Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Apgaismojuma pazušana nāk talkā aizsardzībā pret Stefenu Kariju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Apgaismojuma pazušana nāk talkā aizsardzībā pret Stefenu Kariju
Stefens Karijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz trešdienu Ņuorleānas ''Pelicans'' savā laukumā ar 108:103 pārspēja Goldensteitas ''Warriors'', kuras izteikts līderis šosezon ir Stefens Karijs. Vienā no metieniem aizsardzībā palīgā devās zāles apgaismojums, kurš uz brīdi pazuda.

Stefens Karijs ir šīs sezonas Goldensteitas ''Warriors'' līderis un pēdējā laikā demonstrē MVP cienīgu sniegumu. Naktī uz trešdienu zaudējumā pret Ņuorleānas ''Pelicans'' Karijs guva 37 punktus, realizējot astoņus no 20 tālmetieniem. Šosezon 57 spēlēs Karijs vidēji guvis 31.4 punktus, izcīnījis 5.5 atlēkušās bumbas un atdevis 5.8 rezultatīvas piespēles. Goldensteita ar 33 uzvarām 66 spēlēs ir astotie Rietumos, taču vēl nav nodrošinājuši vietu ''play-in'' turnīrā.

Spēlē pret ''Pelicans'' vienā no momentiem aizsardzībā pret Karija metieniem talkā nāca arēnas apgaismojums. Uz brīdi spēļu zālē pārtrūka elektrība, kas notika brīdī, kad Karijs izpildīja tālmetienu.