Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Vecpuišu veiksmes ceļamaize Madarai un Sintai

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

Vecpuišu veiksmes ceļamaize Madarai un Sintai
Valmieras puikas ar Sintu Ozoliņu un Madaru Palameiku J.Daliņa stadionā dažas nedēļas pirms Rio spēlēm
Foto: Buls Brothers

Kādā jūlija pēcpusdienā Jāņa Daliņa stadionā varēja novērot netipisku skatu. Skrejceļā kopā ar divām daiļām, blondām atlētēm riktējās padsmit atraktīvi kungi žaketēs.

Kā izrādījās, pirmās divas bija mūsu šķēpmetējas Sinta Ozoliņa un Madara Palameika, kuras aizvadīja pēdējos treniņus mājās, savukārt tie otri - vienkārši Valmieras puikas jeb apvienība Buls Brothers, dažādu sporta veidu, pamatā jau futbola un novusa, entuziasti. Noskaidrojās, ka vīri svinēja sava biedra vecpuišu balli, bija gadījušies stadiona tuvumā, atpazinuši mūsu vieglatlētes un nekavējoties gājuši apsveicināties. Ļoti pozitīvā gaisotnē dāmām tika vēlēta veiksme Rio, aizvadīts arī simbolisks sprintiņš un uzņemta kopbilde! "Ko gan citu, kā vien veiksmi, Jums, meitenes," tā uz atvadām Buls Brothers.

  +4 [+] [-]

, 2016-08-17 00:36, pirms 8 gadiem
Pievienojos Valmieras puiku laba vēlējumiem mūsu daiļajām šķēpmetējām - lai pīķi lido kā spārnoti un dāmām padodas lielas lietas!