Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

F1 čempions Hamiltons izspēlē joku ar taksometra vadītāju

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 čempions Hamiltons izspēlē joku ar taksometra vadītāju
Lūiss Hamiltons
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Britu autosportists Lūiss Hamiltons savā "Instagram" profilā aprakstījis interesantu situāciju kādā Losandželosas taksometrā, kura vadītājs viņu nav atpazinis, bet sekojusi neliela saruna par F1 tēmu.

Taksometra vadītājs nespēja apjēgt, ka viņa mašīnas aizmugurējā sēdeklī apsēdies pats trīskārtējais F1 čempions, taču izteicies, ka viņš esot ļoti līdzīgs "Mercedes" pilotam.

"Mans šoferis teica, ka es izskatoties ļoti līdzīgs viņam, taču pilnībā nepievērsa uzmanību tam, kas patiesībā sēž dažas collas viņam aiz muguras," atceroties smieklīgo situāciju, raksta Hamiltons.

Šoferis arī sācis sarunu par F1 tēmu, vaicājot, "cik viņš Hamiltons varētu saņemt?", uz ko pats Hamiltons atbildējis, "kādus 60 miljonus".

"Instagram" ievietotajā nelielajā video arī var dzirdēt šoferi sakām: "Viņš Hamiltons ir ideāls, viņš zina kā tā lieta jādara. Viņš ir ideāls. Labākais pilots."

My driver said I look like me Pt. 2 😂😂😂, Thank you, man 🙏🏾 Snapchat: lewishamilton

A video posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Jan 18, 2016 at 4:56am PST

  +2 [+] [-]

, 2016-01-19 13:36, pirms 9 gadiem
izlasot virsrakstu, domāju, ka šis būs kārtējais video, kur sportists pārģērbjas par vecu opīti un nodemonstrē jauna cilvēka varēšanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-19 16:12, pirms 9 gadiem
"Ja tas būtu īstais Luiss Hamiltons, viņš brauktu nevis Londonas taksometrā, bet gan Rīgas tramvajā par diviem eiro kopā ar citiem superbiezajiem!"

  +3 [+] [-]

, 2016-01-20 13:30, pirms 9 gadiem
Var jau būt, ka kādam tas likās smieklīgi, taču es te neko smieklīgu nesaskatīju. Kāda mārrutka pēc taksistam būtu perfekti jāatpazīst Hamiltons vai da jebkurš cits F1 pilots. Līdzīgs ir? Ir! Nu un i viss! Taksists dienu dienā pārvadā simtiem cilvēku, kuri noteikti ir kādam līdzīgi. Kā viņš var zināt - ir tas īstais vai nav. Hamiltons kārtējo reizi pierāda, ka ir sasodīts narciss un patmīlis.

     [+] [-]

, 2016-01-22 09:05, pirms 9 gadiem
Hamiltons esot zilais, vismaz tā paši briti saka. Protams ka to visu prese slēpj lai F1 godu neaizskartu, jo tomēr formulu skatās 99,999 hetero