Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Fotogrāfam Rio nozog 40 000 dolāru vērtu aprīkojumu

Andrejs Siliņš

Fotogrāfam Rio nozog 40 000 dolāru vērtu aprīkojumu
Brets Kostello palicis bez fototehnikas vēl pirms Rio spēļu atklāšanas
Foto: Adam Head, couriermail.com.au

Lai gan Riodežaneiro olimpiskās spēles vēl nav oficiāli nemaz atklātas, amerikāņu masu mediju kompānijas "News Corp" fotogrāfam Bretam Kostello tās jau sagādājušas ārkārtīgi nepatīkamu pieredzi - fotogrāfam nozagts darba aprīkojums 40 000 dolāru vērtībā.

Rio ir bēdīgi slavena ar augsto noziedzības rādītāju un diemžēl arī olimpisko spēļu klātbūtne nav mazinājusi garnadžu apņēmību - gluži otrādi. Kostello, apkrāvies ar savu foto tehniku, kopā ar kolēģiem gaišā dienas laikā devies iemalkot kafiju kādā no Rio kafejnīcām. Kādā brīdī pie Kostello pienākusi sieviete, lūdzot palīdzību.

Lai gan, kā pats fotogrāfs saka, saruna ilgusi vien desmit sekundes, tieši tikpat laika bija nepieciešams zagļiem, kas paķēruši somu, ielekuši blakus kafejnīcai novietotajā automobilī un aizbraukuši tālēs zilajās. Nozagtajā somā esot bijusi tehnika 40 000 dolāru (ap 36 000 eiro) vērtībā.

"Esmu sarūgtināts un jūtos dumjš, ka neiedomājos par viņu plānu," sacīja pieredzes un arī dažādu atzinību bagātais fotogrāfs Kostello. "Zinu, ka, visticamāk, nekad vairs neredzēšu ne savu somu, ne tehniku, kas tajā bija."

Kostello, kurš strādājis dažādos pasaules sporta forumos, ziņojis par notikušo vietējai policijai, tomēr nelolo cerības, ka izdosies atgūt nozagto tehniku. "Policija nebija pārāk pārsteigta par notikušo. Kafejnīcā bija videokamera, taču nedomāju, ka tas palīdzēs," sacīja Kostello.

Izmantotie resursi:
No Cookies | The Courier Mail

     [+] [-]

, 2016-08-06 15:08, pirms 8 gadiem
B.L.E.Ķ!!!

     [+] [-]

, 2016-08-07 17:35, pirms 8 gadiem
Labs ķēriens.Uz muļķiem balstās pasaule.

     [+] [-]

, 2016-08-07 22:11, pirms 8 gadiem
TĀ TAK BRAZILIJA NOZIEDZIBA ĻOTI AUGSTĀ LĪMENĪ..