Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' vārtsargs Holtbijs akrobātiski atvaira pretinieku metienu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Canucks'' vārtsargs Holtbijs akrobātiski atvaira pretinieku metienu
Breidens Holtbijs

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vankūveras ''Canucks'' vārtsargs Breidens Holtbijs aizvadījis izcilu spēli komandas sastāvā, palīdzot ar 3:2 papildlaikā pārspēt Toronto ''Maple Leafs''. Vienā no epizodēm Holtbijs parūpējās arī par vienu no sezonas efektīgākajiem metienu atvairījumiem.

Vankūveras ''Canucks'' pēc 18 dienu pārtraukuma Covid-19 uzliesmojuma dēļ naktī uz pirmdienu aizvadīja pirmo spēli. Atspēlējoties no 0:2, ''Canucks'' papildlaikā ar 3:2 apspēlēja Toronto ''Maple Leafs''.

Trešās trešdaļas vidū pie rezultāta 1:2 lielisku seivu nodemonstrēja ''Canucks'' vārtsargs Breidens Holtbijs, kurš vārtos lidojošu ripu pēdējā brīdī atsita ar akrobātisku kāju kustību. Visā spēlē Holtbijs atvairīja 37 no 39 pretinieku metieniem, esot galvenais uzvaras kaldinātājs.

     [+] [-]

, 2021-04-19 18:02, pirms 3 gadiem
Irbes meistarstiķis.