Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Lundbergs pārceļas no ''Zielona Gora'' uz Strēlnieka CSKA

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: Lundbergs pārceļas no ''Zielona Gora'' uz Strēlnieka CSKA
Gabriels Lundbergs ar bumbu. Foto: Alexander Demianchuk/TASS

Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Maskavas CSKA oficiāli paziņojusi, ka līdz sezonas beigām to pastiprinājis 26 gadus vecais dāņu aizsargs Gabriels Lundbergs, kurš sezonu iesāka Jāņa Bērziņa un Rolanda Freimaņa ''Zielona Gora''. Pirmās ziņas par darījumu parādījās pirms nedēļas un tiek lēsts, ka poļu klubs saņems 250 tūkstošu eiro kompensāciju.

Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Maskavas CSKA, kas tika uzskatīta par vienu no šīs sezonas Eirolīgas favorītēm, pēdējā laikā piedzīvo snieguma kritumu un vairāk zaudē kā uzvar. Traumas dēļ sezona noslēgusies Nikolam Milutinovam, savukārt Maiks Džeimss devies uz ASV apciemot savu ģimenes locekļu bēres. Šobrīd nav zināms, kad basketbolists varētu atgriezties Maskavā, ja vispār..

Pagājušās nedēļas laikā Eiropas basketbola apskatnieki ziņoja, ka ticamākais scenārijs ir Jāņa Bērziņa un Rolanda Freimaņa komandas biedra Gabriela Lundberga pievienošanās CSKA, kas notiktu pēc Polijas kausa izcīņas. ''Zielona Gora'' svētdien izcīnīja kausu, bet šodien Maskavas klubs un Lundberga aģents Arturs Kalnītis oficiāli paziņojuši par sadarbības noslēgšanu līdz sezonas beigām. ''Mēs zinājām, ka mums nepieciešams pastiprinājums aizsarga pozīcijā. Viņa talants un pieredze starptautiskā basketbolā izskatās kā lieliska saderība. Lundbergs ir pierādījis savu vēlmi spēlēt ar 100% intensitāti citādākā situācijā un klubā ar augstākām prasībām un gaidām. Novēlam viņam visu to labāko,'' par dāņa pastiprinājumu izteicās CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis.

26 gadus vecais un 193 cm garais dānis kļuvis par pirmo Dānijas basketbolistu, kurš spēlēs CSKA. ''Vispirms vēlos pateikties ''Zielona Gora'' par doto iespēju. Noteikti, ka pavadīju labāko laiku savā līdzšinējā basketbolista karjerā. Esmu saviļņots pievienoties CSKA. Nevaru sagaidīt, kad satikšu komandas biedrus, uzsākšu treniņus un spēlēšu Eirolīgā,'' kluba mājaslapā citē basketbolistu.

Vienotajā līgā Gabriels Lundbergs 18 mačos vidēji guvis 20.4 punktus, izcīnījis 3.8 atlēkušās bumbas un atdevis 5.4 rezultatīvas piespēles. Maskavas CSKA ULEB Eirolīgā ar 16 uzvarām 24 spēlēs ieņem otro vietu, kamēr Vienotajā līgā ar 11 panākumiem 16 mačos ir trešie.

Izmantotie resursi:
https://cskabasket.com/en/news/n/if...

     [+] [-]

, 2021-02-15 10:02, pirms 3 gadiem
Ļoti labi. Palīdzēja vakar izcīnīt Polijas kausu un šodien dodas uz Maskavu.. Viss korekti!

     [+] [-]

, 2021-02-15 10:09, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Ļoti labi. Palīdzēja vakar izcīnīt Polijas kausu un šodien dodas uz Maskavu.. Viss korekti!
Pareizi!Līmeņi “nedaudz “ atšķiras tomēr .galu galā visa pamatā tas ir tikai bizness un nauda !

  +4 [+] [-]

, 2021-02-15 10:39, pirms 3 gadiem
Smagi šīm mazajām komandām
Beidzot kārtis bija salikušās, laba komandas ķīmija, uzvar stipros,var sasniegt vēsturiskus panākumus ar klubu un še Tev. Lielais grands atver maciņu,nopērk komandas līderi.
Protams,spēlētajam tas ir milzu novērtējums,bet ZieLonas vīri,domājams,ka nav priecīgi.
Veiksmi Gabrielam

     [+] [-]

, 2021-02-15 11:07, pirms 3 gadiem
CSKA ar Strēlnieku vairs nerēķinās.

     [+] [-]

, 2021-02-15 12:16, pirms 3 gadiem
Lietuviešiem labāk jo iespējams tad izlasei nepalīdzēs

  +2 [+] [-]

, 2021-02-15 12:45, pirms 3 gadiem
vitax rakstīja: CSKA ar Strēlnieku vairs nerēķinās.
Tā īsti jau nekad nav rēķinājušies, līgumu jau slēdza pirms Džeimsu dabuja. Ja Džeims būtu nolīgts ātrāk, tad šaubos, vai Jānim vispār būtu piedāvājuši. Nu, nav viņš Ituda sarakstā, iespējams, ka par lēnu, viņam dragātāji patīk.

     [+] [-]

, 2021-02-15 13:19, pirms 3 gadiem
nu CSKA glābējs viņš tāpat nebūs

     [+] [-]

, 2021-02-15 22:29, pirms 3 gadiem
Ja Džeimss atgriezīsies, tad Strēlniekam vieta sastāvā varētu pat nepietikt.