Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Kindzulis „FIBO power” sacensībās paliek sestais

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kindzulis „FIBO power” sacensībās paliek sestais
Reinis Kindzulis
Foto: goldbarbell.lv

14. aprīlī Ķelnē (Vācijā) izstādes „FIBO Power” ietvaros notika svara stieņa spiešanas guļus komercturnīrs, kurā Latviju pārstāvēja Dobeles kluba „Gold Barbell” sportists, WPC pasaules junioru čempions (2011) Reinis Kindzulis. Mūsu svarcēlājs ļoti nopietnā konkurencē izcīnīja augsto 6. vietu.

Šajās sacensībās piedalījās sportisti no Vācijas, Šveices, Portugāles, Austrijas, Ukrainas, Krievijas, Ungārijas, Rumānijas, Francijas, Anglijas, Polijas un Latvijas.

Kā jau pirms turnīra paredzēja Kindzuļa treneris Ivars Cīrulis, Reinis vīru konkurencē bija ne tikai jaunākais sportists, bet arī pats vieglākais. Latvietis svēra 109 kg, bet nākamais vieglākais sportists bija 124 kg smags.

Divdesmit gadus vecais Kindzulis ļoti spēcīgu sportistu konkurencē ar uzspiestajiem 230 kg (tas ir viņa personīgais rekords, kurš labots par 20 kg – J.E.) ierindojās sestajā pozīcijā, bet pirmo vietu ar uzrādītajiem 302,5 kg izcīnīja Krievijas smagatlēts Vladimirs Kravcovs.

„Reinis ir labojis savu personīgo rezultātu par 20 kg un cerams WPC Eiropas čempionātā, kas notiks 8. jūnijā Portugālē viņam izdosies labot pasaules rekordu junioriem… Mēs strādāsim pie tā, lai to sasniegtu,” prieku par sava audzēkņa sasniegumiem un nākotnes plānus neslēpa Kindzuļa treneris, Latvijas titulētākais spēka trīscīņnieks Ivars Cīrulis.

Izmantotie resursi:
GoldBarbell.lv - Jaunumi