Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Kundze radio izsaka pateicību olimpiešiem: ''Man viņi visi ir varoņi''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kundze radio izsaka pateicību olimpiešiem: ''Man viņi visi ir varoņi''
Nauris Miezis priekšplānā. Foto: Romāns Kokšarovs/LETA

''Latvijas Radio 1'' raidījumā ''Brīvais mikrofons'' kāda kundze izteica sirsnīgu pateicību visiem Latvijas sportistiem, kas piedalījās Parīzes olimpiskajās spēlēs. Kundze izteicās, ka viņai visi Latvijas sportisti esot varoņi.

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

  +1 [+] [-]

, 2024-08-13 12:41, pirms mēneša
Pirms tā vēl LR1 raidījumā "Krustpunktā", intervijā ar IZM sporta departamenta direktoru Aleksandru Samoilovu, Arnis Krauze aizstāvēja mūsu olimpiešus, informējot, ka piem. arī Somija ar savu sakārtoto sistēmu un lielajiem ieguldījumiem sportā OS Parīzē palika bez medāļiem.
Tas gan nemazina daļai sāpi, ka 91 nācija no OS aizbrauca ar kaut vienu medāli...

  -1 [+] [-]

, 2024-08-13 12:49, pirms mēneša
IIHF WC 2023 rakstīja: Pirms tā vēl LR1 raidījumā "Krustpunktā", intervijā ar IZM sporta departamenta direktoru Aleksandru Samoilovu, Arnis Krauze aizstāvēja mūsu olimpiešus, informējot, ka piem. arī Somija ar savu sakārtoto sistēmu un lielajiem ieguldījumiem sportā OS Parīzē palika bez medāļiem.
Tas gan nemazina daļai sāpi, ka 91 nācija no OS aizbrauca ar kaut vienu medāli...
Ko tā medaļa tieši Tavā dzīvē mainītu? Varētu lepoties ar svešiem panākumiem, jo savu panākumu, protams, ka nav?

  +2 [+] [-]

, 2024-08-13 12:59, pirms mēneša
Bzh rakstīja: Ko tā medaļa tieši Tavā dzīvē mainītu? Varētu lepoties ar svešiem panākumiem, jo savu panākumu, protams, ka nav?
kas tieši Tavā dzīvē mainījās pēc šī komentāra uzrakstīšanas?

  +2 [+] [-]

, 2024-08-13 13:04, pirms mēneša
Gatis rakstīja: kas tieši Tavā dzīvē mainījās pēc šī komentāra uzrakstīšanas?
Šobrīd nekas, bet es ceru, ka nākotnē šitie vaidētāji, ka neesot medaļas, samazināsies..

  +3 [+] [-]

, 2024-08-13 13:19, pirms mēneša
Vai patiešām valsts sporta līmeni vērtē tikai medaļās. Piemēram mums būtu zelts klinšu kāpšanā un bronza šaušanā, bet vairāk vietas desmitniekā nebūtu. Vai tad mēs teikti ka sports Latvijā ir augstākā līmenī nekā šobrīd.
Mani personiski uztrauc ka OS bija maz mūsējo - 29.
Pilnībā piekrītu kundzītei - Man arī viņi visi ir varoņi. Jo viņi tur bija piedalījās. Gan veiksmīgi, gan ne tik veiksmīgi, bet viņi ar saviem spēkiem tur tikuši. Man jautājums kādēļ tik maz tur bija. Kur mūsu vieglatlēti. Kādēļ skrejceļā tikai Caune un Vaičule?
Šoreiz lielākā daļa mūsu sportisti nostartēja savu spēku līmenī vai augstāk un mazāk bija tādi kuru starti bija stipri zem sava līmeņa. šeit neiekļauju tos, kuri neuzrādīja rezultātu traumu dēļ. Piemēram Gailumam nav ko pārmest. Bija metiens starp 81-82 metriem un tikai trauma liedza šo metienu ieskaitīt.
Var runāt, kur palikuši sportisti kuri stabili kandidē uz TOP-10, TOP-6 un medaļām. Kur mūsu airētāji? Tā jautājumus var uzdot daudzus.
Nevaru pārmest Ostapenko , Čakšam, jo tie ir mūsu labākie savā sporta veidā.
Kas notiks ziemas OS, ja mūs špvasar pamet labākais bobsleja pilots, stūmēji, 3 labi kamaniņbraucēji pamet sportu. Skeletons jau mums nav. Vai kāds mākslīgi bremzē reni.
Nebūs mums rene, uz ko tad cerēsim? Ka hokeja izlase izšaus reizi 50 gados. Ka uzaugs otrs Rastorgujevs vai parādīsies kāds brīnums ārzemēs kā Dženifera Ģērmane. Bet tik un tā trīs augstāk minētie nav galvenie medaļu kandidāti un Rastorgujeva , Ģērmanes iekļūšana TOP-10 mums būtu panākums.

  +1 [+] [-]

, 2024-08-13 14:49, pirms 4 nedēļām
Kundze visu pareizi pateica.

     [+] [-]

, 2024-08-13 16:32, pirms 4 nedēļām
Pareizi, nevajag panikot. Patīkami redzēt mūsējos uz pjedestāla ar ziediem un kaklasaiti ar metāla atsvaru, bet ja nav, tad tas nav pasaules gals!

  +3 [+] [-]

, 2024-08-13 19:46, pirms 4 nedēļām
paskat, cik daudz "pareizu " komentāru

  +2 [+] [-]

, 2024-08-13 21:10, pirms 4 nedēļām
Ja tā padomā, olimpiskajām spēlēm kvalificējas niecīgs procents pasaules sportistu, un mēs vēlamies, lai mūsējie būtu labākie starp tiem visiem izredzētajiem un iekļūtu top3. Tā arī ir, ka kvalificēšanās olimpiskajām spēlēm jau ir pasaules līmeņa sasniegums. Pat Latvijas/Baltijas čempiona tituls daudzos sporta veidos neļauj kvalificēties olimpiskajām spēlēm. Visi olimpisko spēļu dalībnieki ir savu reģionu čempioni. Un šie reģioni lielākoties ir mērāmi desmitos un simtos miljonu. Bet mēs ar saviem Latvijas knapiem diviem miljoniem prasību latiņu sportistiem esam uzcēluši debesīs. Tik mazai valstij daži mūsējo rezultāti arī šajā olimpiādē bija izcili.

  -2 [+] [-]

, 2024-08-14 21:12, pirms 4 nedēļām
Bzh rakstīja: Ko tā medaļa tieši Tavā dzīvē mainītu? Varētu lepoties ar svešiem panākumiem, jo savu panākumu, protams, ka nav?
piekrītu ! +
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2024-08-16 18:07, pirms 4 nedēļām
Es ar lepojos ar čaiiem, lai vai kā, bija kam just līdzi!