Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Rosbergs lūdz palīdzību ķiveres zagļa notveršanā

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs lūdz palīdzību ķiveres zagļa notveršanā
Niko Rosbergs
Foto: Digitale/Scanpix

F1 pilotam Niko Rosbergam šogad vienā no sacīkstēm tikusi nozagta ķivere un sportists lūdz palīdzīvu zagļa notveršanā.

Ar "Twitter" palīdzību Rosbergs ir publiskojis novērošanas kameru fiksētos kadrus, kuros skaidri redzams, ka kāds cilvēks Vācijas "Grand Prix" nedēļas nogalē iegājis "Mercedes" komandas garāžā un paņēmis tur stāvošo Rosberga ķiveri.

Pirmajā uzņemtajā kadrā redzams, ka melnā jakā un zilos džinsos ģērbies vīrietis stāv "Mercedes" formulas aizmugurē, bet jau nākamais kadrs fiksējis mirkli, kad šis cilvēks liecas pēc dzeltenās ķiveres.

"Schuberth" firmas ķivere Rosbergam acīm redzot nozīmē daudz, jo viņš arī savā oficiālajā mājaslapā lūdzis citu palīdzību nelieša aizturēšanā.

"Sveiki, visiem," raksta Rosbergs. "Nirburgringā no apsargātas komandas garāžas svētdienā plkst. 01:51 tika nozagta mana sacīkšu ķivere. Apskatieties attēlus, kuros redzams zaglis. Dodiet ziņu, ja kāds no jums ir viņu redzējis. Es nekad nevienam neesmu devis savu oriģinālo sacīkšu ķiveri, tāpēc, ja redziet to, ziņojiet. Paldies!"

Rosbergs šogad ir izcīnījis divas uzvaras un F1 čempionāta kopvērtējumā ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
Home | Mail Online

  +4 [+] [-]

, 2013-10-18 09:56, pirms 11 gadiem
Ja mercedes komanda būtu noalgojusi šo čali, esmu pārliecināts, ka nekas tamlīdzīgs nekad neatgadītos! ';

     [+] [-]

, 2013-10-18 10:14, pirms 11 gadiem
Kārtējā SC žurnaļugu pērle. Pat nespēj tik vien kā rakstu precīzi iztulkot!

Nevis "...garāžas svētdienā plkst. 13:51 tika...", bet gan 1:51. AM, nevis PM!

Vispār ļoti dīvaini, ka kāda nepiederoša persona tik viegli var piekļūt garāžām Parc Ferme laikā. Atlikta vēl tikai gar formulām pagrābstīties, lai Meršiem sodu iešķiebtu. Bardaks.