Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Aņisins žurnālistiem labprāt norautu pirkstus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Aņisins žurnālistiem labprāt norautu pirkstus
Mihails Aņisins (no labās)
Foto: metallurg-nk.ru

Kontinentālās hokeja līgas kopvērtējumā Novokuzņeckas "Metallurg" apsteidz tikai vienu komandu – Rīgas "Dinamo". Cerētais starts nav padevies arī Mihailam Aņisinam, kurš apvainojies uz medijiem un labprāt pieņemtu stingrākus mērus nekā atļauts.

Mihails Aņisins, kurš savulaik palīdzēja Maskavas "Dynamo" izcīnīt Gagarina kausu, vasarā pievienojās Novokuzņeckas "Metallurg". Lai gan uzbrucējs bija plānots kā viens no līderiem, cerības attaisnot nav izdevies – tikai divas piespēles 15 mačos. Pēdējās trīs spēles Aņisins nav iekļuvis komandas pieteikumā.

"11. oktobra rītā pirms spēles Sočos pats pirmais ierados uz treniņu, biju gatavs. Skaidrā un adekvāts. Tad pateica, ka es un Andrejs Pervišins spēlē nepiedalīsimies. Savācu mantas un aizbraucu. Viss," situāciju skaidroja Aņisins. "Runas, ka pa nakti esmu kaut kur staigājis, ir muļķības, izdomājums. Nezinu, kam tas vajadzīgs. Trenējos kopā ar komandu, strādāju." Vēlāk arī Novokuzņeckas "Metallurg" sporta direktors Valērijs Zeļepukins norādīja, ka iemesls Aņisina palikšanai rezervē bijis sportisks, nevis režīma pārkāpumi.

"Mani pilnībā neinteresē preses viedoklis. Dažiem korespondentiem vispār norautu visus pirkstus, ja man būtu teikšana. Tomēr mūsu valstī ir likumi, kas aizliedz to darīt," turpināja Aņisins. "Pie šādām ziņām jau esmu pieradis un reaģēju mierīgi. Atkārtošos: šobrīd strādāju kopā ar komandu un gatavojos nākamajai spēlei. Ieliks mani sastāvā vai neieliks – tas ir jautājums treneriem."

"Tas, kas notiek Novokuzņeckā, ir iesaistīto pušu darīšana. Ne ar vienu neesmu lamājies. Tas, kas notiek komandas iekšienē, tur arī paliek. Atbraucu spēlēt hokeju, nevis lamāties. Atbraucu spēlēt un atdot visus spēkus par komandu," norādīja Aņisins. Ar 15 punktiem "Metallurg" ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē, bet līgas kopvērtējumā apsteidz tikai Rīgas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
https://life.ru

     [+] [-]

, 2016-10-17 10:40, pirms 8 gadiem
Ak tu tāds Aņisins, mazais perdele.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-17 15:32, pirms 8 gadiem
Celerons rakstīja: Ak tu tāds Aņisins, mazais perdele.
Viņš jau visu pareizi, saka tie žurnālisti ir nagliji kā tanki.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-18 09:53, pirms 8 gadiem
ko diez par šo domā Aņisina Ome?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-18 11:50, pirms 8 gadiem
Anisins naac uz RD

     [+] [-]

, 2016-10-18 13:04, pirms 8 gadiem
Žurnālistiem jāuzmanās no Mišaņas!

     [+] [-]

, 2016-10-19 11:37, pirms 8 gadiem
Man viņš patīk, kā visi mazie-irselīgs gatavs jebkuram iedot iekšās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja