Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Kas ātrāks - Formula 1 vai kaujas lidmašīna?

Juris Grīns
Juris Grīns

Video: Kas ātrāks - Formula 1 vai kaujas lidmašīna?
Foto: riotengine.in

"Red Bull" F1 komanda ir paviesojusies Austrālijas karalisko gaisa spēku lidlaukā, lai salīdzinātu savus spēkus dragreisā ar iznīcinātāju "F/A-18 Hornet". Kas bija ātrāks - lidmašīna vai tomēr Formula 1?

Pie "F/A-18 Hornet" vadības kloķiem sēdās kaujas leitnants Maikls Keitlijs, savukārt 2013. gada modeļa "Red Bull" formulas sēdvietu ieņēma komandas jaunais pilots Daniels Rikjardo.

Savā ziņā uzvarētāju noteikt neizdevās, jo Formula 1 bolīdam bija labāks paātrinājums, abām tehnikas vienībām traucoties pa asfaltu, kamēr neilgi pēc pacelšanās kaujas lidaparāts nokļuva automobilim priekšā.

"Tas šķita ļoti nereāli," pēc brauciena sacīja Rikjardo. "Es pavisam labi sajutu to spēku, kas ir šim lidaparātam un, kad tas pacēlās, cerēju, ka vienkārši nenopūtīs mani no trases. Ja salīdzina kaut ko tādu, tad šķiet, ka tas, ar ko nodarbojos es, vēl ir zems līmenis."

Kaujas lidmašīna pret Formulu 1:

Izmantotie resursi:
Red Bull Annab Tiivad - redbull.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-20 17:07, pirms 10 gadiem
robbijs rakstīja: Kā var salīdzināt lidmašīnu, kas spēj pārsniegt skaņas ātrumu ar kautkādu mašīnīti?
lai izbrauc 1 apli pa trasi.

     [+] [-]

, 2014-03-20 18:26, pirms 10 gadiem
hmm sākās reklāmas rullīši ar Rikjardo nevis vācu pilotu, savādi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja