Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Viltnieks uzdodas par "Ak Bars" treneri un paraksta līgumus ar ārzemju hokejistiem

Rolands Eliņš

Viltnieks uzdodas par "Ak Bars" treneri un paraksta līgumus ar ārzemju hokejistiem
Zinetula Biļaļetdinovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL klubs Kazaņas "Ak Bars" savā mājaslapā paziņojis, ka pie tās vērsušies vairāki Ziemeļamerikas hokejisti ar it kā jau noslēgtiem līgumiem ar Kazaņas komandu. Par to "noslēgšanu" parūpējies kāds krāpnieks, kurš uzdevies par komandas galveno treneri Zinetulu Biļaļetdinovu.

Kazaņas "Ak Bars" savā paziņojumā norāda, ka jūlijā ar to sazinājušies vairāki hokejistu aģenti, kuri bija saņēmuši vēstules no personas, kura uzdevās par komandas galveno treneri. Šīs vēstules bija sūtītas no e-pasta adreses "coach.zinetula@hotmail.com" un tajās tika lūgta palīdzība jaunu hokejistu piesaistē.

Sākumā "Ak Bars" tam lielu uzmanību nav pievērsusi, taču drīz sākusi saņemt vēstis par jau "noslēgtiem" līgumiem ar dažādiem Ziemeļamerikas hokejistiem, kuri jau sākuši meklēt iespējas, kā nokļūt Kazaņā.

"Ak Bars" paziņo, ka Zinetulam Biļaļetdinovam nav nekāda sakara ar šiem līgumiem un hokejistu meklēšanu, līdz ar to tā distancējas no šiem līgumiem un neuzskata, ka tiem ir juridisks spēks. Hokejisti un to pārstāvji tiek brīdināti uzmanīties no līdzīgiem gadījumiem. "Ak Bars" izdevies noskaidrot, ka blēdis sūtījis vēstules no Āfrikas valsts Beninas, taču spēlētāju vārdi, ar kuriem it kā noslēgti līgumi, netiek atklāti.

Izmantotie resursi:
Официальное заявление Хоккейного клуба «Ак Барс»

  +8 [+] [-]

, 2014-08-08 20:07, pirms 10 gadiem
Ak Bars uzbrucējs Abuls džabads al muhtars

  +3 [+] [-]

, 2014-08-08 20:08, pirms 10 gadiem
Īespējams tikai Krievijā.

  +9 [+] [-]

, 2014-08-08 21:21, pirms 10 gadiem
coach.zinetula@hotmail.com
labais emails

  +2 [+] [-]

, 2014-08-08 21:43, pirms 10 gadiem
Kāds šeit sakars ar KHL vai Krieviju?

Ja es uzdošos par Obamu un sarunāšu ar Ināru lai iebrūk Krievijā. Ināram dodoties uz robežas pusi ar gāzes pistoli rokā, vainīga būs Amerika?

Vai tomēr stulbs ir pats Inārs (Ziemeļamerikas hokejisti)?

  +7 [+] [-]

, 2014-08-08 23:37, pirms 10 gadiem
nu cik, es atvainojos, stulbam jābūt, lai noticētu, ka Zinetulas Biļaļetdinova epasta adrese ir "coach.zinetula@hotmail.com"???

  +3 [+] [-]

, 2014-08-09 00:01, pirms 10 gadiem
man ir fake epasta adrese prezidents.bērzins@gmail.com ....tiesa neveiksmīgs..jo viņu tāpat neviens par pinu neņem

  +1 [+] [-]

, 2014-08-10 22:37, pirms 10 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: njā kkas tāds iespējams tikai pāķu līgā khl
īstie pāķi drīzāk ir aģenti un tie hokejisti, kuri sarunā un paraksta līgumus, komunicējot ar e-pastiem. tur nav jābūt itešņikam, lai pēc ip adreses pārbaudītu, no kurienes nāk e-pasts.