Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Meivezers ringā dejo, dabū zilu aci no britu influencera un uzvar

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: Meivezers ringā dejo, dabū zilu aci no britu influencera un uzvar
Floids Meivezers. Foto: Reuters/Scanpix

Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā Dubaijā aizvadītajā naktī notika boksa cīņa starp leģendāro Floidu Meivezeru un britu influenceri Deji.

Meivezeram šī bija kārtējā cīņa, lai padarītu biezāku naudas maku. Amerikāņu bokseris ringā rotaļājās ar britu, tomēr punktu ļoti ātri nespēja pielikt. Uzvaru Meivezers izcīnīja vien sestajā raundā ar tehnisko nokautu, turklāt cīņu noslēdza ar zilu aci.

''Tu esi lielisks bokseris un vēl lieliskāks cīnītājs. Turpini smagi strādāt! Turpini būvēt,'' pēc cīņas Meivezers sacīja influencerim no Lielbritānijas.

Cīņas gaitā gan Meivezers nekautrējās dažādi izrādīt necieņu. Vienā brīdī viņš dejoja, bet citā tīši sita garām savam pretiniekam. Iznākumu gan tas nemainīja. Deji pēc zaudējuma nekautrējās uz boksa maču izaicināt slaveno popmūziķi Džastinu Bīberu.

     [+] [-]

, 2022-11-14 19:23, pirms gada
Par ko gan bokss ir mūsdienās pārvērties..

     [+] [-]

, 2022-11-14 21:52, pirms gada
bļāviens-nu rakstīja: Par ko gan bokss ir mūsdienās pārvērties..
Nevajag uztvert tik nopietni, tad arī šādi jautājumi nebūs jāuzdod sev. Vai tu tāpat jūties pēc tenisa exhibition spēlēm? Tur tač arī kaut ko āzējas un ķiķina. Varbūt pēc krastu basīša mača starp politiķiem un mūziķiem?