Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Ko sola zvaigznes mūsu sportistiem Sočos- astrologa skatījums

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Ko sola zvaigznes mūsu sportistiem Sočos- astrologa skatījums
Brāļi Šici Soču trasē
Foto: AP / Scanpix

Olimpisko spēļu laikā tiek izteiktas dažādas prognozes, notiek konkursi, tiek liktas likmes un slēgtas derības. Vienaldzīgo ir maz un savs skatījums uz sportistu izredzēm ir arī astrologiem. Piedāvājam Latvijā pazīstamas, profesionālas astroloģes Ilzes Reihas skatījumu uz zvaigžņu stāvokli Latvijas sportistiem Soču Olimpiskajās spēlēs. Priecē, ka zvaigznes labvēlīgi sastājušās latviešu sportistiem , kurus vieno ģimenes saites, bet, piemēram, ja skatītos tikai zvaigznēs un neņemtu vērā nekādus citus apstākļus, šodien Latvijas izlases vārtos vajadzētu stāties Ervīnam Muštukovam

Fakti:

-Mūsu olimpieši Sočos pārstāv visas zodiaka zīmes, izņemot Skorpionu.
- Visvairāk Sočos pārstāvēti Auni un Ūdensvīri- katru no šīm zodiaka zīmēm pārstāv 9 Latvijas sportisti.
- Otrajā vietā ierindojas Vērši, Dvīņi un Lauvas- katrā no šīm zīmēm pa 6 sportistiem.
- Trešo vietu dala Vēži, Svari un Mežāži, pa 5 sportistiem no katras zīmes.
- Ceturtajā vietā Strēlnieki- 3 sportisti.
- Piekto vietu dala Jaunavas un Zivis – divi sportisti no katars zīmes.
- Dažiem sportistiem dzimšanas dienu datumi un mēneši sakrīt.
- Trīs spēļu dalībnieki, tai skaitā hokeja izlases treneris, šūpļa svētkus svin vienā un tajā pašā dienā

Sportistiem laiks līdz spēļu sākumam parasti ir fiziski saspringts un psiholoģiski grūts laiks, kā rezultātā pēc šīs spriedzes laika, beidzoties spēlēm, var iestāties tāds kā morāls pagurums. Kāds var būt „ pārdedzis”. Visveiksmīgāk Latvijas horoskopā Olimpisko spēļu sakarā izskatās Mārtins un Tomass Dukuri.
Nedaudz ielūkosimies dažu Latvijas sportistu (aptuvenā) zvaigžņu stāvoklī kopumā un uz šo brīdi. Kādas ir sportistu būtiskākās rakstura īpašības, kas nepieciešamas sportā un veiksmes stāvoklis pašreiz .
Aplūkojot 11 atpazīstamāko spēļu dalībnieku astrokartes, izcēlās Auna un Lauvas zīmē dzimušo pārsvars. Tas nav nejauši, jo abas šīs zīmes pārstāv uguns stihiju, kas savukārt nes sevī fizisko spēku, līdera dotības, aktivitāti un vēlmi būt pirmajam-labākajam. Sportistu horoskopos spēcīgi dominē arī Jaunavas ietekme-analītiskas prāta spējas, loģiskā domāšana, spēja izdomāt gājienu uz priekšu, talants pamanīt sīkumus. Vairāku sportistu, arī vārtsargu, kartēs ir redzama Dvīņu zīmes ietekme- spēja pielāgoties situācijai, vienlaicīgi veikt vairākus manevrus.
Bet nu, nedaudz par dažiem sportistiem individuāli.

Hokejs

Hokeja izlases treneris- Teds Nolands

Saule Auna zīmē- enerģisks, aktīvs, fiziska spēka pilns, ideju ģenerators . Mēness un Saturns Strēlnieka zīmē – labs skolotājs, spēj citus uzmundrināt , iedvesmot, būt par paraugu . Merkūrs Vērša zīmē- patīk redzēt sava darba rezultātu, piemīt zināms aprēķins. Marss Ūdensvīrā- sports kā profesija, darbs. Var piemist iekšējs uzbudinājums, nervozitāte.Svarīgi ir dzīvot un strādāt kādas augstākas idejas vārdā. Venēra Zivīs- labestīgs, spēj rast kopēju valodu ar visiem.
Pirms olimpiskajās spēlēm daudz , smagi strādāts- tas nav bijis viegls periods . Šī gada nogalē, 2015. gada laikā var būt vēlme kaut ko kardināli mainīt dzīvē un darbā.
12. februāra spēlē pretinieki pārsvarā var pielietot viltības, mēģināt piemānīt savus sāncenšus. Trenerim nemitīgi nāksies paredzēt un „ atkost” pretinieku komandas nodomus.
14. februārī spriedzes , protams, netrūks, bet te varētu iet runa varāk par fizisko spēku samēru, izturību. Uz veiksmi vien paļauties nebūtu pareizi.
15.februārī treneris var nebūt labākajā formā- viņš varētu būt diezgan skarbs un prasīgs. Žēlastību neizrādīs.
Kopumā, visu spēļu laikā redzams, ka trenerim ir kaut kāda „īpaša saikne” ar latviešu tautu, kuras dēļ viņam nāksies risināt svarīgus uzdevumus saistībā ar veiksmīgu maču norisi Sočos un ne tikai. Ne jau velti liktenis viņu atvedis uz mūsu zemi, kuras labā jāizliek sevi visu un jānodod zināšanas mūsu koamandai šajā laika periodā, kurā viņš uzņēmies trenera arodu Latvijā.

Vārtsargi.

Edgars Masaļskis

Pēc Saules zīmes – Ūdensvīrs. Arī Merkūrs tajā pašā zodiaka ietekmē. Liecina par Edgaru kā par neordināru, spilgtu personību ar neparastu domu gājienu, ekstrēmiem paņēmieniem. Viņš nebaidās ekesperimentēt, pielietot jaunas metodes. Var būt nemiera pilns, gatavs jauniem izaicinājumiem. Mēness Lauvas zīmē dāvā viņam labas organizatora spējas, vadītāja, līdera talantu, vēlmi „spīdēt”, būt godātam un cienītam sabiedrībā, ievērotam, pamanītam. Spēcīga Jaunavas zīmes ietekme – trīs planētas šajā ietekmes zonā var norādīt, ka Edgars ir liels domātājs, analizētājs – gudrs cilvēks, ar augstu intelektu. Var būt pedantisks, prasīgs, ievēro sīkumus, detaļas.
Venēra ZivIs dāvā viņam labestību un cilvēkmīlestību, izpalīdzību. Spēj labi komunicēt ar visiem komandas biedriem.
Apķērīgs. Pēdējā gada laikā viņa dzīvē varēja būt kādi lielāki pārbaudījumi, sarežģījumi, kas atstājuši ietekmi uz viņa psihisko un fizisko stāvokli. Varētu būt, ka ap 2015. -2016. gadu Edgaram būs vēlēšanās vai nepieciešamība savā dzīvē kaut ko nopietni mainīt.

Ervīns Muštukovs

Pēc Saules zīmes Ervīns ir Auns ( dzimšanas dienas vienā datumā ar komandas treneri !)- aktīvs, enerģijas pilns, drosmīgs sportists. Lielas darba spējas, tomēr var ātri nogurt. Lielas fiziskās slodzes turēt, īpaši kļūstot vecākam, var būt pagrūti. Spēcīga Skorpiona zīmes ietekme- trīs planētas šajā zīmē norāda uz vēlmi saprast cēloņus. Emocionāls un jūtīgs, romantisks cilvēks. Var ilgi domāt par pāridarījumiem, nepiedot. Pieķeras lietām, vietām, cilvēkiem. Praktiski, reāli domājošs. Svarīgs darba rezultāts un iespēja nopelnīt. Viegli pielāgojas jaunām vietām, situācijām. Vienlaicīgi spēj darīt vairākus darbus. Patīk pārmaiņas. Ir komunikabls ar labu humora izjūtu.
Pēdējais gads varētu būt bijis pasmags, arī pašreizējā situācija un tuvākais pusgads viegls nešķiet. It īpaši pārbaudījumi, kas skar darba jomu, var būt šī gada nogalē. Tomēr spēļu laikā Ervīns var darboties savu uzdevumu augstumos, īpaši labvēlīgs viņam varētu būt 12. februāris.

Kristers Gudļevskis

Pēc Saules zīmes Kristers ir Lauva. Vēl divas planētas šajā zīmē, liecina par Kristera organizatora, vadītāja talantu, vēlmi atrasties pozīcijās, kur viņu pamana. Svarīgi, lai viņš tiktu atzīts un godāts sabiedrībā. Ambīciju ir pietiekoši, lai tiektos dzīvē tās realizēt. Spēlē radoši. Mēness Jaunavas zīmē norāda uz domājošu, intelektuālu cilvēku ar analītisku prātu. Var būt sīkumains, pamana vissīkākās detaļas. Izskatās, ka karjera tiks veidota tieši sporta jomā. Marss Dvīņu zīmē – spēja darīt vienlaicīgi vairākas lietas, laba pielāgošanās spēja, mainīgs noskaņojums, patīk jokot, padodas svešvalodas. Arī Kristeram, šķiet, pēdējā gada laikā nav nācies viegli- daudz kas sevī bijis „ jālauž”, jāmaina. Pēdējā laikā viņš var būt krietni strādājis arī pie sava rakstura izpausmēm. Olimpiskās spēles viņam var būt kā liels kārdinājums, izaicinājums, vilinājums, tomēr tās var nenest vēlamo rezultātu pašam. Lielāka spriedze, satraukums varētu būt pirmajā un noslēdzošajā spēlē.

Hokeja izlases kapteinis- Sandis Ozoliņš

Arī Sandis pēc Saules zīmes ir Lauva. Vēl divas planētas Lauvā liecina par viņa oratora dotībām, vadītāja, organizatora spējām, vēlmi vadīt, būt pamanītam, novērtētam sabiedrībā. Fiziskā spēka pār-pārēm. Neskatoties uz sportista lielo stāžu, fiziski spēcīgs cilvēks. Var turēt lielu slodzi. Mēness Vērsī- praktisks, reāli domājošs, piemīt sava veida aprēķins. Svarīga ir alga par padarīto, darba novērtējums un rezultāts. Labs kā skolotājs, treneris. Optimists ar plašu redzes loku. Spēj iedvesmot citus, pajokot. Venēra Dvīņu zīmē Sandim dāvā labu humora izjūtu, labas komunikācijas spējas, spēju vienlaicīgi redzēt situācijas dažādās laukuma zonās. Patīk pārmaiņas. Labi uztver, „apstrādā” un nodod informāciju citiem. Nav pārlieku emocionāls.
Arī Sandim pēdējā gada, īpaši pusgada laikā, nav nācies viegli. Slodze acīmredzot bijusi ļoti liela. Arī pašlaik viņam var būt tāds kritisks periods, kad labāk „ lēnāk pār tiltu”. Jāsaudzē veselība. Pārslodze par labu nenāks. Olimpisko spēļu laikā veselība un pašsajūta var nebūt no izcilākajām.
Pirmās divas spēles viņam varētu paiet saspringtākā gaisotnē, enerģijas atdevē. Arī Sandis, ja ne tieši pēc Olimpiskajām spēlēm, tad varbūt pēc gada- pusotra, varētu domāt par lielākām pārmaiņām profesionālajā un privātās dzīves sakarā.

Skeletons

Martins Dukurs

Martins dzimis Auna zvaigznājam valdot. Šis sportists ir fiziskā un psihiskā spēka apvienojums. Enerģisks un aktīvs, fiziski spēcīgs cilvēks, kuram nemitīgi jāatrodas darbībā, procesā. Protams, ka jābūt labāko vidū, jāved aiz sevis pārējie. Spēcīgā Mežāža ietekme dāvā Martinam uzņēmību un atbildības sajūtu. Stipra ūdens zīmju ietekme- Skorpionā trīs planētas arī Martinam dāvā spēcīgu psihisko enerģiju, īpašas spējas un talantu –just, sajust, nojaust. Zivis ir viņa Mēness un Venēras mājvieta, kas norāda uz labestību, cilvēkmīlestību, lielisko intuīciju, romantismu un vēlmi palīdzēt citiem.
Protams, ka vislielākās cerības ir uz Martina startiem Sočos. Lai arī aiz muguras ļoti smags darbs un nogurums var darīt savu, tomēr Martins lieliski prot savākties un atjaunot nepieciešamos enerģijas krājumus. Fortūna jau labu laiku ir Mārtiņa sabiedrotā. Turam īkšķus par viņu!

Tomass Dukurs

Tomass pēc Saules zīmes ir Vēzis. Vēži nav fiziskās enerģijas pilnības piemērs, tāpēc salīdzinot ar brāļa- Auna zīmes ietekmi, Tomasam enerģijas var būt mazāk. Tomēr, kā jau Gaiļa gadā dzimušam , viņam ir liela vēlme būt labāko vidū, būt pamanītam, ievērotam un atzītam sportistam – profesionālim savā lauciņā. Jūtīgs un emocionāls, labs psihologs un cilvēku pazinējs. Svarīga karjera, sasniegumi tajā, ko dara. Dvīņu ietekmes zonā divas planētas norāda uz vieglu spēju pielāgoties pārmaiņām, jaunām situācijām, labu humora izjūtu, valodu prasmi un spēju komunicēt. Arī Tomasam pašlaik ir veiksmes periods, tāpēc nebūtu
īpaši jāuztraucās par viņa startiem Sočos. Viss būs vislabākajā kārtībā!
Iespējams, ka vieglāk izdosies pirmais starts, bet otrajā būs vairāk jāpieliek pūles, enerģiju, spēku.

Kamaniņu sports

Elīza Tīruma

Pēc Saules zīmes Lauva- līdere , patīk atrasties vadošās pozīcijās, labas organizatora dotības, vēlme būt pamanītai-izcelties. Raksturā liela ietekme no zemes stihijas zīmēm. Mežāža zīmē trīs planētas- uzņēmīga, strādīga, nebaidās no grūtībām, izturīga sportiste. Marss Vērša zīmē- svarīgi redzēt sava darba augļus, rezultātu, nopelnīt. Mēness un Merkūrs Jaunavā- analītisks prāts, intelektuāla, domātāja, spēj saredzēt katru detaļu. Tomēr lielā zemes stihijas ietekme norāda, ka Elīzai var būt grūti pielāgoties pārmaiņām, jaunām situācijām, vietām, noteikumiem. Labāk viņa jūtas tur un tajā, kur jau ielikti pamati, kaut kas apgūts. Visenerģiskākais varētu būt pēdējais starts 13. februārī.

Mārtiņš Rubenis

Pēc Saules zīmes Svari. Kā jau mēdz būt šīs zīmes pārstāvjiem- iekšējā līdzsvara meklējumi mūža garumā. Spēka un enerģijas pieplūdums notiek cikliski-brīžiem ideāls, brīžiem zems. Merkūrs un vēl viena planēta Jaunavā – liels domātājs, analizētājs, prātotājs. Redz lietas sīkumos, detaļās, patīk analaizēt notikumus, cilvēkus, situācijas. Ļoti spēcīga ūdens stihijas zīmju ietekme- Mēness zīme Vēzis- jūtīgs, pat kautrīgs, emocioonāls ar izteikti spēcīgu intuīciju. Dabas bērns. Var just īpašu saikni ar senčiem, pagātni. Stipra Skorpiona zīmes ietekme- trīs planētas šajā zīmē norāda, ka Mārtiņam piemīt īpaša enerģētika un spējas , kuras visticamāk viņš sāks izmantot, no aktīvā sporta aizejot.
Par cik komandu startiem prognozes solās būt labākas, tad var cerēt, ka arī Mārtiņš komandu braucienā parādīs klasi.

Juris Šics

Juris dzimis Vērša zīmes valdījumā. Trīs planētas šajā zīmē norāda uz tās stipro ietekmi uz Jura raksturu. Praktisks, reāls skatījums uz dzīvi, radoša pieeja darbam. Svarīgi redzēt sava darba rezultātu un saņemt par to labu atalgojumu. Var būt arī mākslinieciski apdāvināts, pie tam talntu buķete varētu būt ļoti daudzpusīga. Svaru zīmes ietekmē dažreiz var svārstīties, grūti pieņemt kādu lēmumu. Venēra Dvīņos-laba humora izjūta un lieliska pielāgošanās spēja, kas parasti vēršiem pietrūkst. Atipra Strēlnieka ietekme- labs skolotājs, spēj otram iemācīt to, ko pats apguvis, prot iedvesmot arī citus. Optimists. Svarīgs mērķis, tā sasniegšana.
Pašreiz un tuvākajā laikā psiholoģiski var būt pagrūts periods, var būt grūti koncentrēties, kas var atstāt ietekmi arī uz startu Sočos. Ja Juris spēs koncentrēt visus spēkus un domas tikai vienā virzienā, rezultāts būs labs. Emocionāli un fiziski vieglāk startēt var būt 13. februārī. Pirmajā startā iespējamas arī savādas situācijas, traucējoši faktori.

Andris Šics

Andris arī dzimis Vērša zīmē, bet ar ļoti lielu Auna zīmes ietekmi, tāpēc fiziski var būt spēcīgāks par brāli Juri. Viņam ir ļoti liela vēlme būt priekšgalā, būt labākajam. Sports ir viņa aicinājums. Labas organizatora spējas, vēlme būt pamanītam, godātam sabiedrībā, tomēr tas nav galvenais virzītājspēks. Andrim vienkārši jābūt kustībā. Pašreiz viņš varētu nebūt savā ideālākajā formā, bet saņemties var. Mēness Ūdensvīra zīmē norāda uz spēju neordināri risināt situācijas, oriģinālu pieeju visam. Viņš zina, kā ir vislabāk. Marss dvīņu zīmē norāda uz labām komunikācijas spējām un humora izjūtu, bet aktivizē rokas un delnas kā ķermeņa jūtīgo zonu, kas var būt pakļauta traumām. Rokas var ātri nogurt, sāpēt. Arī Andris var būt apdāvināts vairākās jomās-varētu patikt fotografēt, izgudrot. Viņam ir laba ritma izjūta un spēja darboties jauno tehnoloģiju jomā. Arī Andrim, tāpat kā Jurim otrās dienas starts var būt pat ļoti veiksmīgs!Turam īkšķus!

Izmantots materiāls no pnc.lv
Materiālu sagatavoja profesionāla astroloģe Ilze Reiha

  +9 [+] [-]

, 2014-02-12 11:57, pirms 10 gadiem
Izdzēsiet šo rakstu. wtf?
Kāpēc kaut kāda šizofrēniķa, kas tic absolūti nepierādītām un zinātnei pilnīgi pretējām hu*ņām tiek pat publicēts raksts?

  +3 [+] [-]

, 2014-02-12 12:00, pirms 10 gadiem
gan jau kāds tic šīm muļķībām. katrs mēgina savu maizīti nopelnīt.

  -2 [+] [-]

, 2014-02-12 12:01, pirms 10 gadiem
par astroloģiju pat interesējos, bet te ir pilnīgs sviests reklāmas nolūkos!

un neviena konkrēta lieta, ko tad zvaigznes sola, nevienas konkrētas prognozes.

gribēja reklāmu, bet te ir - ANTIREKLĀMA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-12 12:15, pirms 10 gadiem
Lielāku murgu nebiju lasījis!!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-12 12:24, pirms 10 gadiem
sasperjoda skatījumu labāk būtu nopublicējuši, nevis šos murgus...
pietiek ar pirmo rindkopu...lai saprastu, pietiek lasīt!

  +2 [+] [-]

, 2014-02-12 12:35, pirms 10 gadiem
Paldies puiši par komentāriem, necentīšos nemaz rakstu izlasīt.

  +3 [+] [-]

, 2014-02-12 12:50, pirms 10 gadiem
Vājprāta murgi...
medaļas būs bez visiem šamaņiem....!!!!

     [+] [-]

, 2014-02-12 13:15, pirms 10 gadiem
Lai taks'tie astrologi, zvaigžņu pētnieki iet D***! Un sportacentrs.com ar bik nošāvuši greizi, ar šāda idiotisma publicēšanu! Nožēlojami, ka sporta portāls kaut ko tādu atļaujas publicēt

     [+] [-]

, 2014-02-12 13:24, pirms 10 gadiem
Kaut kādiem mistiskiem rakstiem laiku atrod, bet, kad notika futsal vai cits nozīmīgs turnīrs tad SC aizmirst, ak šie neprofesionālie " žurnālisti "

  -1 [+] [-]

, 2014-02-12 13:35, pirms 10 gadiem
KAS TAS PA BULSHITU IR ? neticu nevienai viņas teiktam vārdam

     [+] [-]

, 2014-02-12 13:56, pirms 10 gadiem
Labs raksts. Astroloģiskās zināšanas sajauktas ar visiem zināmiem faktiem par sportistiem, lai izteiktu prognozes.
Tie, kas domā, ka astroloģija ir fufelis, laikam nav ar to saskārušies (dienas horoskopi neskaitās, jo tas tiešām ir fufelis) un nezin kas tā ir un, ka tā reāli darbojas (lai gan tik pat ka neviens nesaprot kāpēc tā darbojas).
Aizejiet ar visasāko prātu un vislielāko kriticismu pie profesionāla astrologa, sastādīt astroloģisko karti utt. - acis paliks uz kātiņiem un mute vaļā!
Visvieglāk ir noliegt to, ko nezini..

  -1 [+] [-]

, 2014-02-12 14:16, pirms 10 gadiem
tiešām? sc.com, tiešām? varbūt vēl paaiciniet ekstrasensus..ja nu ņemam tā astroloģiski- tiešām ir zināmas visu sportistu dzimšanas vietas un laiks? un konkurentus un viņu horoskopus mēs, nez kāpēc, neņemam vērā?

  -1 [+] [-]

, 2014-02-12 14:36, pirms 10 gadiem
Wow, šādu viduslaiku murgu nebiju iedomājies te redzēt. Man līdz šim bija licies, ka par sportu interesējas un raksta ar veselo saprātu apveltīti cilvēki.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-12 14:58, pirms 10 gadiem
heh.. šprotucentrs.lv ';

     [+] [-]

, 2014-02-12 15:18, pirms 10 gadiem
99% par jebkuru portālu izsaka saturs!
Šis nu ir pēdējā laika lielākais sviests,ko esmu lasījis un tad vēl tikai pirmās pāris rindkopas!
Bravo sc.com ,tā turpināt! Mjā,pēc Pučes aiziešanas par 99% šis nu ir kļuvis par sviestacentru!

     [+] [-]

, 2014-02-16 23:58, pirms 10 gadiem
psc, izlasīju.. īpaši patika par Tomasu, nu viss čotka, tik precīzi, žēl tik, ka garām!