Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

NASCAR čempionu arestē par sievas piekaušanu

Juris Grīns
Juris Grīns

NASCAR čempionu arestē par sievas piekaušanu
Treviss Kvelips

NASCAR augstākās līgas "Sprint Cup Series" pilotu Trevisu Kvelipu (Travis Kvalip) policija arestējusi par vardarbīgu izturēšanos pret sievu.

Policija otrdienas vakarā saņēma zvanu un ierodoties notikuma vietā, Kvelipa mājā, pārliecinājās, ka NASCAR pilots patiešām vērsis vardarbību pret savu sievu Dženiferu. Sportists tika arestēts, bet no trešdienas rītā pret 2000 ASV dolāru lielu drošības naudu - atbrīvots.

Viņam nav atļauts atgriezties mājās un ar sievu drīkst kontaktēties tikai ar elektroniskā pasta vai telefona starpniecību, tomēr tikai saistībā ar bērniem. Pārim ir trīs bērni.

Jaunākā informācija liecina, ka Kvelips savu sievu aiz matiem ievilcis guļamistabā un iesitis viņai pa galvu. Tobrīd Kvelips neesot bijis lietojis alkoholu.

Kvelips nav no ātrākajiem "Sprint Cup" pilotiem. Šogad viņa labākais rezultāts ir 16. vieta, kas izcīnīta Bristolē, bet kopvērtējumā viņš ierindojas tikai 31. pozīcijā. 240 sacīkšu laikā Kvelips nav guvis nevienu uzvaru. Toties 2003. gadā viņš kļuva par NASCAR trešā spēcīgākā čempionāta "Camping World Truck Series" čempionu.

NASCAR vadība vēl izmeklēs šo incidentu, jo šie braucēji tiek uzskatīts par piemēru ASV sabiedrībai. Tomēr jau šajā nedēļas nogalē "BK Racing" komandas pilots atkal izies uz starta Šarlotes posmā, kur aizvadītajā naktī notikušajā kvalifikācijā ieguva 41. starta vietu.

19. novembrī viņa lietu izskatīs tiesa.

NASCAR Sprint Cup Series | NASCAR.com
sportsillustrated.cnn.com
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +2 [+] [-]

, 2013-10-11 21:51, pirms 11 gadiem
Ta jau ir NASCAR ikdiena brauc pa apli, piekauj sievu, iedzer alu, brauc pa apli, iedzer alu, piekauj sievu...

     [+] [-]

, 2013-10-12 00:33, pirms 11 gadiem
Turn left all the time