Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Leeds United" otro reizi divu mēnešu laikā atlaiž treneri pēc sešām spēlēm

"Leeds United" otro reizi divu mēnešu laikā atlaiž treneri pēc sešām spēlēm
Masimo Kelino
Foto: Daniel Hambury/PA

Anglijas futbola klubs "Leeds United" otro reizi jaunās sezonas sākumā nomainīja galveno treneri. Nepilnus divus mēnešus pēc Deiva Hokedeja atlaišanas viņa pēdās devās arī Darko Milaničs.

"Leeds United" savā gandrīz 100 gadus bagātajā kluba vēsturē var lepoties ar trim Anglijas čempiona tituliem un daudzu gadu pieredzi angļu futbola augstākajā divīzijā, tomēr pēdējos gados klubam nesokas pārāk spoži. Dažas sezonas pavadītas "League One" (pēc spēka – trešā), bet pēdējos gados "Leeds United" pavada "Championship" (pēc spēka – otrā līga), kur sāka arī šo sezonu.

"Leeds United" sezonu ir sācis neveiksmīgi, ar 16 punktiem 14 spēlēs ieņemot 18. vietu tabulā, par pieciem punktiem esot priekšā izkrišanas zonai. Jau augusta beigās no galvenā trenera amata tika atlaists Deivs Hokedejs, kurš darbu sāka vien jūnija vidū un paspēja aizvadīt tikai sešas spēles. Mēnesi pēc Hokedeja atlaišanas darbā tika pieņemts Darko Milaničs, taču arī slovēnis noturējās tikai sešus mačus, kuros "Leeds United" tā arī netika pie uzvarām.

Milaniča vietā stāsies kluba futbola akadēmijas ilggadējais treneris Nīls Redfērns, kurš būs jau ceturtais (ieskaitot pagaidu trenerus) "Leeds United" treneris pēdējā pusgada laikā. 49 gadus vecā Redfērna vadībā Līdsa šogad aizvadīja četras spēles (mēneša laikā starp Hokedeja atlaišanu un Milaniča pieņemšanu amatā), izcīnot trīs uzvaras un 10 punktus.

"Leeds United" īpašnieks Masimo Kelino atvainojies kluba līdzjutējiem par komandas vājo sniegumu. Itālis, kurš šī gada sākumā kļuva par kluba īpašnieku, vairāk pazīstams ar brīžiem ekscentrisko uzvedību un izteikumiem, kā arī interesanto klubu vadības stilu. Iepriekš, "Cagliari" klubā, Kelino vadībā 22 sezonu laikā tika nomainīti 36 komandas galvenie treneri.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Home | Leeds

     [+] [-]

, 2014-10-26 13:49, pirms 10 gadiem
Nu tie rezultāti tiešām nebija iepriecinoši!

Vēl nesen Boltona arī atbrīvojās no sava trenera, kura vietā stājās bijušais Celtic treneris Neil Lennon. Kurš jau paspējis 3 spēlēs izcīnīt 2 uzvaras!

Nākošais, kas kritīs(ja jau nav kritis) varētu būt Birmingham treneris. Pēdējās 3 spēles, katrā pa sarkanajai un likumsakarīgi 3 zaudējumi, pie tam pēdējais 8-0

     [+] [-]

, 2014-10-27 00:29, pirms 10 gadiem
Tomēr Birmingham jau bija patriekusi savu treneri pirms smagā zaudējuma un jau no šodienas komandu vadīs Gary Rowett!