Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Hokejists Nīkvists vēlas procentus no zirga Nīkvista

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Hokejists Nīkvists vēlas procentus no zirga Nīkvista
Gustavs Nīkvists un Nīkvists
Foto: TASS, AP / Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē zirgs Nīkvists uzvarēja ASV prestižākajās zirgu sacīkstēs "Kentucky Derby". Zviedrijas izlases hokejists Gustavs Nīkvists ir glaimots, ka šis zirgs nosaukts par godu viņam. Hokejists gan nesaņem procentus no zirga balvām.

Pols Redams savus zirgus nosauc par godu Detroitas "Red Wings" hokejistiem, ievērību izpelnījušies Pāvels Dacjuks, Niklass Lidstrēms, Petrs Mrazeks, Tomāšs Tatars, Gustavs Nīkvists un citi. Zirgs Nīkvists savā karjerā izcīnījis tikai uzvaras (bilance 8-0) un nopelnījis apmēram 5 miljonus ASV dolāru. Pirms starta "Kentucky Derby" zirgs Nīkvists satika Stenlija kausu.

"Pastiprināti nesekoju šī zirga startiem, taču "Kentucky Derby" skatījos. Komandas biedri no izlases un "Red Wings" mani apsveica ar šo notikumu. Uzjautrina, ka šis zirgs nosaukts par godu man. Tā īpašnieks ir liels "Red Wings" fans. Spēlētāju vārdos viņš nosaucis vēl vairākus zirgus, taču Nīkvists izrādījies labāks nekā citi, uzvarējis ASV prestižākajās sacīkstēs," saka hokejists Gustavs Nīkvists un arī pajoko. "Diemžēl es nesaņemu nekādus procentus no balvām, gribētos kaut ko drusku dabūt."

Aizvadītajā nedēļas nogalē hokejists Gustavs Nīkvists guva uzvaras vārtus pasaules čempionāta mačā pret Latviju.



Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck-daddy
rsport.ru

  +4 [+] [-]

, 2016-05-10 15:15, pirms 8 gadiem
iihf
Power rankingos
Nespēju saprast kas domāts ar to :Nyqiust is a horse ,tagad kļuva skaidrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-05-11 01:42, pirms 8 gadiem
Kārtējais uzpūstais SC virsraksts. Ja sūdzētu tiesā, tad gribētu procentus. Tagad vienkārši draudzīgi pajokoja.

     [+] [-]

, 2016-05-11 13:59, pirms 8 gadiem
Cik kg burkānu tur var sabāzt tajā ķobītī?

     [+] [-]

, 2016-05-12 13:42, pirms 8 gadiem
rihardilio rakstīja: Kārtējais uzpūstais SC virsraksts. Ja sūdzētu tiesā, tad gribētu procentus. Tagad vienkārši draudzīgi pajokoja.
Kas Tev patraucēja to pašu joku saprast arī virsrakstā?