Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1174, Did:0, useCase: 3

Anglijā vārtsargs gūst vārtus no sava soda laukuma

Anglijā vārtsargs gūst vārtus no sava soda laukuma
Sems Eštons
Foto: farm4.static.flickr.com

Piedāvājam noskatīties divus video, kur abos no tiem galvenajās lomās darbojas vārtsargi. Pirmajā video redzams, kā cīņā starp diviem Anglijas zemākās līgas klubiem pretinieku vārtos bumbu raidīja vārtsargs, pie tam no sava soda laukuma. Savukārt otrajā varat apskatīt, kā lieliskus vārtus guva Portugāles kluba ''Pacos de Ferreira'' spēlētājs, pārspējot ''Sporting'' vārtsargu no 40 metriem.

Anglijas pēc spēka 7. līgā (''Non League Premier'') vakar tika aizvadīta cīņa starp ''Retford United'' un ''United of Manchester'' komandām. Uzvaru ar rezultātu 4:0 svinēja viesu komanda, taču ne par to ir stāsts. Proti, pirmos vārtus ''United of Manchester'' vienības labā guva vārtsargs. Taču ne jau kā dažreiz ierasts redzēt, ka vārtsargs gūst vārtus, mača pēdējās sekundēs atrodoties pretinieku soda laukumā... 24 gadus vecais Sems Eštons, kurš profesionālo karjeru uzsāka un 2005./2006. gada sezonā pārstāvēja Premjerlīgas komandu ''Bolton Wanderers'' (spēlēja gan tikai rezerves komandā), raidīja bumbu pretinieku vārtos no sava soda laukuma.

Vērts pieminēt kādu interesantu faktu šī vārtsarga karjerā. Proti, 2006. gada janvārī Eštons bija pieteikts kā rezerves vārtsargs ''Bolton'' komandas spēlei Anglijas kausa izcīņas 3. kārtā pret ''Watford''. Toreizējais treneris Sems Alardaiss laida spēlētāju laukumā uz pēdējām pāris minūtēm. Taču ne jau vārtos Eštons ieņēma vietu, bet gan... uzbrucēja postenī!



Tikmēr skaistus vārtus, pārspējot vārtsargu no 40 metriem, vakar Portugāles augstākās līgas čempionātā starp ''Sporting'' un ''Pacos de Ferrreira'' vienībām guva viesu komandas 22 gadus vecais brazīliešu aizsargs Samuels. Vārtu zaudējumā gan vaina, iespējams, jāuzņemas ''Sporting'' vārtsargam Rui Patrisiu. Jāatzīmē, ka ''Sporting'' šajā mačā zaudēja ar 2:3. Samuels uzvarētāju labā guva pirmos komandas vārtus.

Izmantotie resursi:
www.ap.org

  +1 [+] [-]

, 2011-01-17 17:29, pirms 13 gadiem
Otrā video gols tiešām skaists. Ko, lai saka par pirmo? Cūkas laime un otrai komandai briesmīgs vārtsargs. Tik vienkārši!

     [+] [-]

, 2011-01-17 22:34, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Otrā video gols tiešām skaists. Ko, lai saka par pirmo? Cūkas laime un otrai komandai briesmīgs vārtsargs. Tik vienkārši!
Diez vai Sporting klubam varétu bút briesmígs vártusargs.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-17 22:38, pirms 13 gadiem
backdor rakstīja: Diez vai Sporting klubam varétu bút briesmígs vártusargs.
viņš runā par pirmājā video esošo pretinieku vārtsargu.

     [+] [-]

, 2011-01-18 00:49, pirms 13 gadiem
Tā neko sev anglijas zemākā līga, gandrīz labāka nēkā mums LMT virslīga.

     [+] [-]

, 2011-01-18 06:19, pirms 13 gadiem
tad nu gan

     [+] [-]

, 2011-01-18 20:45, pirms 13 gadiem
TaunT rakstīja: Tā neko sev anglijas zemākā līga, gandrīz labāka nēkā mums LMT virslīga.
Tā ir "7"līga, tā tak nav pēdējā līga, viņiem tur ir 40000 futbola klubi, tad padomā cik daudz līgu.