Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Avangard". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Avangard". Ko viņi izdarīja?
Sandis Ozoliņš kļuvis par pārliecinoši rezultatīvāko aizsargu visā līgā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Uzvarētājus parasti netiesā, taču šoreiz jāteic, ka "Dinamo" nevis izcīnīja divus punktus, bet gan vienu pazaudēja. Nekā savādāk to nevar nosaukt, ja pamatlaika pēdējā pusminūtē tiek zaudēti divi vārti un drošās uzvaras vietā jākutina nervi papildlaikā. Tagad uz Maskavu, kur svētdien jātiekas ar klientiem "Spartak".

Kriss Holts
Metieni: 3/36
Pirmajā trešdaļā ar noraidījumu palīdzību tika pamests zem "Avangard" tanka un izturēja.. veselas 45 sekundes nācās atsist vienu metienu pēc otra. Toties pirmajos zaudētajos vārtos varējām tikai konstatēt, ka Holts negaidīto metienu sagaidīja atrodoties uz ceļiem... Izskatās, ka Holts itin ērti jūtas un nemaz neraustās bullīšu laikā. Pirmajā Perežogina izgājienā Holts bija bezspēcīgs, bet pēc tam seši pēc kārtas atvairīti, arī pēdējais, ko izpildīja pats Jagrs! pelnīti atzīts par labāko "Dinamo" sastāvā, taču tas vēl ne nozīmē, ka arī svētdien Holts sasrgās vārtus.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 26:48
Metieni: 3
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 0
Ozoliņš ir un paliek Ozoliņš. Jau pašā spēles sākumā nez no kurienes iznira pašā vārtu priekšā, bet to, ko viņš izdarīja otrajā periodā, tā vispār bija konfekte. Protams, neiztika arī bez maza stresiņa, jo vārtu gūšanas moments sākās ar minstināšanos un ripas pazaudēšanu savā zonā, taču atkl - nez no kuriens iznirst Ozoliņš un viņš jau ir pretinieku zonā un ar neērto pusi pamanās atdot piespēli Troteram - 2:1! Arī trešos vārtus uztaisīja Ozoliņš un atkal dzīvojoties pa pretinieku zonu piespiežot viņus kļūdīties. Kļūdīties tā, lai Ņiživijam atliktu palaist ripu zem vārtsarga - 3:1. Ko lai saka - Ozoliņam kārtējie divi punkti un rezultativitātē ir apsteigts pats Hartigans. Priekšā ir tikai Ņiživijs. Bet, starp visiem līgas aizsargiem Ozoliņš ir pārliecinoši pirmais!

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 24:33
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Varbūt Šuplers beidzot apjēgs, ka nav jēgas bez jebkāda iemesla raustīt aizsargus un beidzot sapratīs, ka Ozoliņš pienesumu komandai dod tad, ja ai droša aizmugure. Cibuļskis to nodrošina. Punkts!

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 23:16
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Jau trešo spēli pēc kārtas Reķis pamanās nopelnīt noraidījumu un visos acīmredzami, ka netiek līdzi savam sedzamajam. Tikai nez kāpēc Šuplers to nav pamanījis un malā sēdina pavisam citus aizsargus...

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 23:04
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Nav izskaidrojams, pēc kādiem priincipiem strādā Šuplera lolojums ko sauc par aizsargu rotāciju... Līdz ar Krišjāni Rēdlihu pmalā tika nosēdināts arī Kristaps Sotnieks. Jācer, ka Jūlis zina, ko viņš dara... Otrās trešdaļas vidū it kā negribot, it kā aiz gara laika, tā pavisam vienkārši ņēma un nogāza pretinieku (laukuma centrā)...

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 16:25
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 13:02
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nevienam nekas nav pret Laviņu, bet ko atkal ir nogrēkojis Krišjānis Rēdlihs? Laikam jau Šupleram nepatīk Krišs kā tāds un pat pēc veikmsīgām spēlēm viņu iekļauj paša izdomātajā aizsargu rotācijā.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 16:18
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Tā vien šķiet, ka Sprukta uzbrukuma trijnieks to vien gaida, kad komanda paliks mazākumā. Ja sezonas pirmajos mačos spēlējot mazākumā vairāk tika domāts par atsišanos, tad tagad teju vai katrā spēlē izdodas pretinieku noķert pretuzbrukumā. Viens tāds izdevās Galviņa noraidījuma laikā, kad kopā ar Mārtiņu 2 pret 1 aizskrēja Ankipāns...

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 19:51
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Ideāls otrās trešdaļas sākums un šī bija tā reize, kad ļoti noderēja Jāņa garās rokas... Atlika tikai pastiepties un pielabot Ankipāna piespēli.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 18:21
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Ir taču patīkami, ja pret tevi noraidījumu nopelna tāds vīrs kā Jāgrs! Vēl patīkamāk, ja tu ar savu darbību piespied to pašu Jagru skriet aizsardzībā...

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 17:42
Metieni: 2
Punkti: 2+0
Soda minūtes: 0
tuvāk pirmās trešdaļas izskaņai viens no retajiem vārtu gūšanas momentiem patrāpās Ņiživijam. Pret "Baris" iemeta teju no nulles leņķa, bet pret "Avangard" netrāpīja atrodoties tieši pretī vārtiem... Hokejā tā gadās. Bez vainas vainīgais pirmo vārtu zaudējumā. Nebija ērti ar roku izmest ripu no zonas un tā uzlēca tieši pa metienam Perežoginam (0:1). Gūstot divus vārtus, Ņiživijs kļuvis par komandas rezultativāko spēlētāju (13 punkti). Izpildot bullīšus, Ņiživijs katru reizi bija oriģināls un raustīja vārtsargu tiktāl, kamēr ar trešo piegājienu atrada šķirbu soma kājsargos.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 19:33
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Izskatās, ka Hartiganam pēdējās spēlēs pieklibo disciplīna. Pret "Jugru" pašā mača izskaņā atst\aja komandu trīs pret pieciem un tieši to pašu izdarīja šodien pret "Avangard", bet jau pašā spēles sākumā... Šoreiz iztika bez zaudētiem vārtiem, bet nebija nekāds prieks 45 sekundes atsisties trijatā pret pieciem.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 19:22
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Pirmajās minūtēs bija aktīvs piespēļu dalītājs. Jau otrajā minūtē izveda Ozoliņu viens pret vienu, bet perioda vidū vārtu priekšā atrada pavisam brīvo Ņiživiju... Žēl, ka neviena piespēle netika pārvērsta vārtu guvumā. Otrā perioda beigās tika pie ļoti labas vārtu gūšanas iespējas. Pat apspēlēja vārtsargu, taču ne viņa kājsargus - laikam rokas nestrādā tik labi, ka nespēja tiem pārmest pāri ripu. Tāpat kā Hartiganam derētu piestrādāt pie spēles disciplīnas. Nu nedrīkst pretinieku zonā, kad nav nekādu briesmu, bakstīt pretspēlētāju. NEDRĪKST!

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 9:14
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ko lai saka... Pamazām sāk apnikt skaitīt spēles, kurās Dārziņš palicis bez vārtu guvuma. Vienkāršāk ir atcerēties, ka tas nav izdarīts kopš sezonas pirmās spēles... Arī ar "bullīšiem" nesokas. Viena iespēja realizēt pēcspēles metienu tika dota, taču neveiksmīgi.

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 11:06
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Viens labs darbs šajā spēlē tika paveikts - trešās trešdaļas beigu daļā pret slovāku tika nopelnīts skaitliskais vairākums, kuru Ņiživijs arī pārvērta vārtu guvumā, bet pārējais - viss pa vecam. Iemetienos bilde vecum vecā - uzvarēti tikai 3 no 12. Gaidām nākamo spēli Maskavā. Ja Mikušs pamazām tiek pieradināts pie spēlēšanas skaitliskajā vairākumā, tad nevienam nevajadzētu taisīt lielas acis, ja Mikušs pēkšņi parādīsies... Ne jau uz rezervistu soliņa vai skatītāju tribīnēs.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 11:21
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Trešā maiņa pēdējos vārtus (Rēdlihs) guva 19. septembrī jeb pirms sešām spēlēm. Treneriem ir vērts padomāt, vai trešā maiņa tik tiešām atbilst trešajai maiņai, vai tomēr mākslīga uztjūnēšana pilnībā sačakrējusi Rēdlihu un Dārziņu?

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 6:55
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Neticami, bet pēcspēles metienu otrajā sērijā Šuplers atļāvās uzticēties Bukartam. Tad, kad tas varēja izrādīties izšķirošais.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 6:56
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Nez, kas noticis ar Šupleru, ka viņš atcerējās par Džeriņu? Atcerēties atcerējās, tikai piemirsa, no kuras maiņas viņš "izmeta" Džeriņu. Ne jau Karamnovs bija tas, kuru vajadzēja atstāt malā...

Broks Troters
Spēles laiks: 12:31
Metieni: 1
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Ceturtās maiņas malējie uzbrucēji pēdējās četrās spēlēs guvuši trīs vārtus. Divus no tiem - Troters. Trešā maiņa nemet jau sen. Ceturtajai maiņai spēles laiks ir niecīgs, šajā spēlē trešajai maiņai nedaudz vairāk kā pieticīgs. Vai treneriem nav pēdējais brīdis izdarīt secinājumus?

 +12 [+] [-]

, 2010-10-01 18:22, pirms 14 gadiem
Troters labu spēli aizvadīja. Jūliusam būtu jāatver acis beidzot!

  +4 [+] [-]

, 2010-10-01 18:22, pirms 14 gadiem
Laviņam 0 soda minūtes? Cibuļskim 0 metieni?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-10-01 18:36, pirms 14 gadiem
Jāliek Jurajs pirmā maiņā Ņiživija vietā, citādi pie punktiem tā arī netiks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-10-01 19:05, pirms 14 gadiem
Šodien Trotters ļoti labu tehniku demonstreeja, gan iemetot vārtus, gan bulliiti izpildot!

  -3 [+] [-]

, 2010-10-01 19:31, pirms 14 gadiem
chilli rakstīja: Šodien Trotters ļoti labu tehniku demonstreeja, gan iemetot vārtus, gan bulliiti izpildot!
tas ir vienīgais, kas Tev viņa spēlē šodien patika?

  +1 [+] [-]

, 2010-10-01 19:52, pirms 14 gadiem
Mikuss ta var pilnigi Lauri ar Mikeli sacakaret,nav vins,vel,gatavs spelet pirmajas 3 mainas,bet,savadak,viss tiri labi

  +1 [+] [-]

, 2010-10-01 20:08, pirms 14 gadiem
Ķertais profesors ietiepīgi dzīvo savā rozajā pasaulē, kas manāmi atšķiras no pārējo uzskatiem. Trešā maiņa jau sen ir ceturtā, tikai ar mazāku spēles laiku. Man liekas, ka Miķelim ar Lauri redzot Šuplera es nezinu to pat kā nosaukt ir nolaidušās rokas. Mikusa līmenis patlaban pilnīgi neatbilst KHL līmenim. Šaubos vai viņš ko īpašu parādītu arī metalurgā. Tak atveriet tam profesoram acis un , lai izbeidz to bardaku!!!

     [+] [-]

, 2010-10-01 22:01, pirms 14 gadiem
KARABASSBARABASS rakstīja: nožēlojamais šuplers
Es jau pērnajā sezonā teicu, ka no Šuplera vajag tikt vaļā - rezultātā dabūju tik daudz mīnusiņus

  +3 [+] [-]

, 2010-10-01 23:05, pirms 14 gadiem
Vispar jau Strauss piesienas Galviņam par noraidījumu laukuma centrā velti, jo noraidījumu izdarīja Rēķis, tiesneši vnk kļūdijās

  +1 [+] [-]

, 2010-10-02 11:12, pirms 14 gadiem
Kapēc par Ješku nav nekāds apraksts? Ja jau raksta tad par visiem. LV tiešām zems žurnālistu līmenis...

     [+] [-]

, 2010-10-02 14:56, pirms 14 gadiem
Ierosinu nākamajā mājas spēlē izgatavot plakātu - Suplers + Mikus = mūžīga mīla (vēlams slovāku valodā) , bet vislabāk - mainam Mikusu pret Meiju!

     [+] [-]

, 2010-10-03 09:43, pirms 14 gadiem
"Nevienam nekas nav pret Laviņu"

Ak, Ērik!

     [+] [-]

, 2010-10-03 09:47, pirms 14 gadiem
Un kas tur neticami, ka bullīti uztic Bukartam?