Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

''Knicks'' leģenda Jūings: ''Visiem MSG būtu jāzina, kas pie velna es esmu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Knicks'' leģenda Jūings: ''Visiem MSG būtu jāzina, kas pie velna es esmu''
Patriks Jūings. Foto: AFP / Scanpix

Ņujorkas ''Knicks'' leģenda Patriks Jūings bijis neapmierināts ar to, ka savā bijušajā spēļu vietā ''Madison Square Garden'' ticis bieži vien apturēts no apsargu puses. Pēc tam, kad NCAA ''Big East'' turnīrā viņa trenētā Džordžtaunas universitāte nospēlēja sekmīgi, Jūings nekautrējās preses konferencē izteikt savu kritiku un domāt par zvanīšanu kluba īpašniekam Džeimsam Dolanam.

Ņujorkas ''Knicks'' leģenda Patriks Jūings kopā ar Džordžtaunas universitāti spēlēja NCAA ''Big East'' turnīrā ''Madison Square Garden'', kas zināma ka ''Knicks'' mājvieta. Lai arī Jūinga trenētajai universitātei turnīrs izdevās veiksmīgs, pēcspēles preses konferencē Slavas zāles iemītnieks vērsa uzmanību uz slikto izturēšanos pret viņu no apsargu puses.

''Vēlos pateikt vienu lietu - domāju, ka šīs ir manas mājas. Jūtos briesmīgi, ka visu laiku tieku apturēts un apsargi man prasa parādīt akreditāciju. Visiem šajā zālē būtu jāzina, kas pie velna es esmu. Man neļauj staigāt pa šejieni un es nodomāju, vai šis tiešām ir ''Madisone Square Garden''? Izskatās, ka būs jāzvana Dolanam un jāprasa - vai mans krekls nav piesprausts pie griestiem,'' neizpratnē bija Jūings.

  -4 [+] [-]

, 2021-03-12 18:56, pirms 3 gadiem
Ja spēlētājam pašam jāsaka, ka viņš ir leģenda, tad jau laikam tik leģendārs nemaz nav
Slēpts komentārs: Bam Bam

  +1 [+] [-]

, 2021-03-12 21:06, pirms 3 gadiem
Bam Bam rakstīja: Ir jau leģenda- bet bišķi novecojusi. Bez tam ne kau visiem apsargiem interesē basketbols un novecojušas leģendas
Novecojusi leģenda? Dīvains vārdu salikums. Leģenda jau pēc definīcijas ir kaut kas ar pagātni saistīts.
Šajā jautājumā pilnīgi atbalstu Jūingu, cik tad vispār knicks to zvaigžņu bijis, lai nu kuram, bet ne jau Jūingam akreditācijas prasīt.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-12 21:13, pirms 3 gadiem
Var jau saprast Jūingu. 15 gadus viņš bija Knicks seja. Knicks leğenda.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-12 21:41, pirms 3 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Var jau saprast Jūingu. 15 gadus viņš bija Knicks seja. Knicks leğenda.
Tieši tā! Kinicks seja, nevis MSG seja!

  -2 [+] [-]

, 2021-03-12 21:52, pirms 3 gadiem
bez rasisma, bet man melnadainie, tapat ka aziati, ir loti lidzigi viens otram. Apsargi tik dara savu darbu, pec visam apsaudem un spridzinasanas draudiem, visam jaatbilst drosibas standartiem!

Ari vins bija zvaigzne pirms 30 gadiem, paris MSG apsargi vel nebija dzimusi!

  -1 [+] [-]

, 2021-03-12 22:06, pirms 3 gadiem
Kā redzu vai ko dzirdu par Jūingu, tā uzreiz atceros Senseless un jamaican sasquatch

  +1 [+] [-]

, 2021-03-13 12:08, pirms 3 gadiem
Nu cik krutam ir jābūt, lai būtu tik grūti izņemt no kabatas to akreditāciju. Tak uzkarini kaklā un staigā kā gailis paceltu galvu, nebūs Tev invalīdam tā liekā kustība līdz kabatai jāveic.
Vēl variants uztetovēt uz pieres vārdu "Jūings leģenda", lai visi kas māk lasīt to uzreiz zinātu. Arī tie apsargi, kas fano par Rangers.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-13 13:46, pirms 3 gadiem
Tāds gailis...
PAt ja arī visi zina, kas viņš ir un kur viņš un kapēc...
Kā tam apsargam zināt, ka viņš ir gaidīts, ka viņam ir atļauja iet tajās zonās, kurās viņš iet? Viņam nepieder tā ēka, viņš nav galvenā persona tur notiekošajos pasākumos...
Tad jau mēs tagad Bankā un visur citur arī neprasīsim atpazīstamajiem cilvēkiem identifikācijas dokumentus? Lai gan savā laikā Ventspils vienas bankas filīālē biju liecinieks, kā Ščerbatihs desmit minūtes pukstēja, ka redz, viņu nepazīstot, ka jāprasa esot, kas viņš tāds...

     [+] [-]

, 2021-03-13 20:43, pirms 3 gadiem
Apsargi tikai dar asavu darbu. UN tāpēc viņam tā akreditācija ir iedota, kas arī garantē to, ka Tevi ielaiž kur vajag.
Nabaga princese, neatpazīst! Es varu saderēt, ka daļa no tiek apsargiem arī nemaz neseko basketbolam un viņiem ir pilnīgi vienalga, viņi dara savu darbu.
Tad jau jebkurš puslīdz līdzīgs varētu iet un sākt celt traci, ka viņš ir tas un tas un iet kur grib.