Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Paternitātes testa veikšanai atraks leģendārā Fanhio mirstīgās atliekas

Juris Grīns
Juris Grīns

Paternitātes testa veikšanai atraks leģendārā Fanhio mirstīgās atliekas
Huans Manuels Fanhio 1953. gadā
Foto: hellformotors.tumblr.com

Argentīnas tiesa spriedusi, ka paternitātes testa veikšanai nepieciešams izrakt pieckārtējā F1 pasaules čempiona Huana Manuela Fanhio mirstīgās atliekas.

Lai paņemtu DNS analīzes, Fanhio mirstīgās atliekas plānots izrakt 7. augustā.

Iemesls šim lēmumam ir 2013. gadā sāktais tiesas process, kurā kāds Oskars Cēzars Espinosa mēģina pierādīt, ka ir leģendārā F1 pilota dēls.

Savā dzīvē Fanhio ne reizi neapprecējās un publiski bija zināms, ka viņam nav bērnu. Tajā pašā laikā, sportistam bija ilglaicīgas attiecības ar Andreā Beruetu, kura ir Espinosas māte.

Fanhio ir apbedīts viņa dzimtajā pilsētā Balkarsē. Pieckārtējā pasaules čempiona ķermenis tiks nogādāts netālu esošajā Mar del Platā, kur tiks veiktas nepieciešamās analīzes.

17. jūlijā apritēs tieši 20 gadi kopš Fanhio nāves - viņš šo pasauli atstāja 1995. gadā, būdams 84 gadus vecs.

Huans Manuels Fanhio par F1 čempionu kļuva 1951. gadā, pēc tam no 1954. līdz 1957. gadam izcīnot vēl četrus titulus pēc kārtas. Šajā laikā viņš pārstāvēja tādas komandas kā "Alfa Romeo", "Maserati", "Mercedes" un "Ferrari", uzvarot 24 "Grand Prix" posmos.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2015-07-17 17:59, pirms 9 gadiem
Varēja jau uzrakstīt nedaudz vairāk par to tiesas prāvu. Ja pierādīs, ka ir bijis viņa dēls, tad viņam kāda nauda atleks?