Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Holta puncītis, somu vēji un...dārzenis no Amerikas

Holta puncītis, somu vēji un...dārzenis no Amerikas
Holts pēc sezonas saņēma... vēstuli no Rīgas. Tur izteikti daži profesionāli lūgumi.

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Rīgas Dinamo galvenais treneris Peka Rautakalio ir atklāti atzinis komandas menedžerim Normundam Sējējam, ka nesaprotot to hokeju, ko spēlējot čehi un slovāki. Vai tas nozīmē, ka soma (-u) laiki Rīgā atnāk, noslaukot iepriekšējos iekarojumus un komandas spēles vaibstus?

Katra jauna slota parasti slauka tīrāk, tāpēc gadījums ar Rautakalio pie Dinamo stūres, jāvērtē tieši no šādām pozīcijām. Treneris pēc rakstura skarbs, tiešs, bez aplinkiem un laizīšanās. Pārrunājot komandas komplektācijas akcentus, Peka pateicis skaidri – čehus un slovākus viņš neprastu savā komandā izmantot. Ne tāpēc, ka slikti, vienkārši - soms neizprotot šo hokeja skolu un tāpēc nemēģina sevi mānīt. Sējējs to pasaka šo rindu autoram arī bez kompleksiem vai stostīšanās un var nojaust, ka tas ir mājiens vai robežas, ko Rautakalio vēlas Rīgā pasvītrot. Pirmkārt, tas attieksies uz leģionāriem. Tie, kam līgumi jau kabatā (Holts, Troters) – paliek, savukārt, jaunās vēsmas iegriež ziemeļu vējus. Vienošanās ar pieredzējušo zviedru centru Frederiku Vargu ir tam apliecinājums. Viņš tiek vērtēts kā tipisks komandas spēlētājs, kas savu egoismu un untumus neizvirza priekšplānā. Tieši tāpēc bijis Zviedrijas elites sērijas (galvenās līgas) kluba Skellefteå kapteinis, tieši tāpēc viņa maiņas partneri ir tikuši apgādāti ar iespējām, kas viņus iecēlušas rezultativitātes saulītē. Trīsdesmit divu gadu vecumā viņš ir pats labums, turklāt, zinot, ko nozīmē zviedru hokeja kvalitāte, nav šaubu, ka Varga var atnest Rīgai daudz patīkama. Kuru katru jau trīs kroņu izlasē neaicina, turklāt – vai atgādināt, kas tur ir par konkurenci? Tas, ka uzbrucējs līdz šim savu karjeru veidojis tikai Zviedrijā, var izrādīties psiholoģiski sarežģīti. Pērn Varga atteicies no pieklājīgiem krievu klubu piedāvājumiem, motivējot to ar ģimenes apstākļiem. Acīmredzot Rīga iedrošinājusi vairāk un, ja tavs aģents vēl ir jaunās komandas trenera dēls – migla paceļas...

Tuvāko dienu laikā Sējējs domā vienoties vēl ar vismaz vienu uzbrucēju – no kura gala, Normunds nesaka, taču ieteiktu lūkoties virzienā uz tiem pašiem ziemeļiem. Ja vienošanās netikšot panākta, tad Dinamo tirgū likšoties mierā līdz 1. jūlijam, kad sāksies nākamais brīvo aģentu vilnis, ko ietekmēs Ziemeļamerikas hokeja vasara. NHL drafts būs beidzies un kļūs zināmi tie hokejisti, kurus komandas neaizsargās. Tad varēs atrotīt piedurknes, jo par salīdzinoši labu naudu var dabūt gana kvalitatīvu preci. Piemēram, fārmklubu līmenī sezonas alga 60 000 dolāru ir vidējā parādība – noņemiet nost 40-50 procentus nodokļos, un sapratīsiet – ko viņi dabū uz rokas. Tieši tāpēc, Rīgai šī vide ir pievilcīga. Krievu klubi pārsvarā uz neko zemāku par NHL vai lielā sešinieka nacionālo izlašu sastāviem nepēta. Savukārt, mēs ar savu piedāvājumu, varam aizkustināt vai izkustināt patiešām labus tīrradņus. Šajā ziņā Dinamo jau tagad tiek iezīmēts par tādu kā pārceltuvi vai starpposmu – ceļā pēc lielā KHL piķa. Sākumā jāaprod ar apstākļiem, civilizāciju un tad jau var lūkot – vēlos šeit palikt, vai tomēr – nē. Protams, ka ne jau skaistās pilsētas, bet gan skaistās nauda dēļ. Ja citur būs zaļo žūksnis lielāks, saprotams, skaistas tādā gadījumā paliek arī citas vietas.

Starpsezonā Rīga palaida brīvībā Karamnovu, jo esot bijusi vienošanās – ka uzbrucējam ir pirmajā sezonā jānostiprinās pamatsastāvā. Kazaņai atdots tika Dārziņš – par ko pretī komanda visticamāk saņēma labu kompensāciju naudā. No tā izriet divas labas ziņas: Dinamo ir ticis pie skanošā un citi redz, ka organizācija nav ietiepīgi āži. Ja ir iespēja, viņi veicina savu hokejistu tālāko karjeru. Labs vēstījums jebkuram, kas vienojas ar Rīgu. Pie saviem vecajiem ruļļiem paliek Sprukts, kam mazliet esot piemests pie algas. Šobrīd tiek runāts ar Cipuli un Jekimovu, taču Sējējs ir atklāts – Mārtiņam viņš tādu ciparu kā Habarovska nevar piedāvāt, bet Roberta vieta būšot atkarīga no trenera Rautakalio nostājas. Tā kā soms Jekimovu ir redzējis darbībā savā zemē, tad Pekam šis ņiprais jauneklis nekādus pārsteigumus vairs sagādāt nevar. Proti – treneris zina un saprot, kas Robčikam vēderā (lasi – kājās un galvā). Atliek vien noskaidrot, kādi ir abu pušu sadarbības plāni, nodomi un – vajadzības. Šīs daudznozīmīgās replikas gan nenozīmē, ka Jekimovam ir Rīgā vaļā visas durvis, vai tieši pretēji – viņu šeit negaida. Vienkārši – šajā situācijā Rautakalio vārds var izrādīties izšķirošais. No pagājušās sezonas aizsargu korpusa visi ir atgriezušies vai paturēti, savukārt vārtsargu frontē doma cita. Aiz Holta muguras tiks sēdināti Enkuzens un Jučers. Sējējs domā, ka tam vajadzētu strādāt, taču nav izslēgts, ka jau pēc pirmā KHL čempionāta mēneša, Dinamo sāk hokeja tirgū šajā sakarā jaunus meklējumus. Interesanti, ka komanda savam pašreizējam pirmajam numuram Holtam ir devusi nepārprotamus mājienus par viņa fizisko formu – proti, sezonas izskaņa parādījusi, ka Krisa ķermeņa tauku procents esot bijis neatbilstošs profesionāla hokejista kaujas stāvoklim. Diezgan striktā tonī kluba vadība esot nosūtījusi Holtam vēstuli, kurā skaidri norādīts – kādi sava dzīvsvara parametri puikam ir jāatved uz treniņnometnes sākumu. Nekas pārdabisks – tikai sevis savākšana. Zemenes ar putukrējumu šajā ēdienkartē nav...

Iespējams, ka treniņnometnē redzēsim vēl kādu brīnumu. Runa ir par deviņpadsmit gadus veco amerikāņu aizsargu Džerodu Reibiju, kurš pagājušajā sezonā spēlēja USHL komandā Indianas Ice. Nūjas tvēriens – labais, augumā slaids (185cm), svarā – varētu izvālēt arī Holtu (111 kg). Tie, kas redzējuši viņa metienu, saka – briesmīgs. Tādā nozīmē – ka spēcīgs. Rīgas Dinamo viņu izvēlējās šogad KHL draftā, kas daļai Sējēja kolēģu lika ieplest izbrīnā acis. Kas tas par dārzeni? Tomēr pārsteiguma efekts zūd, kad top zināma šo attiecību priekšvēsture – Reibiju esot ieteicis Normunda sens draugs, vienaudzis un bijušais partneris vēl vecā Dinamo sastāvā Ulvis Katlaps, kas jau vairāk kā desmit gadu dzīvo un strādā Amerikā. Ar šādu rekomendāciju, saprotams, mūsu pusē dūša lielāka. Sējējs lēš, ka Reibiju varētu uzaicināt uz vasaras nometni, ar domu – iespēlēt viņu kādā no pirmssezonas turnīriem. Paskatīties, uz ko viņš spējīgs. Līgums gan vēl netiekot gatavots, jo amerikānis vispirms grib izsmelt visas karjeras iespējas savā galā, taču – šo attiecību pagrieziens var būt straujš. Vai Reibijs slikts vai labs, vai - nekāds, tas jāskata uz ledus, taču atzīmēšanas vērts ir fakts, ka no Indianas Ice kluba pēdējos septiņos gados NHL draftā iekļuvuši septiņpadsmit spēlētāju. Tātad – strādāt tur māk. Starp citu, kas attiecas uz pēdējo KHL draftu, tad Dinamo noskatītais soms Aleksandrs Rūtu ir slavenā somu hokejista Kristiana Rūtu dēls, bet viņa aģents... Mika Rautakalio.

Pa ko vēl Dinamo sakarā šajā vasarā runās? Hosa nebūs – aizmirstam. Tāpat kā nenotiks nekādas mistiskas maiņas, lai viņu šeit dabūtu. Kamēr vēl Šuplers esot mizojis Rīgā kartupeļus, uzbrucēja aģents mēģinājis treneri kā starpnieku šajā sakarā izmantot, bet tagad – kapličas noskaņas. Droši vien visu vasara grabēsim par Daugaviņu, taču viņa loma arī tiks vispirms zīmēta Amerikā. Ja Otava neizmantos savas tiesības paturēt Kasparu apritē, nav teikts, ka to neizdara citi. Pašam Kasparam pēc Kaldera kausa fināla, visticamāk, gribēsies atpūsties... Kādas nometnes, kādi treniņi! Starp citu, Liepājā savu darba vasaru aizvadīs Jūlis ar CSKA. Teorētiski, pie viņiem var svīst arī jaunais Zemgus Girgensons, ko draftā izvēlējās tieši šis Maskavas klubs. Tāda iespēja viņam var tikt dota. Tiesa, vai latviešu talants to izmantos, vai kals pats savu laimi uz citas laktas – vēl nav zvanīts nevienā no baznīcām. Arī Zemgum deguns griežas uz okeāna viņa krastu. Ja reiz Liepāju pieminējām – vietējais Metalurgs varētu arī turpmāk būt par Dinamo bāzes komandu, vai – vismaz sadarbības partneri. Tomēr, šie jaunumi vēl ir tikai pārrunu stadijā.

1 2 46 komentāri

 +24 [+] [-]

, 2011-06-06 09:48, pirms 13 gadiem
Man lēnām tas viss sāk patikt
Slēpts komentārs: egils1

 +13 [+] [-]

, 2011-06-06 09:54, pirms 13 gadiem
egils1 rakstīja: Holta puncītis - nu kā nav kauna, vai tad viņam tuklums traucē pakustēties vārtos?
Vai tad netraucē?

  +1 [+] [-]

, 2011-06-06 10:02, pirms 13 gadiem
Variantu jau pārāk daudz nav. Ja skatāmies uz AHL spēlējošiem zviedriem un somiem tad reāli kandidati bez līgumiem ir tikai divi.
Andreas Thuresson
Eliteprospects.com - Andreas Thuresson

Fabian Brunnström
Eliteprospects.com - Fabian Brunnström

visi citi vai nu ir pārāk jauni 88. gads un jaunāki, diez vai tik ātri brauks atpakaļ uz Eiropu vai arī jau paspējuši saslēgt līgumus ar somu, zviedru vai krievu klubiem.

  +4 [+] [-]

, 2011-06-06 10:08, pirms 13 gadiem
Vēl jau jautājums - vai mūsējiem pašiem nav svešāks ziemeļnieciskais hokeja stils -skrien un met?
Ka tik netiek vētīti savējie ar'...

 +12 [+] [-]

, 2011-06-06 10:11, pirms 13 gadiem
Par Holtu es pats biju šokā, kad redzēju viņu normālā apģērbā ielas drēbēs,tāds biggie smallz, es pat šokā biju kā tāds vispār var vārtos pakustēties, viņam vajag McDonaldu aiziet un tiesā iesūdzēt!
Slēpts komentārs: viks76

  +1 [+] [-]

, 2011-06-06 10:17, pirms 13 gadiem
Holtam maķenīt jāpastrādā svaru zālē vai vismaz jāpaskrien krosiņi, jo ielaižot, var kļūt nevis par pirmo vārtsargu, bet gan drīzāk deldēt komandas soliņu. Par nomināli otro vārtsargu gribētu redzēt Māri Jučeru. Puisim augums slaids, vēl jāpieliek pie meistarības un lietas koks Latvijas izlasei gatavs. Kā trešo vārtu vīru gribētu redzēt Gudļevski, jo Enkuzens tomēr ir atpalicis no saviem konkurentiem. Diemžēl...

 +12 [+] [-]

, 2011-06-06 10:25, pirms 13 gadiem
Hēlijs rakstīja: Holtam maķenīt jāpastrādā svaru zālē vai vismaz jāpaskrien krosiņi, jo ielaižot, var kļūt nevis par pirmo vārtsargu, bet gan drīzāk deldēt komandas soliņu. Par nomināli otro vārtsargu gribētu redzēt Māri Jučeru. Puisim augums slaids, vēl jāpieliek pie meistarības un lietas koks Latvijas izlasei gatavs. Kā trešo vārtu vīru gribētu redzēt Gudļevski, jo Enkuzens tomēr ir atpalicis no saviem konkurentiem. Diemžēl...
Holtam primārais ir nodzīt riepu aerobikas treniņos un tikai tad domāt par musīšiem!

  +5 [+] [-]

, 2011-06-06 10:28, pirms 13 gadiem
Edgars rakstīja: Variantu jau pārāk daudz nav. Ja skatāmies uz AHL spēlējošiem zviedriem un somiem tad reāli kandidati bez līgumiem ir tikai divi.
Andreas Thuresson
Eliteprospects.com - Andreas Thuresson

Fabian Brunnström
Eliteprospects.com - Fabian Brunnström

visi citi vai nu ir pārāk jauni 88. gads un jaunāki, diez vai tik ātri brauks atpakaļ uz Eiropu vai arī jau paspējuši saslēgt līgumus ar somu, zviedru vai krievu klubiem.
Ja skatās šos, tevis piedāvātos, kadrus, tad šie varētu būt tie kurus pētīs pēc 1. jūlija, protams , ja neparakstīs līgumu ar to mistisko spēlētāju, kurš noteikti ir no Somijas vai Zviedrijas līgas!

  -1 [+] [-]

, 2011-06-06 10:28, pirms 13 gadiem
Edgars rakstīja: Variantu jau pārāk daudz nav. Ja skatāmies uz AHL spēlējošiem zviedriem un somiem tad reāli kandidati bez līgumiem ir tikai divi.
Andreas Thuresson
Eliteprospects.com - Andreas Thuresson

Fabian Brunnström
Eliteprospects.com - Fabian Brunnström

visi citi vai nu ir pārāk jauni 88. gads un jaunāki, diez vai tik ātri brauks atpakaļ uz Eiropu vai arī jau paspējuši saslēgt līgumus ar somu, zviedru vai krievu klubiem.
Kāpēc tad skaties uz AHL spēlējošajiem somiem/ zviedriem? Šaubos vai tiks ņemts kāds no šiem. Tad jau visdrīzāk pēc 1. jūlija nosmels no ZAmerikas kādu a'la Holts/ Trottils. Tuvākajā laikā gan 90% būs kāds no SM Līgas vai Elitserien. Nav jau arī teikts, ka tas būs skandināvs vai soms- ZValstis ir plašs jēdziens
Tik pat labi varētu būt šitāds kadrs: Eliteprospects.com - Justin Morrison
vai arī
Eliteprospects.com - Kevin Doell arī esot strādājošs PK centrs...
zini, man liekās, ka atradu DR pirkumu.. šitas izskatās pēc tā, kas vajadzīgs- ļoti labs gan PP, gan PK, meistarīgs, labi lasot spēli :
Eliteprospects.com - Tyler Redenbach
tik pat labi arī no elitserien apcirkņiem kkas tāds:
Eliteprospects.com - Joakim Eriksson tas gan no elitserien varētu būt viss...

  +6 [+] [-]

, 2011-06-06 10:29, pirms 13 gadiem
Edgars rakstīja: Variantu jau pārāk daudz nav. Ja skatāmies uz AHL spēlējošiem zviedriem un somiem tad reāli kandidati bez līgumiem ir tikai divi.
Andreas Thuresson
Eliteprospects.com - Andreas Thuresson

Fabian Brunnström
Eliteprospects.com - Fabian Brunnström

visi citi vai nu ir pārāk jauni 88. gads un jaunāki, diez vai tik ātri brauks atpakaļ uz Eiropu vai arī jau paspējuši saslēgt līgumus ar somu, zviedru vai krievu klubiem.
vēl jau ir kanādieši un amīši, runa jau bija, ka Pekkam nepatīk tikai čehi un slovāki!

 +15 [+] [-]

, 2011-06-06 10:48, pirms 13 gadiem
Lasu,lasu un saprotu - Jaunais Rīgas Dinamo būs interesants, manuprāt INTERESANTĀKS, domāju fanus tas iepriecinās un visi ar nepacietību gaida jauno RD sezonu!
Par Robčiku Jekimovu - nu nezinu nezinu, nespēlē jau puisis slikti, bet nu mēslus ar prot sataisīt. Skatoties pārbaudes spēles pie LV izlases, mazliet pat nopriecājos, ka Robis netika izlasē. :/ Atvainojiet.

Raksts ļoti labs, paldies Armandam!

  +2 [+] [-]

, 2011-06-06 10:51, pirms 13 gadiem
Hēlijs rakstīja: Holtam maķenīt jāpastrādā svaru zālē vai vismaz jāpaskrien krosiņi, jo ielaižot, var kļūt nevis par pirmo vārtsargu, bet gan drīzāk deldēt komandas soliņu. Par nomināli otro vārtsargu gribētu redzēt Māri Jučeru. Puisim augums slaids, vēl jāpieliek pie meistarības un lietas koks Latvijas izlasei gatavs. Kā trešo vārtu vīru gribētu redzēt Gudļevski, jo Enkuzens tomēr ir atpalicis no saviem konkurentiem. Diemžēl...
Es pilnīgi piekrītu tavam rakstītajam!
Gudļevski es tiešām gribētu redzēt RD, bet ne sēžot. Vismaz kā otro, lai mācās! 10 spēles no sezonas iedot uzkapāt Gudļevskim, pārējās Holts lai velk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-06-06 10:59, pirms 13 gadiem
RobertsR rakstīja: Es pilnīgi piekrītu tavam rakstītajam!
Gudļevski es tiešām gribētu redzēt RD, bet ne sēžot. Vismaz kā otro, lai mācās! 10 spēles no sezonas iedot uzkapāt Gudļevskim, pārējās Holts lai velk!
Gudļevskis paspēs! vēl viņš diezgan ilgi var kapāt MHL un tur arīs slīpēt savu meistarību!
Dinamo strādā LV izlases labā, bet ne tik ļoti, lai riskētu zaudēt punktus tikai, lai Gudļevskis kļūtu labs un vajadzīgs izlasei turklāt MHL viņš var uzkačāt skilu vēl vairāk spēlējot ap 60 spēlēm!

  +4 [+] [-]

, 2011-06-06 11:16, pirms 13 gadiem
RD viss pa vecam.
Atrodiet 3 atšķirības?
Somu trenera dēls aģents, kas bīda savējos klientus.
Slovāku treneris,kas bīdija savus tautiešus.

  +1 [+] [-]

, 2011-06-06 11:22, pirms 13 gadiem
maris8 rakstīja: Ja skatās šos, tevis piedāvātos, kadrus, tad šie varētu būt tie kurus pētīs pēc 1. jūlija, protams , ja neparakstīs līgumu ar to mistisko spēlētāju, kurš noteikti ir no Somijas vai Zviedrijas līgas!
Nedomāju, pēc 1. jūlija pētīs amīšus un kanādiešus, par šiem kadriem ir diezgan liela skaidrība, ka viņi nākamsezon slidināsies Eiropā.
Savukārt par kanādiešiem piekrītu, man gan ir aizdomas, ka ir vērts paskatīties uz Daugaviņa kluba biedriem.

Corey Locke piemēram, ļoti līdzīgs spēlētājs Troteram
Eliteprospects.com - Corey Locke

vēl viens variants varētu būt arī NHL spēlējušais soms
Jesse Joensuu kuram bija švaka sezona vienā no NHL švakākajām komandām Islanders
Eliteprospects.com - Jesse Joensuu

Par Somiju un Zviedriju, manuprāt mums runāt ir pāragri, jo mums ir pārāk maz info par Rautakalio saitēm tur, Sējējs arī nevienā klubā tur nav spēlējis, tā kā bakstīšanas tur tiešām ir tāda kafijas biezumu vērošana...

  +3 [+] [-]

, 2011-06-06 11:24, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: RD viss pa vecam.
Atrodiet 3 atšķirības?
Somu trenera dēls aģents, kas bīda savējos klientus.
Slovāku treneris,kas bīdija savus tautiešus.
Cik atceros atšķirība ir tā, ka tagad cik saprotu Sējējam ir stipri lielāka teikšana par notiekošo...

  +6 [+] [-]

, 2011-06-06 11:37, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: RD viss pa vecam.
Atrodiet 3 atšķirības?
Somu trenera dēls aģents, kas bīda savējos klientus.
Slovāku treneris,kas bīdija savus tautiešus.
Diezin vai kādam būtu bijušas pretenzijas pret Šuplera savējo bīdīšanu, ja viņš būtu aprobežojies ar iebīdīšanu komandā un iespējas došanu. Bet viņš jau viņus turēja Dieva vietā... Tas jau visus kaitināja. Ja soms darīs tā pat, tad mūsējiem arī šie izgājieni neies pie sirds.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-06 11:37, pirms 13 gadiem
Edgars rakstīja: Cik atceros atšķirība ir tā, ka tagad cik saprotu Sējējam ir stipri lielāka teikšana par notiekošo...
Vai tas ir labi?
Nedomāju, jo galu galā ar tiem spēlētājiem būs jastrādā somam. Cik zinu,tad vislabākie panākumi ir tām komandām kur GM ar komandas treneriem cieši sastrādājās, un tomēr pēdējais vārds pieder trenerim.
Tomēr nebiju domājis to. Biju domājis, ka RD atkal parādās spēlētāji,kuriem ir kāda aizmugure.

  +4 [+] [-]

, 2011-06-06 11:39, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Diezin vai kādam būtu bijušas pretenzijas pret Šuplera savējo bīdīšanu, ja viņš būtu aprobežojies ar iebīdīšanu komandā un iespējas došanu. Bet viņš jau viņus turēja Dieva vietā... Tas jau visus kaitināja. Ja soms darīs tā pat, tad mūsējiem arī šie izgājieni neies pie sirds.
Ja pareizi saprotu, tad J.Štāls atkal neietilpst RD plānos, un tas tikai liecina, ka viss notiek vecā stilā.

  +7 [+] [-]

, 2011-06-06 11:42, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai tas ir labi?
Nedomāju, jo galu galā ar tiem spēlētājiem būs jastrādā somam. Cik zinu,tad vislabākie panākumi ir tām komandām kur GM ar komandas treneriem cieši sastrādājās, un tomēr pēdējais vārds pieder trenerim.
Tomēr nebiju domājis to. Biju domājis, ka RD atkal parādās spēlētāji,kuriem ir kāda aizmugure.
ta notiek visa pasaule, legionari tiek nemti no uzticamiem avotiem nevis uz dullo. un tas ir tikai logiski.

  -3 [+] [-]

, 2011-06-06 11:44, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: ta notiek visa pasaule, legionari tiek nemti no uzticamiem avotiem nevis uz dullo. un tas ir tikai logiski.
Tiešām nezinu vai tā notiek visā pasaulē.

  -1 [+] [-]

, 2011-06-06 11:47, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: RD viss pa vecam.
Atrodiet 3 atšķirības?
Somu trenera dēls aģents, kas bīda savējos klientus.
Slovāku treneris,kas bīdija savus tautiešus.
sējējs-laviņu un reķi

  +6 [+] [-]

, 2011-06-06 11:47, pirms 13 gadiem
Pēc kā tu spried, ka Enkuzens ir atpalicis meistarībā? Un no kuriem vārtsargiem? Enkuzens divus gadus pienācīgis spēlēja pro līmenī BAČ, Latvijas play-off uzvarēja Žabotisnki, pagājušo sezonu ievilka savu Somijas 4. līgas komandu Suomi Sarja 3. Gudļevskis nav nevienu spēli nospēlējis kā pofesionālis. Un nav ne pusi no Enkuzena junioru snieguma parādījis. Un, ja gadīsies Enkuzenam iespēja, Holtam būs grūti jācīnās par vietu vārtos.
Hēlijs rakstīja: Holtam maķenīt jāpastrādā svaru zālē vai vismaz jāpaskrien krosiņi, jo ielaižot, var kļūt nevis par pirmo vārtsargu, bet gan drīzāk deldēt komandas soliņu. Par nomināli otro vārtsargu gribētu redzēt Māri Jučeru. Puisim augums slaids, vēl jāpieliek pie meistarības un lietas koks Latvijas izlasei gatavs. Kā trešo vārtu vīru gribētu redzēt Gudļevski, jo Enkuzens tomēr ir atpalicis no saviem konkurentiem. Diemžēl...

  +4 [+] [-]

, 2011-06-06 11:51, pirms 13 gadiem
Aiz Holta Enkuzēns vai Gudļevskis kā tad beigās plānojas ?

     [+] [-]

, 2011-06-06 12:06, pirms 13 gadiem
Daugaviņam pēc šīs sezonas noteikti būs piedāvājumi no NHL - tad nu novēlam viņam to!
Labi, ka Hossa nebūs.
Kas ar Hartiganu?

 +11 [+] [-]

, 2011-06-06 12:38, pirms 13 gadiem
Dartele rakstīja: Daugaviņam pēc šīs sezonas noteikti būs piedāvājumi no NHL - tad nu novēlam viņam to!
Labi, ka Hossa nebūs.
Kas ar Hartiganu?
Viss kas Daugaviņam tiks piedāvāts, būs divvirzienu līgums no Otavas. Nebūsim naivi...

  +1 [+] [-]

, 2011-06-06 12:39, pirms 13 gadiem
attiecībā uz RJ - tantes tirgū runā, ka viņš nemaz tik ļoti nekāro palikt Rīgā un esot kaut kādi piedāvājumi arī no citurienes... bet nu laiks rādīšot, kas ko piedāvās un kā visi sarunās...

  +2 [+] [-]

, 2011-06-06 13:56, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja pareizi saprotu, tad J.Štāls atkal neietilpst RD plānos, un tas tikai liecina, ka viss notiek vecā stilā.
Pinķu tirgū tantes runā, ka pagaidām izskatās, ka Štāls paliek Rīgā.

  -1 [+] [-]

, 2011-06-06 14:17, pirms 13 gadiem
Edgars rakstīja: Pinķu tirgū tantes runā, ka pagaidām izskatās, ka Štāls paliek Rīgā.
Jurim vairs nav 20 un domāju, ka viņam "Dinamo ceturtā maiņa + Metalurgs" finansiāli ir daudz izdevīgāks pasākums kā, teiksim, spēlējot Austrijas vai Anglijas klubos ar perspektīvu kļūt par komandas līderi.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-06 14:46, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: RD viss pa vecam.
Atrodiet 3 atšķirības?
Somu trenera dēls aģents, kas bīda savējos klientus.
Slovāku treneris,kas bīdija savus tautiešus.
Ir ir pa vecam. Un interesantākais - uz pasaules kartes Rīga nav nekāds unikums šai jomā

  +4 [+] [-]

, 2011-06-06 15:00, pirms 13 gadiem
krstps rakstīja: Jurim vairs nav 20 un domāju, ka viņam "Dinamo ceturtā maiņa + Metalurgs" finansiāli ir daudz izdevīgāks pasākums kā, teiksim, spēlējot Austrijas vai Anglijas klubos ar perspektīvu kļūt par komandas līderi.
Štāls tiešī pēdējā laikā,m kad ticis no visam traumām vaļā, ir atvēries un ja viņam dotu (kaut 30% no piemēram Mikušam dotajām) iespējām, mutes būtu vaļā. To pašu + / - par Meiju varētu teikt.

  +5 [+] [-]

, 2011-06-06 15:13, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: RD viss pa vecam.
Atrodiet 3 atšķirības?
Somu trenera dēls aģents, kas bīda savējos klientus.
Slovāku treneris,kas bīdija savus tautiešus.
Tas ir tikai normāli, ka savējie bīda savējos! Tā ir visur! Vai tas būtu Jūlis ar saviem čehoslovākiem, vai Ržiha (Spartakā/Atlantā)... tāpat vairāk (un labāk) vāc uz turieni savus tautiešus(ex-tautiešus)! Ja RD bija čehoslovāku laiki, tad tagad būs somu/zviedru laiki! Katrā ziņā ja nebūs labāk (domāju, ka būs gan), tad būs vismaz savadāk!
1 2 46 komentāri