Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

No "United" atlaisto Moizu apsūdz par uzbrukumu bārā

Agris Suveizda

No "United" atlaisto Moizu apsūdz par uzbrukumu bārā
Deivids Moizs
Foto: PA Wire/Scanpix

Bijušais Mančestras "United" galvenais treneris Deivids Moizs tiekot apsūdzēts par uzbrukumu bārā, vēsta BBC.

Policijas darbinieki izsaukumu uz vīna bāru esot saņēmuši trešdien ap plkst. 22:00 pēc vietējā laika. Iemesls esot bijis iespējams uzbrukums kādam 23 gadus vecam vīrietim. Lankašīras policija apgalvoja, ka neesot bijusi nepieciešamība cietušo nogādāt slimnīcā.

Policija esot izmeklējusi dažādas versijas par to, kas notika, un neviens netika aizturēts. Ķīviņš esot noticis ārpus bāra telpām. Notikuma izmeklēšana vēl turpinās.

Deivids Moizs pēc nepilnas sezonas darba oficiāli no Mančestras "United" galvenā trenera amata tika atbrīvots 22. aprīlī. Iepriekš vairāk nekā desmit gadus Moizs vadīja "Everton". Mančestras "United" ar 64 punktiem 38 spēlēs Anglijas Premjerlīgā ieņēma tikai septīto vietu, nespējot kvalificēties Eirokausiem.

No čempiones Mančestras "City" Moiza bijusī komanda atpalika par 22 punktiem, bet no ceturtajā vietā esošā Londonas "Arsenal" mančestriešus šķīra 15 punkti. Nākamsezon Mančestras "United" vadīs pazīstamais holandiešu speciālists Luiss van Gāls.

Izmantotie resursi:
BBC News - Ex-Manchester United boss David...

     [+] [-]

, 2014-05-22 20:14, pirms 10 gadiem
Tā kā visa konflikta būtība nav un, droši vien, nebūs uzzināma, no tālejošiem secinājumiem, objektīvas informācijas trūkuma dēļ, atsakos. Un iesaku arī citiem to darīt

     [+] [-]

, 2014-05-22 22:04, pirms 10 gadiem
Gan jau vecis pateica dažus sliktus vārdus Moizam par trenēšanu

     [+] [-]

, 2014-05-23 01:55, pirms 10 gadiem
Žurnālistikas Everests. Moiza saistība ar kaut kādu incidentu pieminēta tikai pirmajā rindkopā. Pēc tam atstātījums par sezonu. Varbūt labāk nevajag rakstīt, ja nav, ko tur likt iekšā.
Vai arī ar virsraksta saturu nemaldiniet lasītājus, ka būs kaut kas par dusmīgu Moizu barčikā, bet tad uzrakstiet virsrakstu apmēram tā: ''Moizs pēc briesmīgas sezonas MU, galīgi nodzēries un iesaistās bāra kautiņos.''