Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Lundbergam ''Shaqtin' a fool'' epizode Vienotās līgas spēles laikā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lundbergam ''Shaqtin' a fool'' epizode Vienotās līgas spēles laikā
Gabriels Lundbergs ar bumbu. Foto: Alexander Demianchuk/TASS

Interesanta epizode Vienotās līgas (VTB) laikā notika Maskavas CSKA un Minskas ''Tsmoki'' mača laikā, kuru pārliecinoši ar 101:67 uzvarēja CSKA. Jaunpienācējs Gabriels Lundbergs vēlējās visiem dot pieci, kas devās laukumā, taču komandas biedri ar to pašu neatbildēja. Rezultātā dānis sarokojās pats ar sevi.

Dānis Gabriels Lundbergs kļuva par pirmo savas valsts basketbolistu, kurš pievienojās Maskavas CSKA. Basketbolists sezonu lieliski iesāka Latvijas basketbola līdzjutējiem zināmajā ''Zielona Gora'' komandā. Kļūstot par līderiem un apliecinot sevi no labākās puses, Lundbergs saņēma uzaicinājumu no CSKA, no kā neatteicās.

7. martā CSKA aizvadīja savu pēdējo Vienotās līgas spēli. Savā laukumā Maskavas basketbolisti pārliecinoši ar 101:67 sagrāva Toma Leimaņa Minskas ''Tsmoki''. Gabriels Lundbergs laukumā pavadītajās 16 minūtēs guva desmit punktus.

Šo spēli pats basketbolists gan atcerēsies ar komisku atgadījumu. Vēloties atbalstīt savus komandas biedrus pirms došanās laukumā, Lundbergs visiem vēlējās dot pieci, taču neviens no jaunajiem kolēģiem uz aicinājumu nav atsaucies.

     [+] [-]

, 2021-03-10 18:08, pirms 3 gadiem
Haha šis labs