuma sakarā liktas uz galda, neviens neatklās, taču tādā sacensībā var iesaistīties tikai KHL smagsvari (nez vai kaut ko tādu spēj pavilkt Maskavas klubi). Miljons tas nebūs, bet virs pusmiljona – noteikti. To pārvēršot spēlētājos, sanāk – kādi divi vai trīs labi hokejisti.

Saprotams, ka darījuma struktūra ietver ne tikai divu klubu intereses. Pašam hokejistam arī ir jāgrib sevi redzēt citā kreklā, jo pretējā gadījumā laimīgie pircēji sevi tikai apmānītu. Var saprast, ka maiņa – spēlētājs pret naudu – nes līdzi arī jaunu līgumu hokejistam. Juridiski abi klubi varētu šo pusi ignorēt, jo Laurim ir līgums, kas vēl spēkā vienu sezonu. Taču kā jau minēju, Dārziņa nākamajiem saimniekiem bija svarīga arī uzbrucēja pašsajūta. To varēja ielīksmot komandas kvalitātes, bet vēl vairāk – jauns līgums. Kur Lauris spēlēs? Tas pagaidām vēl ir iekavās, jo nav oficiāla apstiprinājuma un mēs apzināti to šobrīd neizpaudīsim. Taču tā ir komanda, kas ir varena visās nozīmēs. Tātad – viņi var atļauties komplektēt sastāvu kā uzvarētāji un var samaksāt hokejistam algu, kas sportistu padara nodrošinātu uz laikiem. Dārziņam apkārt būs pasaules klases izpildītāji un tāda paša kalibra treneri. Ja ļaujamies fantāzijām, tad skaidri redzu, ka no šī pakāpiena Laurim ir ne tikai iespēja savai ģimenei nodrošināt labklājību, bet veiksmīgu sakritību rezultātā – likt par sevi runāt arī NHL izlūkiem. Ja vien viņš nepazudīs šī darījuma tulkojumā, citādi – tā būs komanda, kura atbildīs NHL vidējiem standartiem gan pēc spēles kvalitātes, gan budžeta. Padomājiet, cik daudz ir tādu variantu KHL? Priekš hokejista tā ir izcila iespēja un tur nav nekā nosodāma. Ja Dārziņu tā vērtē, tad labi, ka arī viņa pašreizējie saimnieki no Rīgas Dinamo to saprot vai – vismaz šī izpratne viņos ir radīta par apaļu summu. Par šo Rīgas kluba akcionāri pelnījuši tikai labus vārdus. Cits jautājums – kā pašam Laurim izdosies savu tālāko karjeru akcentēt – taču, tas jau vairs nav nedz nopērkams, nedz paredzams. Viss paša rokās un galvā. Vien fakts – šāda iespēja ir pielīdzināma karjeras pagriezienam ar ārkārtīgi lielu pievienoto vērtību. Tātad – mēs varam tikai priecāties, ka vienu latviešu hokejistu izvēlas viena no labākajām hokeja komandām. Cik mums ir tādu piemēru?

Ar ko paliek Rīgas Dinamo? Sējēju var neapskaust, jo viņam šobrīd māja ir palikusi bez logiem. Ja pēc sezonas likās, ka vismaz viens uzbrucēju trijnieks – Dārziņš, Troters, Rēdlihs – viņam ir dzelžaini kabatā, jo visiem hokejistiem ir garantēti līgumi uz nākamo sezonu, tad tagad šīs lietas ir mainījušās. Pēc Dārziņa pārdošanas ir vairāki jautājumi: 1) Kas aizstās Lauri, jo viņš bija rezultatīvākais spēlētājs; 2) No kāda māla veidot vadošo maiņu uzbrukumā; 3) Vai Miķelis prot spēlēt bez sava ilggadējā partnera (un otrādi, lai gan tās jau vairs nebūs Dinamo problēmas)... Par aizstāšanu var teikt arī tā: Hosu aizstājām, gan jau salāpīsimies bez Dārziņa. Taču Laura gadījums ir mazliet sarežģītāks. Atšķirībā no Hosas, viņš laukumā spēj ne tikai atrast savu iemīļoto punktu un uzmest pa vārtiem, bet arī veidot spēli, ko Marsels nedarīja. Viņš ir vairāk kā snaiperis, jo pēc roku veiklības, noteikti ir pielīdzināms līgas labākajiem paraugiem. Atgādināšu, ka Dārziņš prot realizēt arī izgājienus viens pret vienu (pēcspēles metieni) un paskaitiet, cik tādā ceļā mēs esam guvuši punktus. Viņa labās puses nūjas satvēriens arī nav hokejā visbiežāk sastopamā parādība – arī tas padara Dārziņa darbības laukumā ievērību cienošas un pretiniekam mazāk prognozējamākas vai apstādināmas. Ko Miķelis darīs bez Laura? Puikam (-iem) tagad būs iespēja parādīt, ka viņš (-i) prot spēlēt pa jaunam – jo visu mūžu jau ar vienu partneri kopā uz ledus nedzīvosi. Rēdliham labs izaicinājums. Kas notiks ar Trotera lomu, kas jau sezonas otrajā pusē bija kā rāvējslēdzējs starp abām malām – Lauri un Miķeli? Broks nav slēpis, ka viņš joprojām redz karjeras turpinājumu Ziemeļamerikā un tas ir vienīgais, kas varētu satraukt Dinamo vadību – līgums ar kanādieti paredz, ka NHL piedāvājuma vai iespējas gadījumā viņš Rīgas saistības var pārtraukt. Tiesa, varbūtība šādam notikumu pagriezienam ir niecīga, bet – ir. Ja vien būs mazākā iespēja aizķerties savā sapņu līgā, Troters savus 250 000 zaļos atstās Skanstes ielā uz galda... Dinamo vadībai ir jāpieņem darbā treneris, jāatrod snaiperis vai labs uzbrucējs, jāsaprot, ko darīt ar komandas kapteini, pāris vadošajiem aizsargiem un vēl ir vajadzīgs viens vārtsargs. Nav maz priekš sākuma. Bet, ja sākuma nebūs, turpinājums var izrādīties samocīts... Atbildīgi un svarīgi.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-04-07 10:31, pirms 13 gadiem
Miljons tas nebūs, bet virs pusmiljona – noteikti.
patīkami pārsteigts par šo teikumu biju

 +32 [+] [-]

, 2011-04-07 10:36, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Vislabāk izdarīt tā - Dinamo pārdod Dārziņu uz to AK Bars, viņš tur bišķi paākstās, uzspēlē ar pusspēku, AK Bars aplaužās un atlaiž viņu, un Dārziņš jau novembrī/decembrī kapā atkal Dinamo kreklā un priecē mūs. Un parāda visiem Barsām, kas viņš ir par player!
Cirks ir Merķeļa ielā, nevis Skanstes ielā un Dārziņš nav klauns, bet gan profesionāls hokejists!!

  +7 [+] [-]

, 2011-04-07 10:39, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Vislabāk izdarīt tā - Dinamo pārdod Dārziņu uz to AK Bars, viņš tur bišķi paākstās, uzspēlē ar pusspēku, AK Bars aplaužās un atlaiž viņu, un Dārziņš jau novembrī/decembrī kapā atkal Dinamo kreklā un priecē mūs. Un parāda visiem Barsām, kas viņš ir par player!
Godīgi sakot apšaubāms variants, redzot Dārziņa progresu līdzšinējās sezonas un to, ka viņam šobrīd ir vēl tikai 26 gadi, faktiski tagad viņam sākas hokejista labākie gadi 26-30, tā kā domāju, ka Lauri Dinamo kreklā pāris sezonas neredzēsim.
Slēpts komentārs: Gena@Traktors

 +31 [+] [-]

, 2011-04-07 10:48, pirms 13 gadiem
netaisīsim traģēdiju, mierīgi Dārziņa vietā var iespēlēt mūsu pašu Bukartu. Puisis ar gaišu galvu, veiklām rokām, jauns un talantīgs. Jā, vēl ir ceļš ejams , lai sasniegtu maksimumu, īpaši aizsardzībā, bet labāk ticēt savējiem, nekā meklēt algotņus citur. Vakar intervijā SA+ Vītoliņš to precīzi pateica.
Maiņā ar Troteru un Rēdlihu, Bukartam būtu milzīgas iespējas pilnveidoties. Ja vēl izdotos atrast labu galveno treneri, kurš uzticētos un mēs, līdzjutēji nedaudz apbruņotos ar pacietību, iespējams visai tuvā nākotnē iegūtu vēl vienu spožu uzbrucēju, ja vien pats Roberts cītīgi strādās.

 +10 [+] [-]

, 2011-04-07 11:01, pirms 13 gadiem
pa sīku būtu šāds trijnieks. Miķelim un Troteram vajag kaut ko lielāku un masīvāku trijniekā...

Calvin rakstīja: netaisīsim traģēdiju, mierīgi Dārziņa vietā var iespēlēt mūsu pašu Bukartu. Puisis ar gaišu galvu, veiklām rokām, jauns un talantīgs. Jā, vēl ir ceļš ejams , lai sasniegtu maksimumu, īpaši aizsardzībā, bet labāk ticēt savējiem, nekā meklēt algotņus citur. Vakar intervijā SA+ Vītoliņš to precīzi pateica.
Maiņā ar Troteru un Rēdlihu, Bukartam būtu milzīgas iespējas pilnveidoties. Ja vēl izdotos atrast labu galveno treneri, kurš uzticētos un mēs, līdzjutēji nedaudz apbruņotos ar pacietību, iespējams visai tuvā nākotnē iegūtu vēl vienu spožu uzbrucēju, ja vien pats Roberts cītīgi strādās.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-07 11:09, pirms 13 gadiem
gan no jauniem kāds izšaus

     [+] [-]

, 2011-04-07 11:21, pirms 13 gadiem
Calvin rakstīja: netaisīsim traģēdiju, mierīgi Dārziņa vietā var iespēlēt mūsu pašu Bukartu. Puisis ar gaišu galvu, veiklām rokām, jauns un talantīgs. Jā, vēl ir ceļš ejams , lai sasniegtu maksimumu, īpaši aizsardzībā, bet labāk ticēt savējiem, nekā meklēt algotņus citur. Vakar intervijā SA+ Vītoliņš to precīzi pateica.
Maiņā ar Troteru un Rēdlihu, Bukartam būtu milzīgas iespējas pilnveidoties. Ja vēl izdotos atrast labu galveno treneri, kurš uzticētos un mēs, līdzjutēji nedaudz apbruņotos ar pacietību, iespējams visai tuvā nākotnē iegūtu vēl vienu spožu uzbrucēju, ja vien pats Roberts cītīgi strādās.
Diez iespējamais jaunais RD treneris arī būs gatavs sekot Tavam plānam?
Šuplers neuzticējās Štālam,Bļinovam,Tribuncovam un vel (arī Bukartam) vairākiem LV spēlētājiem. Būs interesanti pavērot kuri LV spēlētāji kritīs jaunā RD trenera nežēlestībā.

 +13 [+] [-]

, 2011-04-07 11:29, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Diez iespējamais jaunais RD treneris arī būs gatavs sekot Tavam plānam?
Šuplers neuzticējās Štālam,Bļinovam,Tribuncovam un vel (arī Bukartam) vairākiem LV spēlētājiem. Būs interesanti pavērot kuri LV spēlētāji kritīs jaunā RD trenera nežēlestībā.
Intresanti ir pavērot kā Tu ņemies ap sev neintresējušo projektu

  +6 [+] [-]

, 2011-04-07 11:30, pirms 13 gadiem
Calvin rakstīja: netaisīsim traģēdiju, mierīgi Dārziņa vietā var iespēlēt mūsu pašu Bukartu. Puisis ar gaišu galvu, veiklām rokām, jauns un talantīgs. Jā, vēl ir ceļš ejams , lai sasniegtu maksimumu, īpaši aizsardzībā, bet labāk ticēt savējiem, nekā meklēt algotņus citur. Vakar intervijā SA+ Vītoliņš to precīzi pateica.
Maiņā ar Troteru un Rēdlihu, Bukartam būtu milzīgas iespējas pilnveidoties. Ja vēl izdotos atrast labu galveno treneri, kurš uzticētos un mēs, līdzjutēji nedaudz apbruņotos ar pacietību, iespējams visai tuvā nākotnē iegūtu vēl vienu spožu uzbrucēju, ja vien pats Roberts cītīgi strādās.
man gan vairak skiet, ka Trotters varetu tikt iespelets pa malu. galu gala, ta ir vina ista stihija.
nebusu parsteigts ja nakamaja sezona speles trotters-Dzerins-Mikelis.
laigan viss atkarigs no trenera, tikpat labi tur var but jebkurs cits.

 +17 [+] [-]

, 2011-04-07 11:32, pirms 13 gadiem
Loti gribetos redzet Lauri Ufaa kopaa ar trako chechenu Radulovu & co!

  +4 [+] [-]

, 2011-04-07 11:38, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Diez iespējamais jaunais RD treneris arī būs gatavs sekot Tavam plānam?
Šuplers neuzticējās Štālam,Bļinovam,Tribuncovam un vel (arī Bukartam) vairākiem LV spēlētājiem. Būs interesanti pavērot kuri LV spēlētāji kritīs jaunā RD trenera nežēlestībā.
ja ievēroji, tieši tam pievērsu uzmanību - ja izdotos atrast galveno treneri, kurš uzticētos.. ja neievēroji - esi vērīgāks turpmāk!
Slēpts komentārs: Gena@Traktors

  -2 [+] [-]

, 2011-04-07 11:55, pirms 13 gadiem
Armands savos rakstos Dārziņu jau ir notirgojis ar visām parpalām.Bet vēl jau tas nav oficiāls fakts.Vai nav tā, ka Savickis tikai piedāvā notirgot šo spēlētāju un gaida izdevīgu piedāvājumu.Un nav izslēgts ,ka jauno sezonu Lauris sagaida vēl aizvien RD formā.Uzmanīgu dara fakts,ka pirms nopietna darījuma neviens nemēdz bazūnēt pa visu pasauli par gaidāmo štelli.No tā es secinu,ka konkrēts pircējs vēl nav pieteicies.

  +7 [+] [-]

, 2011-04-07 11:55, pirms 13 gadiem
zirgagalva rakstīja: pa sīku būtu šāds trijnieks. Miķelim un Troteram vajag kaut ko lielāku un masīvāku trijniekā...
Dārziņš jau arī ir liels, bet nu bet viņš nespēlēja var teikt vispār spēka spēli.
tākā Bukarta augums neko nemainītu.

gribētu, lai Dārziņš tiek uz to lielo komandu, pierāda tur sevi.
un, lai Bukarts spēlē trešajā maiņā, arī pierāda sevi. ja strādās, kā viņš pats teica, tad būs labi.

 +13 [+] [-]

, 2011-04-07 11:56, pirms 13 gadiem
Neko darit!Lauris to ir pelnijis!Novelu,Tev,Lauri un,Tavai,gimenei veiksmi!Viss bus labi!

  +2 [+] [-]

, 2011-04-07 12:57, pirms 13 gadiem
man tikai bail, ka Laurītis nepazūd Kazaņā kaukur 4 maiņā tāpat, ka tas notika ar Marceli

 +15 [+] [-]

, 2011-04-07 13:01, pirms 13 gadiem
mani patīkami pārsteidz, ka, pārsvarā, neviens nelamājas par to ka Dārziņš atstās Rīgu.

 +11 [+] [-]

, 2011-04-07 13:03, pirms 13 gadiem
lossado rakstīja: mani patīkami pārsteidz, ka, pārsvarā, neviens nelamājas par to ka Dārziņš atstās Rīgu.
Tas taču ir tikai pluss, ka mums ir spēlētājs, kurš spēlēs "augstākā līmenī" ar labākiem maiņas partneriem. Tas būtu muļķīgi lamāties, ka iet prom no Rīgas...

  +1 [+] [-]

, 2011-04-07 13:08, pirms 13 gadiem
.. lai Dārziņam izdodas... par lielu Latviju...

  +3 [+] [-]

, 2011-04-07 13:14, pirms 13 gadiem
Aarnys rakstīja: Loti gribetos redzet Lauri Ufaa kopaa ar trako chechenu Radulovu & co!
Radulovs toč ir čečens? nezināju...

  -1 [+] [-]

, 2011-04-07 13:27, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Tas kas AK Bars bija nepieciešams janvārī vel nenozīmē,ka viņiem vajadzīgs arī tagad.
Šaubos vai Puče te par Traktoru vai Cisku runāja.... ja ne AK Bars tad nākamais iespējamais kandidāts varētu būt Salavats, kas domāju, faktiski vienīgais velkt uz to "NHL viduvējā standarta klubu".... Magņitka, Omska mazāk ticami.... katrā ziņā pēc raksta spriežot tā potenciālā jaunā komanda nav kaut kāda KHL viduvējība...

  -1 [+] [-]

, 2011-04-07 14:07, pirms 13 gadiem
donis7 rakstīja: Skaidrs, kur spēlēs Lauris un skaidrs, ka ne uz vienu sezonu! Tagad jautājums - vai spēlēs izlasē!? Zinot, cik sarežģīta situācija ir izspiest no LHF apdrošināšanu par līguma summu, domāju, ka Lauris nespēlēs... ja viņam ir TĀDS piedāvājums, kas ir viņa karjeras (šobrīd) augstākais punkts, es lieki neriskētu. Dabūt (tfu, tfu, tfu) traumu PČ, neiziet medicīniskās pārbaudes jaunajā klubā... zaudēt TĀDU kontraktu, kādu iespējams viņam vairs neredzēt... Tas nav TĀDA riska vērts! Domāju, ka līdzjutēji pacietīsies un sapratīs, jo spēlētājam tāda iespēja var būt 1x mūžā!
Mans viedoklis, ka arī Sprukts nespēlē šī paša iemesla dēļ, jo viņam ir apnicis cīnīties ar federāciju katru gadu...
Beidz muldēt par apdrošināšanas naudām ,kādu vajadzēs ,tādu viņš dabūs un traumu var iegūt arī jūrā peldoties. Un atšķirībā no tevis liela daļa atteikšanos nesaprastu, tāpat kā Sprukta gadījumā. Un izlasi SA Matuļa rakstu ,kur pieminēts arī par tā saucamo viņa traumu.

     [+] [-]

, 2011-04-07 14:30, pirms 13 gadiem
coffijs rakstīja: Beidz muldēt par apdrošināšanas naudām ,kādu vajadzēs ,tādu viņš dabūs un traumu var iegūt arī jūrā peldoties. Un atšķirībā no tevis liela daļa atteikšanos nesaprastu, tāpat kā Sprukta gadījumā. Un izlasi SA Matuļa rakstu ,kur pieminēts arī par tā saucamo viņa traumu.
Ja? Es gribu redzēt, ka Lipmans to pasaka... arī pagājušo gadu bija problēmas ar to, tāpat vairākus gadus atpakaļ ar Naumovu - kurš atteicās iet uz ledus, kamēr nebija apdrošināšana!
Ja peldēsies jūrā un dabūs traumu, paša vaina!

  +2 [+] [-]

, 2011-04-07 14:43, pirms 13 gadiem
Par to spēlētāja pašsajūtu - skaidrs, ka Omska tā toč nebūs

  -2 [+] [-]

, 2011-04-07 15:22, pirms 13 gadiem
interesanta varetu ari izskatities mainja sprukts-karsums-redlihs vai sprukts-karsums-troters, troters-karsums=redlihs katra zinja varianti ir

  +1 [+] [-]

, 2011-04-07 16:58, pirms 13 gadiem
Bukarts - Trotters - Miķelis

     [+] [-]

, 2011-04-07 17:44, pirms 13 gadiem
Virs pus miljona dabus klubs, bet pats Lauris jau nu noteikti, ka ap 1,5-2 miljoni par sezonu. Prieks!

  +2 [+] [-]

, 2011-04-07 18:45, pirms 13 gadiem
Domāju, ka atkal tiks meklēts centrs, tikai šoreiz starp Miķeli un Troteru. Nevienu latvieti - centru, šajā maiņā neredzu (ja nu vienīgi Sprukts, be tad izjūk vēl viena maiņa), atliek ārzemnieks, bet Sējējam patīk pirkt malējos, kuri "var spēlēt, arī pa centru"

  +1 [+] [-]

, 2011-04-07 18:46, pirms 13 gadiem
Zoverags rakstīja: Radulovs toč ir čečens? nezināju...
Čečens nav, bet baškīrs, pēc uzvārda ir.

     [+] [-]

, 2011-04-07 22:24, pirms 13 gadiem
lossado rakstīja: mani patīkami pārsteidz, ka, pārsvarā, neviens nelamājas par to ka Dārziņš atstās Rīgu.
Lauris jau nau vainīgs, bet par Savicki savas domas jau esmu atstājis daudzos forumos-ir jau apnicis viņu ķengāt

     [+] [-]

, 2011-04-07 23:20, pirms 13 gadiem
rolex rakstīja: Armands savos rakstos Dārziņu jau ir notirgojis ar visām parpalām.Bet vēl jau tas nav oficiāls fakts.Vai nav tā, ka Savickis tikai piedāvā notirgot šo spēlētāju un gaida izdevīgu piedāvājumu.Un nav izslēgts ,ka jauno sezonu Lauris sagaida vēl aizvien RD formā.Uzmanīgu dara fakts,ka pirms nopietna darījuma neviens nemēdz bazūnēt pa visu pasauli par gaidāmo štelli.No tā es secinu,ka konkrēts pircējs vēl nav pieteicies.
vai nu nav pieteicies, vai arī ir TIK milzīgs piedāvājums,ka mazais vīrelis nevar vien aizšaut sev muti.

     [+] [-]

, 2011-04-08 05:24, pirms 13 gadiem
Artis Ābols videointervijā teica par to, ka, lai Bukarts spēlētu regulāri pamatsastāvā viņam jāizkonkurē Ņiživijs, Karsums vai Dārziņš. Lūk arī atbilde!

     [+] [-]

, 2011-04-09 04:48, pirms 13 gadiem
"Dārziņš ar savu parakstu jau uz jauno attiecību līguma, kļūs par šobrīd vislabāk apmaksāto Latvijas hokejistu." Ja nemaldos, Ozo saņem ļimonu (kautkur lasiju), tatad Dārziņam ...