Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Milānas "futbolisti" pirms spēles dejo Jaunzēlandes kaujas deju

Itālijas klubs „AC Milan” vakar mājās spēlēja neizšķiti 0:0 ar „Carpi” futbolistiem.
Spēli vairāk kontrolēja mājinieki, taču abas komandas nosargāja savus vārtus neskartus.

Milānas klubs pirms spēles īpaši pārsteidza sanākušos līdzjutējus, jo laukumā iznākušie spēlētāji demonstrēja Jaunzēlandes regbijistu kaujas deju „Haka”.

Izrādās, ka futbolistu vietā, formās bija tērpušies aktieri.

Tā bija daļa no „Nivea” reklāmas, kurā piedalās „AC Milan” futbolisti, un reklāmas sauklis ir: „Vīri, šis ir Jūsu rituāls”.

Šī noteikti bija spēle par trīs punktiem, jo „AC Milan” atrodas sestajā pozīcijā, un ir sešu punktu attālumā līdz Eirokausiem, taču „Carpi” tagad atrodas 17. Vietā un divus punktus virs izkrišanas zonas.

     [+] [-]

, 2016-04-23 08:00, pirms 8 gadiem
Futbolisti taču paši ir aktieri, Haka futbolā ir zaimojoši, te iederētos GULBĪŠU deja

  +2 [+] [-]

, 2016-04-24 04:57, pirms 8 gadiem
''laukumā iznākušie spēlētāji demonstrēja Jaunzēlandes regbijistu kaujas deju „Haka”.''

Autor kopš kura laika tā deja ir regbijistu kaujas deja? to vārdu ''regbijistu'' vajadzētu izdzēst, jo tā jau vairs nav vienkārši kļūda. tas ir tas pats, ja pateiktu, ka pirms hokēja spēles tagad izpildīs Latvijas hokēja izlases dziesmu ''Dievs, svētī Latviju''.
Parasti nepiesienos kļūdām, bet valstij tik nozīmīgu vēstures mantojumu, tradīciju, kulturas daļu padarīt par vienkāršu kaut kādu sportisu deju ir apkaunojoši pat priekš SC.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja