Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:351, Did:0, useCase: 3

Plivda uzvar arī Lielvārdē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Plivda uzvar arī Lielvārdē
Sacensību dalībnieku kopbilde
Foto: Biedrības "Stiprinieku republika"

29. jūlijā Lielvārdē norisinājās "Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta ceturtā posma sacensības, kurās nu jau kārtējo reizi uzvarēja Artis Plivda. Otrajā vietā ierindojās Edgars Andersons, bet trešais labākais rezultāts Oskaram Martužanam. Tieši Andersons un karstais laiks bija Plivdas lielākie konkurenti, tomēr, par spīti tam, preilietis svinēja savu trešo uzvaru pēc kārtas.

Čempionāta ceturtajā posmā piedalījās septiņi atlēti: Aivars Šmaukstelis, Otomārs Skreija, Māris Krievelis, Raivis Mundiciems, kā arī pirmo trīs ieguvēji - Artis Plivda, Edgars Andersons un Oskars Martužans.

"Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta ceturtais posms sākās ar "Husqvarna baļķa celšanu", kurā vienlīdz labus rezultātus uzrādīja iepriekšējo divu sacensību uzvarētājs, preilitis Artis Plivda, un Edgars Andersons, paceļot to deviņas reizes. Savukārt trešajā vietā ar astoņām reizēm palika Aivars Šmaukstelis.

Kā otrais sekoja vingrinājums "Labietis mašīnas celšana", kurā savu spēku un varēšanu, spītējot karstumam, demonstrēja Edgars Andersons, paceļot to četrpadsmit reižu. Ar trīspadsmit reizēm viņam piekāpās Artis Plivda, bet trešais labākais rezultāts Oskaram Martužanam (divpadsmit reizes).

"Ferratum Bank" ķerras stumšanā labākais atkal bija Edgars Andersons, 25 metru garo distanci ar 800 kilogramus smago ķerru mērojot 7,50 sekundēs. Bronzas godalga ar 8,16 sekundēm Aivaram Šmaukstelim, bet trešajā vietā Plivda (8,59 s).

"RERE grupas nēšos" kārtējo uzvaru ar lielisku rezultātu (19,13 s) svinēja Andersons. Par četrām sekundēm viņam zaudēja Plivda (23,34 s), savukārt labāko trijnieku noslēdza Oskars Martužans (24,25 s).

Pirmspēdējā vingrinājumā "Darba drošības centra pulkstenis" notika līdera maiņa. Pirmo vietu ar 600 grādiem jeb gandrīz diviem pilniem apļiem ieņēma Plivda. Ar nedaudz vairāk nekā pieveiktu pusotru apli (560 grādiem) otrais bija Aivars Šmaukstelis, bet trešais labākais rezultāts Otomāram Skreijam (500 grādu).

Pēdējā vingrinājumā "Betsafe Atlanta akmeņi" pirmais atkal bija Plivda, paceļot visus sešus akmeņus 67,49 sekundēs. Otrajā vietā ar 31,22 sekundēs paceltiem pieciem akmeņiem - Oskars Martužans, savukārt trešajā vietā ar 35,79 sekundēs četriem paceltiem akmeņiem - Aivars Šmaukstelis.

Pēc visu rezultātu apkopošanas pirmo vietu sīvā cīņā atkārtoti izcīnīja Artis Plivda. Otrajā vietā Edgars Andersons, bet trešajā - Oskars Martužans.

"Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta 4. posma rezultāti

VietaAtlētsPunkti
1.Artis Plivda43.5
2.Edgars Andersons40.5
3.Oskars Martužans36
4.Aivars Šmaukstelis34
5.Otomārs Skreija25.5
6.Māris Krievelis17.5
7.Raivis Mundiciems12

Pirmajā "Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta posmā uzvaru svinēja aizvadītā gada Latvijas spēcīgākā vīra titula ieguvējs Aivars Šmaukstelis, savukārt otrajā un trešajā posmā - preilietis Artis Plivda.

Vairāk informācija mājaslapā: Latvijas spēkavīru čempionāts 2017

"Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta ģenerālsponsors - "Betsafe". Atbalsta: "Husqvarna", "Latvijas Nafta", "Ferratum Bank", "RERE Grupa", "Darba drošības centrs", "Labietis" un SIA "Nippon Auto". Informē radio "Star FM" un RĪGATV 24.

Informāciju sagatavoja Kitija Ločmele,
Biedrības "Stiprinieku republika" sabiedrisko attiecību, mārketinga projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2017-08-01 12:21, pirms 7 gadiem
Plivda labu mantu paņēmis uz šo sezonu