Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Ronaldu pats sev nozog pirmos vārtus Itālijā

Ļoti tuvu saviem pirmajiem vārtiem Itālijas čempionātā bija Krištianu Ronaldu, tomēr viņam neizdevās lielisku piespēli gar vārtiem pārvērst rezultatīvā sitienā. Bēda gan maza, jo uzreiz punktu pielika Mario Mandžukičs, un Turīnas "Juventus" savā laukumā ar 2:0 pieveica Romas "Lazio".

, 2018-08-26 19:58, pirms 6 gadiem
Johaidī, Krištianu! Kāpēc tik nesavtīgi??? Netrāpīji pa bumbu? Turpini cīņu, stājies uz vārtu līnijas, apturi komandas biedra sitienu un tad gūsti vārtus pats! Šitā spēlējot komandas interesēs, tu slavens nekļūsi.
, 2018-08-26 21:34, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Johaidī, Krištianu! Kāpēc tik nesavtīgi??? Netrāpīji pa bumbu? Turpini cīņu, stājies uz vārtu līnijas, apturi komandas biedra sitienu un tad gūsti vārtus pats! Šitā spēlējot komandas interesēs, tu slavens nekļūsi.
Stājies uz vārtu līnijas, apturi sitienu un dabū aizmuguri 😃
, 2018-08-26 21:57, pirms 6 gadiem
pats smieklīgākais... kā Ronaldo bēdājās par neiesisto golu... tik pēc kāda laiciņa attapās, ka jāpriecājas par komandas biedru...
, 2018-08-27 06:07, pirms 6 gadiem
heiteri teiks, ka tā nebija plānota, filigrāna piespēle.
, 2018-08-27 12:30, pirms 6 gadiem
Gatis rakstīja: pats smieklīgākais... kā Ronaldo bēdājās par neiesisto golu... tik pēc kāda laiciņa attapās, ka jāpriecājas par komandas biedru...
Jebkurš futbolists nav priecīgs kad neiesit!!!
, 2018-08-28 10:50, pirms 6 gadiem
aizermans rakstīja: Jebkurš futbolists nav priecīgs kad neiesit!!!
Tu gribi apgalvot, ka spēlētājs labāk krāj golus, taisa statistiku, nevis uzvar spēlē, turnīrā?
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix
3

"Timberwolves" galvenais treneris sadursmē ar spēlētāju nopietni savainojis ceļgalu

LETA--AP. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Minesotas "Timberwolves" galvenais treneris Kriss Finčs svētdien pēc sadursmes laukuma malā ar vienu no spēlētājiem pārrāvis labā ceļgala patellāro saiti.
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
13

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.