Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Lakrosa spēles uzvarētāju nosaka ar "akmens-šķēres-papīrītis" palīdzību

Juris Miņins
Juris Miņins

Lakrosa spēles uzvarētāju nosaka ar "akmens-šķēres-papīrītis" palīdzību
Foto: Ekrānšāviņš

Interesants notikums aizvadītajās dienās ir fiksēts Ziemeļamerikas koledžu sportā, proti, Vīru koledžu lakrosa asociācijas (MCLA) turnīrā, kur spēles uzvarētājs tika noteikts ar slaveno "akmens-šķēres-papīrītis" metodi.

MCLA ir koledžu lakrosa čempionāts, kurā piedalās komandas, kuras nespēlē NCAA rīkotajā lakrosa turnīrā. Vienā no šīs sezonas mačiem, kurā tikās Rietummičiganas un Deitonas komandas, bija jāpārtrauc spēle, jo sākās pērkona negaiss ar spēcīgu zibeņošanu.

Tomēr, komandas vēlējās noskaidrot uzvarētāju, tāpēc abas komandas piekrita to izdarīt ar slaveno "akmens-šķēres-papīrītis" metodi, iepriekš vienojoties, ka par spēles uzvarētāju kļūs tā komanda, kura izcīnīs divas uzvaras.

Šādā veidā nosakot uzvarētāju, ar 2:0 labāki izrādījās Rietummičiganas lakrosa komandas studenti.

Rietummičiganas un Deitonas lakrosa komandu spēles izšķirošos notikumus var apskatīt uzvarētāju komandas Instagram kontā: https://www.instagram.com/p/BLCVKxh...

Izmantotie resursi:
Trending News | theScore.com

     [+] [-]

, 2016-10-04 11:11, pirms 8 gadiem
A win in dominating fashion

Nevar nepiekrist

  +2 [+] [-]

, 2016-10-04 11:42, pirms 8 gadiem
Akmens-šķēres-papīrītis atrisinās daudz vairāk nekā karošana