Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Krollis ielu intervijā atklāj, kur vēlētos turpināt karjeru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Krollis ielu intervijā atklāj, kur vēlētos turpināt karjeru
Raimonds Krollis. Foto: Jānis Līgats

LTV ziņu dienesta sižetā par veikto pētījumu, uz kurām valstīm Baltijas jaunieši labprātāk dotos attīstīt savas karjeras, piedalījās arī ''Valmieras'' un Latvijas nacionālās izlases futbolists Raimonds Krollis, kurš, uz ielas uzrunāts, atbildēja, ka vēlētos to darīt Spānijā.

''Potenciāli, jā, sava darba nolūkos,'' LTV sižetā par jauniešu vēlmi pamest Latviju uz ielas uzrunāts atklāja ''Valmieras'' un Latvijas izlases futbolists Raimonds Krollis. ''Lielāka izaugsmes iespēja manā darbavietā,'' motivāciju skaidroja sportists, atklājot, ka vēlētos nonākt Spānijā.

Pētījumā noskaidrots, ka jaunieši no Baltijas visvairāk vēlas nokļūt trijās valstīs - ASV, Vācijā un Spānijā. Šī gan nav pirmā reize, kad nejauši žurnālistiem uz ielas izdodas kādā aptaujas jautājumā intervēt sportistus. Tā, piemēram, ASV vienu reizi uz kādu ''Fox5'' jautājumu atbildēja Goldensteitas ''Warriors'' basketbolists Klejs Tompsons.

     [+] [-]

, 2021-10-14 23:40, pirms 3 gadiem
ASV bez naudas braukt novēlu šiem jauniešiem Ja studēt un iegūt izglītību, tad super, bet ja uzsākt dzīvi, tad tas ir nereāli, jo vajag peso. Ja ir tētis oligarhs, tad pohu1 vispār.

  +3 [+] [-]

, 2021-10-14 23:58, pirms 3 gadiem
Pētījumā noskaidrots, ka jaunieši no Baltijas visvairāk vēlas nokļūt trijās valstīs - ASV, Vācijā un Baltijā.
Kas tā par tādu valsti - Baltija? Pētnieki izpildījuši Hitlera lielo plānu? Vai arī autors steidzies?

  +2 [+] [-]

, 2021-10-15 12:01, pirms 3 gadiem
Meitenes ,kas veica pētijumu ,aptaujāja Krolli ,Jeļisejevu un vēl Bukartu viskaunāko ?
Konstatēja , ka uz AS grib emigrēt 66% aptaujāto ,bet uz Spāniju 33 %

  -1 [+] [-]

, 2021-10-15 21:56, pirms 3 gadiem
Pie mums sporta karalis ir pliks... Nav mums futbolā spilgtu personību, neatpazīstami personāži. Gan jau Krollim arī bija tā neērti šajā intervijā - nedaudz "reality check" puisim, ka neko vēl nav sasniedzis.

     [+] [-]

, 2021-10-15 22:51, pirms 3 gadiem
Latvijas futbolisti vispār nav atpazīstami.