Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: TV raidījums

Video: Karatists pēc lielās uzvaras pār Krieviju izlases ģērbtuvē žņaudzis ģenerālkonsulu

Piedāvājam fragmantu no sporta sarunu šova "eXi" speciālizlaiduma ar bijušo hokeja olimpiešu dalību. Tajā Latvijas izlases bijušais aizsargs Atvars Tribuncovs atceras kādu interesantu epizodi no mūsu izlases ģērbtuves pēc mūsu valstsvienības uzvaras pār Krieviju 2000. gadā.

Raidījums pilnā garumā skatāms ŠEIT!

Foto: TZM Sports

Katram sportistam pa 20 prezervatīviem: Mīlas laukumā spēlē godīgi – vaicā piekrišanu

Šovakar oficiāli tiek atklātas Parīzes olimpiskās spēles, kurās piedalīsies 14 ar pusi tūkstoši sportistu. Tik lielam atlētu skaitam esot vienkopus, neiztiks arī bez mīlas priekiem. Lai tie būtu droši, organizatori katram sportistam piešķīruši 20 prezervatīvus, kuru iepakojumi noformēti ar interesantiem saukļiem – ''Mīlas laukumā spēlē godīgi – vaicā piekrišanu'', ''Nav jābūt zelta medaļas ieguvējam, lai to vilktu'', un citiem.
Toms Deilijs un Helēna Glovera 2024. gada 26. jūlijā. Foto: Team GB

Britu sportisti atdarina leģendāro ainu no filmas "Titāniks"

Lielbritānijas delegācija Parīzes spēļu atklāšanā izcēlās ar lielisku humora izjūtu. Briti iemūžināja leģendāro ainu no filmas "Titāniks", kur Džeks un Roza nostājas kuģa priekšgalā. Varoņu lomās iejutās airētāja Helēna Glovera un daiļlēcējs Toms Deilijs.
Koko Gofa un Lebrons Džeimss 2024. gada 26. jūlijā. Foto: Team USA

Lebrons Džeimss un Koko Gofa staro Parīzes spēļu atklāšanā

Francijas galvaspilsētā Parīzē notiek XXXIII olimpiādes spēļu atklāšanas ceremonija. Pusdeviņos vakarā pēc Latvijas laika Sēnas upē sākās priekšnesums 12 cēlienos.