Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Krasnij Oktjabr" VTB līgas spēlē laukumā sūta savu prezidentu

Rolands Eliņš

"Krasnij Oktjabr" VTB līgas spēlē laukumā sūta savu prezidentu
Dmitrijs Gerasimenko
Foto:Vtb-league.com

VTB Vienotās basketbola līgas spēlē starp „Krasnij Oktjabr” un Maskavas CSKA savai komandai palīgā doties bija nolēmis „Krasnij Oktjabr” kluba prezidents Dmitrijs Gerasimenko. Komanda zaudēja tik un tā (87:101), bet pats Gerasimenko apmierinājumu ar spēli neslēpa.

Pirms spēles tika paredzēts, ka CSKA varētu savus pretiniekus pieveikt ļoti pārliecinoši, un tad, kad rezultāta starpība kļūtu neatspēlējama, laukumā varētu iziet arī kluba prezidents Dmitrijs Gerasimenko. Nekas no šī scenārija nepiepildījās, jo „Krasnij Oktjabr” ar CSKA sīvi cīnījās pirmās trīs ceturtdaļas, bet kluba prezidents tika sūtīts laukumā jau pirmā puslaika beigās.

Gerasimenko nospēlēja trīs minūtes, kuru laikā viņš paspēja protokolā atzīmēties tikai ar noteikumu pārkāpumu. Viņš ļoti aktīvi centās aizsardzībā, un CSKA spēlētāji pāris reizes pieļāva kļūdas, cenšoties atdot pēc iespējas ātrāku piespēli vai arī vienkārši no pārsteiguma.

Izmest pa grozu Gerasimenko tā arī nepaspēja, nevienu piespēli komandas biedri arī viņam neatdeva, taču viens fakts ir negrozāms, proti, viņa +/- rādītājs šajā spēlē ir plus trīs. Atlikušo spēles daļu viņš pavadīja uz rezervistu soliņa, noskatoties, kā viņa komanda piekāpjas CSKA ātro uzbrukumu priekšā.

Pēc spēles pats Gerasimenko bija apmierināts ar rezultātu, sakot, ka mīnus 14 pret vienu no Eiropas spēcīgākajiem klubiem ir labs rezultāts, turklāt uzvara nemaz neesot bijusi tik tālu, vienkārši pietrūcis spēka. Savukārt pats par savu sniegumu laukumā Gerasimenko izsakās šādi: „Esmu ļoti priecīgs, ka man bija iespēja uzspēlēt pret basketbola meistariem. Jā, bumbu uzbrukumā tā ari nesaņēmu, taču tas nav iemesls satraukties. It īpaši ņemot vērā to, ka šosezon plānoju vēl vairākas reizes piedalīties „Krasnij Oktjabr” mačos. Domāju, ka mums arī ir labas iespējas iekļūt Krievijas kausa nākamajā kārtā, kur pretī būs CSKA. Ceru, ka izdosies izcelties ar rezultativitāti tajā spēlē.”

Gerasimenko jau pagājušajā sezonā nevarēja nociesties laukuma malā un piedalījās vairākos Krievijas Superlīgas mačos. Viņam šobrīd ir 35 gadi, un viņa augums ir teju divi metri (199cm).

Izmantotie resursi:
Против ЦСКА бессилен даже президент....

  +3 [+] [-]

, 2013-12-08 23:26, pirms 11 gadiem
Šitas gadijumā nav tas čalis,kas VEF spēlē uz soliņa sežot dzera alkoholu no elkor maisiņa ?

  -1 [+] [-]

, 2013-12-08 23:26, pirms 11 gadiem
ja es buutu mijardieris es nopirktu Lakerus un pats tajaa komandaa speeleetu,
nauda tomeer padara cilveekus laimiigus,es buutu gatavs maksaat lai pat uzspeeleetu pret tiem pasiem sarkanajiem oktobreeniem,bet lai uzspeleetu pret cska es buutu gatavs visu vinu gerbtuvi izlaiziit.

  +9 [+] [-]

, 2013-12-08 23:48, pirms 11 gadiem
rix1995 rakstīja: Šitas gadijumā nav tas čalis,kas VEF spēlē uz soliņa sežot dzera alkoholu no elkor maisiņa ?
Tāpec arī nespēlēja.

 +12 [+] [-]

, 2013-12-08 23:51, pirms 11 gadiem
Jaunup, saņemies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-12-09 10:52, pirms 11 gadiem
Čalis pērn diezgan nopietni spēlējis

Российская Федерация Баскетбола - Игры

  +3 [+] [-]

, 2013-12-09 13:23, pirms 11 gadiem
biju dzirdejis par spēlējošajiem klubu treneriem , bet par spelejosajiem klubu prezidentiem vel nebiju dziredejis labu speli aizvadijis , tikai uzbrukuma pie bumbas nebija ticis .. Labs reklamas triks

  +2 [+] [-]

, 2013-12-09 20:08, pirms 11 gadiem
Grūti iedomāties šādu iniciatīvu no Lemberga, bet gribētos tomēr! (kas nezina, BKV prezidents)