Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Kagava nepiedalījās Mančestras "United" spēlē, jo pārēdās

Rolands Eliņš

Kagava nepiedalījās Mančestras "United" spēlē, jo pārēdās
Šinji Kagava
Foto:AFP/Scanpix

Slavenais futbola klubs Mančestras „United” jaunā komandas trenera Deivida Moiza vadībā nepiedzīvo tos labākos laikus un vakar zaudēja otrajā mačā pēc kārtas. Šajā spēlē spējīgs piedalīties nebija japāņu pussargs Šinji Kagava, kuram patraucēja sportistiem ne pārāk ierastas problēmas.

Kā pēc zaudējuma „Newcastle United” atklāja Deivids Moizs, tad Šinji Kagava nepiedalījās spēlē, jo nedēļas vidū viņam tika veikta kuņģa skalošana. Trešdienas spēlē pret „Everton” Kagava tika nomainīts otrā puslaika pirmajās minūtēs un vēlāk arī nogādāts slimnīcā, jo juties ļoti slikti.

„Ķagava gluži vienkārši apēda pārāk daudz,” skaidro Moizs. „Viņš jutās ļoti nelāgi pēc „Everton” spēles, tomēr mēģināja piedalīties piektdienas treniņā. Izvērtējot plusus un mīnusus, nolēmām neriskēt un nepieteikt viņu mačam pret „Newcastle”.” Moizs gan nesniedza sīkākus paskaidrojumus un neatklāja, ar kādu ēdienu tieši japāņu pussargs aizrāvies.

Kagavas nespēlēšana nekādā ziņā nepalīdzēja „United” komandai, kura ar 0:1 piedzīvoja savu otro zaudējumu pēc kārtas un saņēma kārtējo kritikas vilni pār savu galvu. Mančestras klubs ir noslīdējis uz devīto vietu Premjerlīgā, bet divus zaudējumus pēc kārtas „Old Trafford” stadionā tas nebija piedzīvojis kopš 2002. gada.

24 gadus vecais Kagava ir „United” spēlētājs kopš 2012. gada, kurā viņš arī tika atzīts par Āzijas gada futbolistu. Pirms tam viņš spēlēja Dortmundes „Borussia” komandā.

Izmantotie resursi:
Manchester United star Kagawa had stomach...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-12-08 20:05, pirms 11 gadiem
Tā notiek, ka spēlē ar Rūniju vienā komandā, visi jau zin ka Veinam patīk bišk "iekost", Kagawa arī pamēģināja- tāds rezultāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-08 23:14, pirms 11 gadiem
Vajadzēja palikt Dortmundē.

     [+] [-]

, 2013-12-09 13:59, pirms 11 gadiem
Tika pie pirmās algas i aizgāja uz Fish & Chips sarīties.