Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Šmaukstelim ceturtā vieta Spēkavīru Čempionu līgas sacensībās Tartu

Agris Suveizda

Šmaukstelim ceturtā vieta Spēkavīru Čempionu līgas sacensībās Tartu
Aivars Šmaukstelis. Foto: aivars.smaukstelis/Facebook

LETA. Latvijas spēkavīrs Aivars Šmaukstelis aizvadītajā nedēļas nogalē Tartu izcīnīja ceturto vietu Spēkavīru Čempionu līgas sacensībās.

Šmaukstelis ar poli Adamu Roškovski dalīja pirmo vietu smagumu celšanā pa kāpnēm, bet citos vingrinājumos viņam neizdevās tikt pie uzvarām. Sportisti sacentās arī laivas vilkšanā, "vikingu presē", smagumu celšanā uz platformas un "Konana rata" griešanā.

Roškovskis uzvarēja ar 52,5 punktiem, otrais bija brits Keins Frensiss ar 50 punktiem, bet trešo vietu ieņēma ungārs Pēters Juhāss ar 45 punktiem. Šmaukstelis bija ceturtais ar 40,5 punktiem.

Sacensībās piedalījās 12 spēkavīri, bez pirmo četru vietu ieguvējiem startējot arī sportistiem no Ganas, Igaunijas, Nīderlandes, Somijas, Itālijas, Kipras un Dienvidāfrikas Republikas.

Šmaukstelis ir divkārtējs Spēkavīru čempionu līgas uzvarētājs, sacensībās triumfējot 2019. un 2022. gadā

Izmantotie resursi:
LETA