Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Torpedo". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Torpedo". Ko viņi izdarīja?
Miķelim Rēdliham spēle pret "Torpedo" bija 150 "Dinamo" sastāvā un šo jubileju viņš atzīmēja ar diviem gūtajiem vārtiem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirms spēles uz "Torpedo" galvenā trenera Goluboviča galda esot nolikta laba ar jau laikus sagatavotu atbilstošu tekstu zem kura pietrūka paša galvenā - paraksta. Golubovičs kluba vadībai liedza šo prieku, bet ko tagad teiks "Dinamo" priekšnieki? Vai līdzīgs papīrs nav jānoliek uz Šuplera galda?

Kriss Holts
Metieni: 4/28
Vieni vārti zaudēti pēc ripas lidojuma pielabošanas, vienus vārtus zaudēt palīdz Petrovickis, tad Holts pats iemet ripu savos vārtos... Vēl vienu ripu pretinieks iemet tukšos vārtos... Sanāk, ka tikai viens gols bijis "tīrais", bet statistikā tik un tā parādīsies četras ielaistas ripas.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 19:01
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Dažiem uzbrucējiem vairākas spēles pēc kārtas neizdodas sakrāt divus metienus pa vārtiem...

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 19:03
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Jānis Andersons
Spēles laiks: 20:22
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Agri vai vēlu, bet pienāks brīdis, kad izveseļosies Ozoliņš un Cibuļskis. Būs interesanti pasekot līdzi Šuplera manevriem. Sezonas sākumā ar Andersonu viņš nerēķinājās, bet daudzie aizsargu savainojumi pierādījuši, ka slovāku speciālists kārtējo reizi ir kļūdījies.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 22:23
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Atmiņā palicis ar šķīlienu no zilās līnijas (vairākumā). Vien žēl, ka vārtos bija mūris...

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 19:15
Metieni: 1
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Septiņās spēlēs pēc kārtas nebija sēdējis uz noraidīto soliņa. Pirmajos zaudētajos vārtos vajadzēja aktīvāk traucēt Kočetkovam pielabot ripas lidojumu.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 19:01
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Aizsargu pāris Laviņš - Galviņš decembrī bija vienīgie, kuru lietderības koeficients bija plusos. Šodien abi tikai noskatījās, kā tika zaudēti ceturtie vārti.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 14:35
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Vienā spēlē Mārtiņam ir tik daudz vārtu gūšanas iespēju, ka pietiktu visai sezonai, bet jau nākamajā vienīgais, ko iespēj Karsums, ir divas soda minūtes. Diemžēl to pēdējo spēļu ir vairāk kā pirmo.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 16:15
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kā pa amerikāņu kalniņiem. Pārsvarā maldījies pa ceturto maiņu, Džeriņš atkal ielikts pa vidu starp Ankipānu un Karsumu (nav sliktākais variants - atcerēsimies Andra divus vārtus pret "Automobilist") un uzreiz pirmajā maiņā.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 14:41
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pārdesmit sekundes pēc Rēdliha vārtu guvuma, Ankipāns nopelna vēl vienu skaitlisko vairākumu. Pirmajā trešdaļā realizācijai tika dotas 29 sekundes, otrajā - pusotra minūte. Nekā...

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 17:29
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Izskatās, ka Ņiživijam ļoti neveicas ar partneru atrašanu. Šķiet, ka tikai līdz "Dinamo" netikušais Štāls vēl nav spēlējis vienā maiņā ar Ņiživiju.

Roberts Petrovickis
Spēles laiks: 15:46
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Cilvēka dabā ir tāds nelāga niķis - izvēlēties vieglāko ceļu. Ja Petrovickis nespēj iemest pretinieku vārtos, tad jāmet savējos. Nejauši un ne jau tīšām Petro nolika slidu ripas ceļā, bet rezultāts jau 0:2. Trešajā trešdaļā Petrovickis tika nosūtīts uz ceturto maiņu Karamnova vieta. Vai tiešām Šuplers tik ātri būs sapratis, ka Petrovickis vairs nav pagājušās sezonas Petrovickis? Kaut kā Jūlim neveicas ar savu tautiešu izvēli... Pat iemetienos Petrovickis bija ļoti skumjš - uzvarēti tikai 4 no 17!

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 18:01
Metieni: 6
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Surovijs... Ņiživijs aiz vārtiem izkapāja ripu, vārtu priekšā atrada Suroviju, kurš nespēja sameklēt spraudziņu, pa kuru iemānīt ripu vārtos. Neiemeta Surovijs, nākamajā uzbrukumā iemeta laukuma saimnieki un 0:1. Līdz kādai 14 minūtei Surovija metiens bija vienīgais pa "Torpedo" vārtiem... Otrās trešdaļas sākumā vairākuma laikā nenovērtēja situāciju un nepamanīja pie vārtu stūra brīvo Ņiživiju. Surovijs katrā spēlē met atspēries. Šodien pat seši metieni, bet kāda jēga? Surovijs komandā ir pirmais izdarīto metienu skaitā (117), bet realizācija ir gandrīz zemākā (zem 9%).

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 15:24
Metieni: 3
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 0
Pieklājīga atgriešanās. Divas rezultatīvas piespēles un visu laiku "Dinamo" rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Lauris noķēris Hariju Vītoliņu. Vītoliņam 204 spēlēs 38+36, Laurim 140 spēlēs - 33+41.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 16:24
Metieni: 5
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Žēl, ka vārtu gūšanas laikā nedod kaut puspunktu par pretinieka neitralizēšanu. Kā tas bija pirmo vārtu guvumā, kad Sprukts vārtu priekšā korekti novāca vienu no pretiniekiem atbrīvojot darba lauku Miķelim Rēdliham. Mača beigās noguldot uz grīdas pretinieku, pierādīja, ka latvieši tomēr nav nekādi mīkstie.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 18:00
Metieni: 3
Punkti: 2+0
Soda minūtes: 0
Ja zini, ka pretiniekam ir vēl mazāk atkāpšanās variantu, jābūt gatavam, ka jau ar pirmajām sekundēm būs "kauls pret kaulu", "zobs pret zobu". Miķelis uz mirkli atslēdzās no spēles un ielidoja apmalē. Par laimi "Dinamo" lazarete palika bez jauna klienta. Toties vairākums tika nopelnīts (2. minūte). Arī pirmās trešdaļas sākumā Miķelis nokļuva cietēju lomā un atkal bez nopietnām sekām taču ar nopelnīto vairākumu. Pats cieta un pats arī realizēja šo vairākumu - 1:2. Miķelim šī bija 150 spēle "Dinamo" sastāvā un lai arī komanda zaudējam, pašam tika neliels prieciņš par diviem vārtu guvumiem.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 2:58
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Šuplers veikli atrada pielietojumu ceturtajai maiņai. Uz augšu pacēla Karamnovu, bet viņa vietā ielika Petrovicki. Tā taču nebūs, ka Petrovickis kopā ar Bukartu, Troteru un Podziņu trešajā periodā sēdēs malā. Tikai šādā veidā ceturtie tika pie spēles laika arī pēdējā periodā.

Vitālijs Karamnovs
Spēles laiks: 8:27
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Izskatās, ka komandā ir vēls viens spēlētājs, kuru Šuplers nezina kā izmantot. Karamnovs nav nekāds monstrs, bet ja spēlētājs tiek mētāts no vienas maiņas uz otru, tad grūti no viņa prasīt rezultātu.

Broks Troters
Spēles laiks: 9:32
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nav pirmā reize, kad Troters tiek nosūtīts uz ceturto maiņu ar atbilstošu spēles laiku. Jāsāk skaitīt, cik spēlētājus Šuplers šādi vazājot no vienas maiņas uz otru, jau ir paspējis sačakarēt.

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 1:46
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Naivi bija cerēt, ka kāds ļaus Podziņam skriet visu pēdējo periodu. Pietiks ar nepilnām divām minūtēm.

  +7 [+] [-]

, 2011-01-04 18:59, pirms 13 gadiem
Nu ir ir man liekas pienācis laiks, kad Jūlis sevi izsmēlis. Slavenās "rotācijas" tāds pamatīgs izmisuma gājiens visas sezonas garumā... Laikam būs jāsāk līdzjutējiem prasīt viņa skalpu, jo vadība kaut kā neredz vai negrib redzēt...

  +8 [+] [-]

, 2011-01-04 19:00, pirms 13 gadiem
Ko viņi izdarīja?Izdarīja tikai Lauris un Miķelis...
Šķiet ka Šuplers tik prot čakarēt spēlētājus...Jūtu līdz Trotteram
Ja netiksim playoff tad nav variantu,Šupleram beidzot jātinas prom.
Surovijs vienīgais kurš vienmēr visvairāk met,realizācija gan nekāda,ja Miķelis vai Lauris katrā spēlē pa 6reizēm mestu,kas tad būtu...

  +3 [+] [-]

, 2011-01-04 19:02, pirms 13 gadiem
Shuplers ar steigu jaatriec prom...apnikusi shitaa mainu jaukshana un speeleetaaju svaidiishana...
speele ar shodien nekaada...aatraak shuuupi prom.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-04 19:03, pirms 13 gadiem
Jaaaaa.. vai tiesám ilgi cietísim to Rúki, Júli

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 19:03, pirms 13 gadiem
Ļoti jēla spēle ar likumsakarīgu rezultātu un Šupleram spēlētāji bija jāuzkurina pirms mača,nevis tad kad ūdens smēlās mutē.

  +7 [+] [-]

, 2011-01-04 19:04, pirms 13 gadiem
un patieshaam zheel trotera...labs speeleetaajs taa tiek chakareets...

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 19:06, pirms 13 gadiem
es jūtu, ka būs kārtīgs zāģis(protams negribu) Lokomotīvei, un tad jau klāt arī būs lielās pārmaiņas - atbilstoši jaunajam gadam, gada rīdzinieks varēs kravāt čemodānus un līdzi Robčiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-01-04 19:12, pirms 13 gadiem
Vai tiešām Trollim (Šuplers) jājauc ārā Sprukta maiņa ar Karsumu un Ankipānu, kad viņi spēlē labi. Manuprāt, Totters tīri labi iederējās pie Miķeļa un Laura, un tieši tad sākās Dārziņa uzvaras gājiens, kāpēc nepamēģināt atkal kopā, lai ir lidojošā maiņa. Sprukts ar nedalāmajiem šodien izskatījās labi, bet Džeriņš labāk spēlē, kad viņš ir starp Bukartu un Meiju. Džeriņš ar Karsumu un Ankipānu nesader (pagaidām).

  +4 [+] [-]

, 2011-01-04 19:15, pirms 13 gadiem
Nu Šuplers šosezon jau ir tik daudz neloģisku lietu sastrādājis,ka jāsāk beidzot prasīt viņa skalps ,jo sliktāk jau vairs nevar būt un pie cita trenera katram būtu jānopelna sava vieta laukumā un jāpierāda sava varēšana,līdz ar to visi sistos,jo citādi-kā ar Petrovicki un Mikušu-ja esi slovāks,tad Tev automātiski pienākas daudz spēles laika.Autors kļūdās-1.sezonas pārbaudes spēlēs Štāls spēlēja kopā ar Ņiživiju vienā maiņā,bet šogad Dinamo nav vajadzīgs Štāls pat 4.maiņā.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-04 19:17, pirms 13 gadiem
patiesībā ieinteresēja teksts pie dārziņa, vai varētu kkur nopublicēt šo dinamo visu laiku rezultatīvāko sarakstu (vismaz top 50) ja iespējams?

  +6 [+] [-]

, 2011-01-04 19:24, pirms 13 gadiem
Diemžēl bet Petrovickis nevelk, domāju ka jau tuvākajā laikā viņam jāsaka atā. Par spēli neko labu nevar teikt. Izņemot trotteru, miķeli un lauri pārējo sniegums nebija apmierinošs. Nedomāju ka Šupleru tagad atlaidīs, bet es personīgi ceru ka nākošsezon Dinamo būs cits treneris.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-04 20:02, pirms 13 gadiem
"Dinamo" pret "Torpedo". Ko viņi izdarīja?
īsi - neko
;D

     [+] [-]

, 2011-01-04 20:23, pirms 13 gadiem
Eliteprospects.com - Dinamo Riga Paskaties lapas apaksa!

  -3 [+] [-]

, 2011-01-04 20:42, pirms 13 gadiem
Nu tas Surovijs ir vnk unikums!Vinja metienu realizaacija ir vnk chau!Ko vinjs vispaar dara R.Dinaamo ,un veel pie tam 1.mainjaa!Tas ir vnk nesaprotami!Shi gada legionaari ir vnk nozheelojami!

  +1 [+] [-]

, 2011-01-05 00:12, pirms 13 gadiem
Jaroslavļa sezonas sākumā nomainīja treneri, atrodoties 4. vietā Austrumos, jo nebija spēles satura. RD tā kā vajadzētu prasties līdzīgā veidā. Uzvarētājs (ne tikai hokejā) ir tas, kurš izskaitļo vairākus gājienus uz priekšu!

  +2 [+] [-]

, 2011-01-05 09:04, pirms 13 gadiem
Surovijs vismaz met pa vārtiem .....par zemo metienu realizāciju kapēc tas tā cits stāsts .....Vai tad labāk ir pa stūriem mīcīties un nemest ir labāk ???? Bezgalīgi tamborēties un atkal neuzmest ar labāk !!!!..........Ping-pongu spēlēt vairākumā un atkal meuzmest arī labi !!!!
Es šo kritiku par ''lielo ''' metienu skaitu veltītu drīzāk tiem uzbrucējiem kas vairākas spēles noslidinās un tā arī vispār pa vārtiem neuzmet ....

     [+] [-]

, 2011-01-05 09:54, pirms 13 gadiem
rolis19 rakstīja: Nu tas Surovijs ir vnk unikums!Vinja metienu realizaacija ir vnk chau!Ko vinjs vispaar dara R.Dinaamo ,un veel pie tam 1.mainjaa!Tas ir vnk nesaprotami!Shi gada legionaari ir vnk nozheelojami!
lohs tu esi...chalis vismaz met pa kasti,nevis taa kaa dazhsh labs...nebuus metienu,nebuus gola.

     [+] [-]

, 2011-01-05 09:55, pirms 13 gadiem
juings rakstīja: Surovijs vismaz met pa vārtiem .....par zemo metienu realizāciju kapēc tas tā cits stāsts .....Vai tad labāk ir pa stūriem mīcīties un nemest ir labāk ???? Bezgalīgi tamborēties un atkal neuzmest ar labāk !!!!..........Ping-pongu spēlēt vairākumā un atkal meuzmest arī labi !!!!
Es šo kritiku par ''lielo ''' metienu skaitu veltītu drīzāk tiem uzbrucējiem kas vairākas spēles noslidinās un tā arī vispār pa vārtiem neuzmet ....
Pilniigi piekriitu..

     [+] [-]

, 2011-01-05 10:45, pirms 13 gadiem
Jaguars rakstīja: lohs tu esi...chalis vismaz met pa kasti,nevis taa kaa dazhsh labs...nebuus metienu,nebuus gola.
Tolka no taa ka met pa kasti! Priekshkam maksaat k kadam slovakam, un vispar , priekshkam tie legionaari kas nav rezultatiivi? tad jau labaak pashu balelinji! Citas komandas tadi jau sen butu izmesti...

     [+] [-]

, 2011-01-05 12:58, pirms 13 gadiem
Bar14 rakstīja: Jaroslavļa sezonas sākumā nomainīja treneri, atrodoties 4. vietā Austrumos, jo nebija spēles satura. RD tā kā vajadzētu prasties līdzīgā veidā. Uzvarētājs (ne tikai hokejā) ir tas, kurš izskaitļo vairākus gājienus uz priekšu!
Jaroslavļa spēlē Rietumos.