Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Partizan" treneris Vujoševičs pēc derbija sakaujas ar pretinieku fanu

Agris Suveizda

"Partizan" treneris Vujoševičs pēc derbija sakaujas ar pretinieku fanu
Duško Vujoševičs
Foto: AFP/Scanpix

Belgradas basketbola klubs "Crvena Zvezda" vakar derbijā pieveica savu niknāko sāncensi "Partizan" (81:73), sērijā uzvarot ar 3-1, iekļūstot Adrijas līgas finālā un nodrošinot ceļazīmi uz Eirolīgu. Pēc mača halles gaitenī izraisījās incidents starp "Partizan" galveno treneri Duško Vujoševiču un pretinieku fanu.

Serbiju žurnālistiem, intervējot "Crvena Zvezda" kapteini Luku Mitroviču, izdevās incidentu nofilmēt. Sākotnēji vietējā prese lēsa, ka Vujoševiča sparinga partneris bija pretinieku kluba pārstāvis Mirko Pavlovičs, taču treneris to kategoriski noliedza: "Tie ir meli, nezinu, kāpēc kāds teica, ka es esot uzbrucis Pavlovičam. Es viņu vispār neredzēju. Ejot pa gaiteni, kāds vīrietis kliedza [rupjības] man ausī, un pēc tam sākās grūstīšanās un sitienu apmaiņa."

"Nezinu, kas viņš bija, taču man sacīja, ka tas esot bijis viens no "Zvezda" fanu līderiem. Policija lieliski zina viņa vārdu. Nezinu, kādēļ tas netiek atklāts," Vujoševičs turpināja.

"Crvena Zvezda" ar 24 uzvarām un diviem zaudējumiem kļuva par Adrijas līgas regulārās sezonas čempioni, savukārt "Partizan" ar 18 uzvarām un astoņiem zaudējumiem ieņēma ceturto vietu. "Crvena Zvezda" pusfinālsēriju sāka ar uzvaru 73:64, taču otrajā mačā "Partizan" revanšējās ar 70:68. Trešajā cīņā Sarkanās zvaigznes bija pārākas ar 95:85. Otrā pusfinālsērijā rezultāts starp Podgoricas "Budučnost" un Zagrebas "Cedevita" ir neizšķirts 2-2.

Izmantotie resursi:
Blic Sport | Vujošević o incidentu: Došlo je do...

     [+] [-]

, 2015-04-20 22:27, pirms 9 gadiem
Diezgan nožēlojami no fanu puses.