Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Acīgais Uldriķis pār plecu nošpiko pretinieku taktiku

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Acīgais Uldriķis pār plecu nošpiko pretinieku taktiku
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Vakar pirmo punktu jaunajā Nīderlandes "Eredivisie" sezonā, spēlējot neizšķirti pret "Utrecht" (0:0), nopelnījusi Latvijas izlases uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvētā "Cambuur" vienība. Uldriķis vārtus neguva, taču komandai centās palīdzēt visos iespējamajos veidos.

Otrā puslaika vidū pretinieku komanda veica taktiskos pārkārtojumus, "Utrecht" kapteinim saņemot piezīmju lapiņu no trenera, kurā bija uzzīmēts jaunais spēlētāju izvietojums. "Cambuur" uzbrucējs Uldriķis, kuram jaunajā sezonā uzticēti arī komandas kapteiņa pienākumi, izmantoja savas 1,98 metru garā auguma priekšrocības, un pretiniekam pār plecu nošpikoja "Utrecht" taktisko zīmējumu.

"Redzēju, ka viņi mainīs savu izkārtojumu no 5-3-2 uz 4-4-2, un pastāstīju to komandai," pēc spēles intervijā ESPN izteicās Latvijas izlases futbolists. "Tad arī paši pārkārtojāmies, lai neatpaliktu, bet gan būtu viņiem priekšā."

Uldriķa pārstāvētā "Cambuur" jauno Nīderlandes čempionāta sezonu sāka ar zaudējumu "Excelsior" (0:2), bet otrajā mačā pret "Utrecht" guva sezonas pirmo punktu. "Esmu priecīgs par puišiem. Ja pēc iepriekšējās spēles teicu, ka mums uz sevi jāpaskatās spogulī, tad to arī izdarījām. Es pirmām kārtām - pēc mača aizgāju mājās, biju neapmierināts, un spogulī redzēju dzīvnieku uz mani skatāmies. Zināju, ka man jācenšas vēl vairāk, un treniņos labi pastrādājām - gan spēlētāji, gan treneri, un šodien nopelnījām labu rezultātu," pēc izcīnītā punkta izteicās Uldriķis.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.nl/voetbal/team/_/...

     [+] [-]

, 2022-08-14 16:09, pirms 2 gadiem
snitches get stitches

     [+] [-]

, 2022-08-15 14:29, pirms 2 gadiem
tēva dēls!