Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Riteņbraucējam naudas sods par dāmas aicināšanu uz randiņu

Riteņbraucējam naudas sods par dāmas aicināšanu uz randiņu
Viktors Kampenarts
Foto: sporza.be

Beļģijas komandas "Lotto-Jumbo" velobraucējs Viktors Kampenarts šajās dienās piedalās "Giro d’Italia". Sacensību organizatori uzlikuši beļģim naudas sodu 100 Šveices franku apmērā, jo brauciena laikā riteņbraucējs aicinājis sievieti uz randiņu.

Sportists brauca ar uzrakstu uz krūtīm: "Karlīna, mēs taču varētu satikties?" Pēc tam intervijā riteņbraucējs teica: "Ceru, ka viņa skatījās. Posma laikā viņa nedeva ziņu, bet ceru, ka atbildēs tuvākajā laikā." Karlīna savukārt atklāja, ka piekritusi ar nosacījumu, ka tas nebūs kino, jo tur viņai nāk snaudiens.

"Giro d’Italia" organizatori Kampenartam uzlika 100 Šveices franku (apmēram 91.55 eiro) naudas sodu par nodarīto kaitējumu riteņbraukšanas tēlam.

2014. gada "Giro d’Italia" etapa laikā šīs komandas (tolaik ar nosaukumu "Belkin") braucējs Joss van Emdens bildināja savu draudzeni, saņēma "jā" vārdu un tajā posmā finišēja 120. vietā.


Izmantotie resursi:
sporza.be

, 2017-05-18 19:29, pirms 7 gadiem
Tik skarbi vēl neviena sporta veida tēls netika sabojāts. Labi, ka Latvijas futbolā tas tiek spoži iznests ar trīsstāvīgo palīdzību. Prozit!
Mihaels Šūmahers. Foto: Motorsport.com
5

Medijs: Mihaels Šūmahers apmeklējis savas meitas kāzas

Tiek ziņots, ka septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers pirmo reizi kopš piedzīvotā negadījuma izgājis sabiedrībā, apmeklējot savas meitas kāzas, kas notika Spānijā.
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Foto: Evija Trifanova/LETA, LOK
9

Graudiņa un Samoilova savdabīgi paziņo par sadarbības turpināšanu

Ņujorkas Centrālparkā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova ar instagrama starpniecību šodien pavēstīja par kārtējā sponsora piesaistīšanu. "Esam priecīgas paziņot, ka uzsākam sadarbību [ar sponsoru]. Mūsu ceļā uz lielām uzvarām [attiecīgais produkts] palīdzēs neuztraukties par svīšanu, un justies uz laukuma stiprām, skaistām, sievišķīgām!" Tādējādi kļūst skaidrs, ka mūsu pludmales dāmas turpinās sadarbību un viņu jaunais atbalstītājs būs "Rexona Advanced Protection" antiperspiranti.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix

Porziņģis piedalās vieglā treniņā un izmēģina spēkus NFL kvoterbeka ampluā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics" viesojas Abū Dabī, kur jau rīt aizvadīs pārbaudes spēli pret Denveras "Nuggets". Pirms gaidāmā mača Bostonas vienība aizvadīja treniņu, kura fragmenti tika publicēti arī sociālajos medijos.