Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Drāma FIBA spēlē: apzog pretiniekus, trenerim emociju uzplūds par tiesnešiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Drāma FIBA spēlē: apzog pretiniekus, trenerim emociju uzplūds par tiesnešiem
Džanmarko Pozeko. Foto: Imago Images/Scanpix

Vakar FIBA Čempionu līgas L grupā ''Top16'' stadijas ietvaros Čehijā ļoti līdzīgā spēlē vietējā ''Nymburk'' ar 90:89 pārspēja Itālijas ''Sassari''. Divas sekundes līdz mača beigām uzvaru nodrošināja Haidena Daltona precīzais metiens. Pēc spēles emocijās izplūda ''Sassari'' galvenais treneris Džanmarko Pozeko, bet spēlētājs Miro Bilans savā ''Twitter'' kontā pauda, ka basketbolisti mača laikā apzagti.

Itāļu ''Sassari'' vēl pirms ceturtās ceturtdaļas bija sešu punktu pārsvars, taču tas netika noturēts. Vienība līdz 35. minūtei kontrolēja notikumus laukumā, taču izlaida uzvaru. Divas sekundes līdz mača beigām Haidens Daltons ar precīzu metienu nodrošināja Čehijas ''Nymburk'' uzvaru ar 90:89. L grupā ''Nymburk'' ar divām uzvarām tikpat spēlēs ir pirmie, kamēr ''Sassari'' ar diviem zaudējumiem pagaidām trešie.

Savu neapmierinātību ar tiesnešiem pēcspēles preses konferencē pauda itāļu vienības galvenais treneris Džanmarko Pozeko. Spēles pirmais tiesnesis bija serbs Aleksandars Glišičs, bet pārējie tiesneši bija no Latvijas - Mārtiņš Kozlovskis un Gatis Saliņš.

Vēl dramatiskāki notikumi norisinājās pēc spēles. ''Sassari'' centra spēlētājs Miro Bilans savā ''Twitter'' kontā publicēja informāciju, ka mača laikā kāds ir ielauzies viņu ģērbtuvē un apzadzis spēlētājus. Nozagta visa nauda. Interesantākais, ka šobrīd Čehijā Covid-19 dēļ ieviesta mājsēde.

     [+] [-]

, 2021-03-11 20:55, pirms 3 gadiem
Vajag video no spēles beigām, lai saprastu kontekstu