Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Vai pēc spēles varēsim iedzert gruzīnu vīnu?

Vai pēc spēles varēsim iedzert gruzīnu vīnu?
Kaspars Bērziņš šobrīd ir izlases līderis...

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Lai cik tas nebūtu interesanti, bet spēle pret Gruziju būs par pirmo vietu grupā Eurobasket-2013, kas dod labas iespējas izlozē tikt pat 3. grozā.

Pirms kvalifikācijas spēlēm bija ļoti maz – tai skaitā arī šo rindu autors - kas domāja, ka Latvijas izlase varēs savā grupā izcīnīt pirmo vietu, bet paši lielākie skeptiķi pat prognozēja neiekļūšanu finālturnīrā. Noskatoties spēli pret Bosniju, sapratu, ka izredzes būs labas. Komanda ir ļoti jauna un neprognozējama, bet – labi motivēta. Savas labākās spēles esam parādījuši tieši mājas spēlēs, kur pretinieki tika sagrauti un, tagad kārta ir pienākusi ar lielajiem blēžiem gruzīniem. Esmu savā laikā izjutis viņu nesportisko uzvedību, piekukuļojot tiesnešus un - pat spēlētājus. Ja atceramies spēli Tbilisi, man pat likās, ka nekas nav mainījies, jo - tika nozagta uzvara ar tiesneša palīdzību. Tagad pienākusi kārta ir atriebties par zaudēto spēli un parādīt viņiem savu vietu. Viegli tas nenāks, jo Gruzija pēdējā laikā ir stabili atgriezusies Eiropas apritē. Viņiem ir izcili spēlētāji - to mēs redzam. Raug, Zaza Pačulia, kurš pat ar savainojumu ir gatavs pārstāvēt savu valsti – no viņa varētu pamācīties mūsu miljonārs... Cits stāsts ir Latvijas izlases spēles izbraukumā, kur komanda praktiski zaudēja divas uzvarētas spēles un grūtā galotnē(paldies Dievam)spēja noturēt pārsvaru pret neērto Nīderlandi. Ja runājam par taktisko zīmējumu, tad varu apgalvot, ka tādu basketbolu, kādu tagad spēlē Latvijas izlase, nespēlē neviena valsts. Šie izmestie daudzie 3 punkta metieni ir kā rulete un – labi, ka krīt... Otrs nestandarta variants ir daudzie pārkāpumi pret pretinieku, ļaujot iemest viņiem daudz punktu no soda līnijas. Manuprāt, izlases atslēgas spēlētājs ir Kaspars Bērziņš, kurš vienmēr ir bijis mans favorīts, bet domas ārpus laukuma nav viņam ļāvušas parādīt, ko šis puisis māk. Ugunskura kuršanas vietā viņš tagad diriģē visu Latvijas izlases aizsardzību un ir labs palīgs uzbrukumā. Esmu ievērojis, ka Kaspars spēlē ļoti labi, ja viņam ir treneris, kurš uzticās un nedzen zemē. Vēl viens spēlētājs, kurš ir līderis uzbrukumā - Dairis Bertāns. Ar savu enerģiju viņš ir gatavs izskriet cauri sienai. Dažkārt Dairis pārāk aizraujās, bet viņu var saprast, jo čalis pusgadu ir bez basketbola. Sarūgtina Strēlnieks ar savu nestabilitāti, bet bez viņa es vispār nevaru iedomāties šo komandu, jo Jāņa aizvietotājs Jeromanovs tomēr ir klasi zemāks. Pārsteidz arī garais gals ar Meieru un Šeļakovu, kuri izdara darbu tik, cik viņi var un māk, bet vai ar to pietiks - jautājums nākotnē. Kas attiecās par Freimani, tad man viņa spēle un vienaldzība nepārsteidz - it kā viņam nav līguma, nevar saņemties. Muļķības! Treneru darbu nekomentēšu, jo galvenais uzdevums bija iekļūt finālturnīrā un to viņi ir izpildījuši ar uzviju. Vienīgais, ko gribētu piebilst par Bagatski - ja uz spēli pret Gruziju tiešām atnāks 8000 tūkstoši un komanda zaudēs, ko tad?

Kuru vietu izcīnīs Latvijas basketbola izlase savā grupā?

  • 147

  • 17

  • 23


  +5 [+] [-]

, 2012-09-06 18:51, pirms 12 gadiem
ja sanāks 8000 tūkstoši (to biš, laikam 8miljoni), tad nu diez vai zaudēs

  +1 [+] [-]

, 2012-09-06 19:50, pirms 12 gadiem
niknā pīle rakstīja: ja sanāks 8000 tūkstoši (to biš, laikam 8miljoni), tad nu diez vai zaudēs
tādā gadījumā sēdvietas gan vajadzētu laicīgi rezervēt

  +2 [+] [-]

, 2012-09-06 20:05, pirms 12 gadiem
Vienīgais, ko gribētu piebilst par Bagatski - ja uz spēli pret Gruziju tiešām atnāks 8000 tūkstoši un komanda zaudēs, ko tad?
--------
nesteidzies Valdi, tad arī domās, kad kaut kas tāds notiks

  +1 [+] [-]

, 2012-09-06 20:05, pirms 12 gadiem
Shneps tuliit pacels cenas bileteem, izdzirdot sho skaitli. Busim reaali- max 6k.

  +6 [+] [-]

, 2012-09-06 20:54, pirms 12 gadiem
Raug, Zaza Pačulia, kurš pat ar savainojumu ir gatavs pārstāvēt savu valsti – no viņa varētu pamācīties mūsu miljonārs...

Labi teikts!

  +3 [+] [-]

, 2012-09-06 21:52, pirms 12 gadiem
Priekš visu laiku labākā amatiera, gandrīz saturīgs rakstiņš. Nenocietās, samazgas arī uzlēja

  +3 [+] [-]

, 2012-09-06 22:40, pirms 12 gadiem
Bet vispirms, lai atnāk 8k līdzjutēju un tad domās tālāk...

  +3 [+] [-]

, 2012-09-07 01:05, pirms 12 gadiem
Atsevišķas domas labas, vien vietām pārāk daudz cinisms smird...

  -1 [+] [-]

, 2012-09-08 14:24, pirms 12 gadiem
negribu baigi lielīties, bet uzreiz pēc izlozes teicu ka cīnīsimies par pirmo vietu, tiesa tad nezināju ko basketbolā prot Bosnija (likās ko viens Teletovič) un Gruzija (Pačulija viens neko nepanāks).