Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Blūms: "Nesauciet mani par līderi"

Blūms: "Nesauciet mani par līderi"
Jānis Blūms atgādina - uz lietām jāskatās reāli un jāsauc tās īstajos vārdos

"Gribu veidot komandu ap Biedriņu, Bērziņu un Blūmu," pagājušajā nedēļā kārtis galdā nolika Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis, piebilstot - ar Jāni jau viss izrunāts. "Ja godīgi, man nepatika, ko treneris pateica," atzīst pats spēlētājs.

Jānis Blūms šobrīd aizvada savas karjeras līdz šim labāko sezonu. Nav runa par cipariem individuālās statistikas ailēs, bet gan līmeni, kādā šobrīd spēlē "Bilbao Basket" komanda, un latvieša lomu tās rezultātos - gan pēdējo sekunžu metieni, kas Bilbao sēriju ACB līgā šobrīd izstiepuši jau septiņu uzvaru garumā, gan izšķirošā izrāviena organizēšana pirmajā mačā pret čehu "Nymburk". Kā izrādījās - ULEB Eiropas kausa "Final Four" vērtībā, kur spāņu komanda pašreizējā "tempā" būs viena no galvenajām favorītēm. Nav brīnums, ka izlases vadības skats 27 gadus vecā aizsarga virzienā ir cerīgs, taču... Blūms par trenera teikto nav glaimots, kā varētu padomāt, bet drīzāk pat mazliet pikts.

- Ja godīgi, man nepatika, ko Bagatskis intervijā pateica - ka taisīs komandu ap mums. Tā nebūs. Es varu palīdzēt, taču nekāds baigais līderis nebūšu. Nevienā komandā neesmu tāds bijis, un nav pamata mani par tādu dēvēt arī izlases sakarā. Varu izdarīt savu darbu savā pozīcijā laukumā, taču nebūs tā, ka atnāks kāds Biedriņš, Bērziņš vai Blūms, un visu nokārtos. Jaunajiem - arī tiem, kas vēl nekad nav spēlējuši izlasē - būs pa īstam jāspēlē, un no viņiem lielā mērā būs atkarīgs rezultāts. Nevis tikai tā, piespēlēs "līderiem". No Latvijas spēlētājiem varbūt vienīgi Andris var pretendēt uz līdera statusu. Es noteikti nē. Nepatīk, ja mani par tādu dēvē. Cik būs manos spēkos, palīdzēšu, taču - tas arī viss.

Grūti nepiekrist. Pagājušovasar mums jau bija "līderi" - savas zvaigznes, kas bradās pārējo Eiropu, stilīgi klipi, izaicinošs sauklis. Diemžēl, tā izrādījās tikai iedomu pasaule. Līderus jāmeklē laukumā.

     [+] [-]

, 2010-04-04 20:11, pirms 14 gadiem
Jānis Blūms šobrīd aizvada savas karjeras līdz šim labāko sezonu.

Nepiekriitu, ja nebuutu shis paaris izvilktaas speeles, Bluums naakoshgad vairs nespeletu tik augsta liimena klubaa, statistika krietni sliktaaka kaa ieprieksheejas sezonaas.

Nav runa par cipariem individuālās statistikas ailēs, bet gan līmeni, kādā šobrīd spēlē "Bilbao Basket" komanda,

Sezona pagaidaam sliktaakaa kaa iepriekshejaa buus diezgan gruuti tikt top8 ACB
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-04 21:11, pirms 14 gadiem
Jāni tev nevajag but liderim laukuma.
Esi lideris vismaz ģerbtuvēs un tu noteikti tads busi

  +4 [+] [-]

, 2010-04-04 21:30, pirms 14 gadiem
Ok! Neesi līderis

  +1 [+] [-]

, 2010-04-04 21:58, pirms 14 gadiem
Ja visi komandaa buus liideri tad komanda zaudees. Vajag buut 1 vai maksimums 2 liideriem bet ne vairaak.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-05 10:02, pirms 14 gadiem
Respekts shijam Víram.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-06 02:52, pirms 14 gadiem
sandis444 rakstīja: nu ok Bilbao netiks ACB play off.. toties ir iespeja izcinit celazimi uz Eiroliigu... kas ir svariigaak??
Nu skaidrs ka ACB liiga vinjiem ir daudz svariigaaka par kau kaadu ULEB kausu!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-07 18:51, pirms 14 gadiem
Koks_ar_2_galiem rakstīja: Nu skaidrs ka ACB liiga vinjiem ir daudz svariigaaka par kau kaadu ULEB kausu!
un par kaut kādu Eirolīgu